Cum de a alege o umbrelă, cum să aibă grijă de o umbrelă, o umbrelă de soare la moda

Umbrela - una dintre cele mai vechi invenții ale omenirii. Și el a fost inițial destinat pentru protecție de la soare. frumusețile japoneze salvate sub umbrela pielea lor porțelan de la arsuri solare. De-a lungul timpului, umbrela are o aplicație mai practice (din punctul de vedere al locuitorilor din regiunile ploioase).


Pentru majoritatea oamenilor din umbrela lumea aceasta are doar o singură funcție - salvarea de condiții nefavorabile. Singura diferență în sistemul de mecanism de deschidere și de design-ul exterior, estetic. Și, în cazul în care o umbrelă în unele regiuni aproape de companie constantă a omului modern, de ce acest lucru nu este de a face mai funcționale?

Pe ce umbrele de acolo, veți citi mai jos. Acum, citiți sfaturi - cum de a alege o umbrelă și cum să aibă grijă de ei.

Ce să caute atunci când aleg o umbrelă

În primul rând, vom selecta tipul de adăugare a mecanismului de umbrelă:

 • Compoziția mecanică - deschisă manual și închide umbrela;
 • Mecanismul de semi-automat - apăsarea butonului, singura cupola și de a crește lungimea mânerului de mână;
 • mișcare automată - apăsarea butonului umbrela este pe deplin revelat. Pentru a închide capota, apăsați butonul pentru a adăuga o cupolă, și de a reduce manual lungimea mânerului (până când se aude un clic).
 • Dual automat - deschiderea și închiderea umbrelei atunci când apăsați butonul

Cel mai rapid și mai convenabil mod de a deschide și pliați mașină-umbrelă dublu. Dar cât timp o umbrelă cu un astfel de mecanism? Totul depinde de materialul din care este confecționat mecanismul, spițele.

Dacă toate umbrele au fost făcute dintr-un material foarte bun, va dura mai mult decât orice metodă mecanică de plus, din moment ce este mai mic decât toate detaliile pe care o zi va fi distrus.

Cu toate acestea, comoditate joacă un rol important, și un-umbrelă servi mașină este, de asemenea, destul de lungă, cu grijă de ea.

Umbrele sunt împărțite în funcție de tipul de adaos:

În cazul în care o trestie, totul este clar și simplu - fără legături, fără adăugiri. Prin urmare, un astfel de cadru va dura mult mai mult. Din nou, nu toată lumea este gata să poarte un băț de mers pe jos pentru o zi întreagă de așteptare pentru ploaie.

umbrela diferă de pliabili numărul de genunchi, care poate fi 2,3,4. Cu cat mai multe adăugări, cu atât mai mare șansa de a aplica umbrele reparații.

Este considerat cea mai bună opțiune două completări. Dar aici toată lumea este liber să decidă pentru sine - cum de a alege o umbrelă.

Câte spițe ar trebui să fie într-o umbrelă bună?

Nu este atât de simplu, așa cum este descris mai sus. Numărul de spițe variază între 8 și 32. Condiția principală - numărul pereche.
Cele mai mici ace, cu atât mai ușor umbrela, dar este mai puțin stabil vânt. Cu cat mai multe spițe, cu atât mai mică sarcina pe fiecare. Cum se poate intelege - cât de multe spițe pentru a fi într-o umbrelă? Optim - la 8 la 16.

Cel mai important să acorde o atenție la materialul din care a făcut spițe.

Nu economisi bani și nu cumpara umbrele pe spițele de aluminiu subțire. Acest lucru se va transforma umbrela pe dos la primele lovituri de vânt ascuțite, iar spițele o pauză.

Selectați umbrela poate fi cu spițe din oțel (dar va fi prea greu), fibra de carbon sau fibra de sticla, care permite să se îndoaie în toate direcțiile și să păstreze forma. Fără îndoială, astfel de umbrele este mai scump, și, uneori, mult mai mult, dar ele vor fi mult timp și pentru a servi cu credință.

Ce pânză umbrelă se potrivește cel mai bine

Cea mai comună umbrela nailon sau poliester.Nylon este mai ieftin, dar poliester durabil. Nylon este suficient de lung, iar singurul dezavantaj este considerat a fi o culoare epuizare rapidă. Prin urmare, dacă doriți să alegeți o umbrelă mai ieftin, nailon, pentru a alege o culoare solidă, de culoare pastel. Burnout lui nu va fi foarte vizibile.
Dacă doriți umbrela a fost un decor real pentru a alege un baldachin din poliester cu fir de bumbac. Acest material repels perfect ploaie, și arată ca un satin sau matase scump.

Cum să vă asigurați că bolta umbrela este cusută din poliester cu bumbac? Pentru a nu fi înșelați, deschide capota, rotiți-l la lumină și veți vedea în mod clar firele de bumbac vene. Dacă acestea nu sunt, vrei să vinzi un fals.

Chiar opțiune mai scumpe - teflon sau umbrela pongee. Aceste umbrele nu va primi umed din cauza textura unică a materialului. Pongee - tesatura scumpe pe baza de mătase și bumbac natural este mai greu decât Teflon.

Teflon - tesatura moale, subtire. Această umbrelă va dura timp de mulți ani, și nu vei regreta că a petrecut o sumă ordonată pentru plăcerea de a fi protejat de intemperii.

Cum de a alege o umbrelă, nu rata cel mai mic detaliu?

 • Rotiți mânerul în mână. Ar trebui să fie confortabil pentru tine, și nici un sfat va ajuta. Clante de diferite forme si plastic utilizat, cauciuc, lemn, piele naturala. Când selectați o notă, că oricare dintre ele poate obține umed, și modul în care va fi convenabil să păstreze umbrela?
 • Capătul spițelor și partea de sus a cupolei ar trebui să fie protejate de capace.
 • Mecanismul trebuie să fie ușor de deschis și închis. Acest lucru este deosebit de important să se ia în considerare atunci când cumpără o umbrelă pentru un copil.

Apropo, umbrela cele mai bune pentru copii - un baston cu prezentarea mecanică.

Umbrela ce firma cea mai de incredere?

Răspunsul este fără echivoc nr. Dar, doar să spun că, chiar și cele mai bine cunoscute branduri încredere în asamblarea produselor sale harnic din China. Dacă pentru tine este esențial să aibă umbrela unui brand, să acorde o atenție la decalcomanii lor, etichete - acestea vor fi prezente (în litere mici) în toate părțile umbrela, dar pe eticheta unui astfel de umbrelă poate fi de asemenea, scris «made in China». Și nu-ți fie frică de acest lucru, principalul lucru pentru a ști cum să aleagă umbrela dreapta.

Ceea ce umbrela este acum în vogă?

Răspunsul este simplu - convenabil pentru tine!

Serios și permanent, pentru a alege o culoare. culorile alb, gri și negru - clasic. În general, însă, vei avea multe diferite umbrele starea de spirit.

Pentru cei care doresc să exceleze în special, puteți cumpăra o umbrelă neobișnuită. Ceea ce sunt, am scris aici.

Cum să aibă grijă de umbrela, asa ca dureaza mai mult

*** Dacă nu ați folosit o umbrelă, poate fi dificil să se deschidă.

Pentru a remedia acest lucru, „practica dvs.“ mecanismul său - ori deschidere și de închidere 10. În cazul în care există urme de rugină, ștergeți-le și apoi se picură Lube, câteva picături. Această procedură va permite ca mecanismul să funcționeze în mod corespunzător pe parcursul anului.

*** Cum să se usuce în mod corect umbrela?

 • Pentru noi este important ca capacul domului nu este deformată. Pe o tesatura umbrelă complet dezvăluită este întinsă și apoi se va sag. umbrela uscat într-o stare semi-deschis.
 • În cazul în care materialul este într-un fel a dat contracție, umbrela poate salva în acest fel: umbrela deschisă a pus sub un duș cald. Expunerea la căldură și abur va permite tesutului sa se intinda uniform pe spițele. Se usucă umbrela dezvăluit în acest caz. După uscare, forma trebuie să fie păstrată.

Slaba uscate umbrelă va continua să treacă apa. În plus, tesatura pete ruginite pot apărea în locuri spițe se pliază.

Cum pentru a curăța hota?

 1. o soluție de apă și amoniac: jumătate de litru de apă 50 grame de alcool;
 2. apă cu oțet, luate în părți egale;
 3. rugina suc de lămâie a fost îndepărtat, apoi se spală cu apă și să păstreze umbrela peste aburi.

Nu curățați cu umbrele de acetonă, diluant sau benzină. Aceste fonduri distrug tesatura.

Nu vă grăbiți să aruncați vechi, decolorat umbrelă neagră. Revive culoarea este posibil, în cazul în care o perie pentru a șterge, după umezirea-l în bulion de ceai sau cafea tare.

** Dacă în iarna nu aveți nevoie de o umbrelă, nu-l păstrați pe balcon. Temperatura dislike umbrela sub 10 grade.

** Dacă materialul este încă început să se procedeze, încearcă să extindă durata de viață a umbrela: într-o formă extinsă, ștergeți-l cu un burete umezit cu alcool și se lasă să se usuce. După această procedură, găuri mici pentru a trage împreună și de a folosi o umbrelă va fi pentru încă ceva timp.

Acestea au fost câteva sfaturi simple cu privire la modul de a alege o umbrelă, cum să aibă grijă de o umbrelă.

Dar umbrela a încetat deja să fie un obiect simplu, economisind de vreme rea. Unii designeri, inventatori au decis să aducă o contribuție și surprinde consumatorul, adăugând la umbrelă elemente de noutate. În măsura în care este judecător practic și comod, pentru tine - Umbrele neobișnuite.

Cum de a alege o umbrelă, cum să aibă grijă de o umbrelă, o umbrelă de soare la moda