Cum de a alege o umbrelă pentru bărbați

Ce să caute în alegerea acest accesoriu?

Persoana medie, în toată viața mea devine aproximativ cincizeci de umbrele. Cineva le pierde, cineva găsește un modele mai confortabile și moderne. Deși a doua opțiune este probabil să fie mai aproape de femei, nu bărbați. Reprezentanții sexului puternic nu este în mod special să acorde o atenție la modelul și proiectarea de umbrele. Cel mai adesea, aceste elemente sunt achiziționate de către bărbați cu ocazia, de exemplu, la izbucnirea de ploaie. Prin urmare, umbrela este cumpărat primul venit, uneori defecte, și, uneori, chiar și foarte urât. Pentru a nu pierde un accesoriu achiziționat care protejează de ploaie, trebuie să urmați câteva reguli.Ce determină alegerea umbrela bărbaților?

Unii oameni atrag atenția în primul rând la proiectarea umbrela, dar puțini oameni se uite la tipul de deschidere, și este - cel mai important lucru. Pe cât de repede deschide umbrela va depinde de cât de mult oameni vymoknet.

Gama de umbrele pentru bărbați suficient de mici, dar aici aveți nevoie pentru a face o alegere în mod corespunzător. Umbrele bărbătești sunt împărțite în principal în pliante și „trestie de zahăr“. Fiecare dintre aceste tipuri are propriile avantaje și dezavantaje.

Umbrele în formă de trestie nu este întotdeauna convenabil de a transporta cu ei, deoarece acestea nu pot fi pliate. Cu toate acestea, ele sunt considerate cele mai fiabile. În plus, unii oameni din „Sticks“ a făcut un accesoriu elegant, potrivit pentru anumite comenzi.

În ceea ce umbrela pliere, este convenabil, deoarece acesta poate fi pliat, astfel încât să se potrivească chiar și într-o pungă mică și ocupă foarte puțin spațiu. Cu toate acestea, ele au, de asemenea, dezavantajele lor, de exemplu, în vânt, ele sunt de multe ori rupte.

Atunci când alegeți o umbrelă este necesar să se acorde o atenție la ceea ce el este făcut din orice material. Modelele cele mai fiabile și scumpe sunt fabricate din cea mai înaltă calitate nailon, teflon de acoperire protejat. Modelul low-cost poate fi realizat dintr-un poliester convențional sau nailon.

ar trebui să fie citite cu atenție și cadrul hotei de sex masculin. Acesta poate fi realizat din fibra de sticla, plastic, lemn, aluminiu sau oțel. Materialul din care a făcut obiectul afectează foarte mult greutatea acestui accesoriu, precum și costul acestuia. Structura cea mai simplă realizată din oțel sau aluminiu.

Dacă alegerea ta a căzut pe umbrela cu un cadru metalic, este necesar să se studieze cu atenție spițele, care trebuie să fie realizate din metal rezistent la coroziune.

Amintiți-vă că este mai bine să cheltuiască bani la achiziționarea unui produs de calitate și să-l utilizați pentru o perioadă lungă de timp decât accesoriile sezonier în schimbare datorită faptului că acestea devin inutile.

Umbrela - un accesoriu necesar în latitudinile medii, în cazul în care perioada de toamnă-iarnă este, uneori, mai mult de șase luni. Umbrela protejează o persoană de la ploaie, zăpadă și vânt, și unele utilizare umbrele și vara, se proteja de soare - care este foarte adevărat.

Cum de a alege o umbrelă pentru bărbați

Cel mai adesea, umbrele variază în schema de mărime și culoare - dintr-un material umbrelă luminos este selectat pentru femeie. tonuri discrete de dezactivat pentru un om. Separat, puteți selecta o umbrelă-trestie - un accesoriu elegant pentru un domn, și pentru doamne.

Dacă sunt caracteristici importante de putere, apoi verificați cu vânzătorul, materialul din care a făcut spițe (cadru) umbrela. spițe din oțel cu armare nu se va rupe atunci când viteza vântului de la 10 la 12 m / s. Dar chiar umbrela mai durabil nu va susține o (viteză a vântului de 15 m / s) uragan - producătorii de umbrele, de obicei, nu dau garanții privind funcționarea produsului în astfel de condiții.

Este la fel de important de a alege o umbrelă de calitate la îndemână și de bună. Materialul pentru cupola este mai bine pentru a alege poliester - frumos, puternic și durabil. mâner umbrelă poate fi din plastic sau lemn - calitatea nu este afectată. Pentru o geantă de mână costum umbrelă trei adăugări, pentru portofoliul de sex masculin - în trei sau două completări.Și, în sfârșit, un sfat - uscat umbrela la temperatura camerei, într-o stare liberă pliată - astfel încât materialul domului nu-și pierde forma chiar și după mai multe sezoane.

Umbrela. Potrivit multor - aceasta este doar un atribut esențial în vreme ploioasă, dar nu mai mult. De fapt - este o parte importanta a imaginii de sex feminin, care poate completa armonios sau complet strica.

Cum de a alege o umbrelă pentru bărbați

Inițial, umbrele nu au fost folosite pentru a proteja de ploaie, și pentru mântuirea soarele dogoritor. Au apărut aproximativ în secolul XI și au privilegiul reprezentanților claselor superioare din India, Egipt și China. De la dușuri umbrelă a început să se aplice în Anglia. În 1750, țesutul normal înlocuit rezistent la apă și umbrele umplut străzile din Londra. Și le-am folosit nu numai femeile, ci și bărbații, pentru care acest atribut, în același timp, a servit ca o trestie. Modelul pliabil a apărut aproape 2 secole mai târziu. În 1969, American Bred Filips a inventat umbrela, care pot fi ascunse într-o geantă de mână.

Umbrele distinse unul de celălalt în mecanismele de bază de deschidere și închidere și pliere. Mecanismul automat umbrela se deschide la simpla apăsare a unui buton, buton de umbrelă semi-deschis, dar va trebui să pună mâinile. Opțiunea mecanică implică doar „manual“ de lucru. umbrelă pliabilă poate fi de la 2 până la 5 ori. În acest din urmă caz, puteți ascunde o umbrelă chiar și într-o pungă mică. Dar opțiunea este nerealistă, de exemplu umbrela rapidă înrăutățire. Acesta este considerat a fi cel mai puternic umbrelă, de trestie - o mare, practic, stabil și duș, iar vântul.

Umbrele pot fi forme neobișnuite - un semi-circulare și pătrate, triunghiulare și conice, uneori plate. Dar trebuie să ne amintim că, în acest caz, practic ia o bancheta din spate.

Umbrele de look feminin, cu dantelă, dantelă, arcuri și volane. Dar, pentru a alege acest accesoriu trebuie să fie atent și în stilul de drept, să nu arate ridicol și de modă veche.

MOD este încă umbrele transparente, inventate de o Madame Courage franceză la începutul anilor '70 ai secolului trecut. umbrela transparent poate fi complet sau parțial. Acesta este făcut pentru cei care, chiar și în vreme rea vrea sa se laude machiaj impecabil sau coafura.

În concluzie, aș dori să spun că moda poate deveni absolut orice umbrelă, în cazul în care este selectat pentru a completa imaginea, și, în plus față de a fi evidenția lui.

Alegerea cadouri pentru viitoarele sărbătorile de Anul Nou și de Crăciun, este recomandabil să se oprească la într-adevăr nevoie de lucruri de facut calitativ, de exemplu, pentru a da o umbrelă. Acesta poate oferi atât bărbați și femei și chiar copii. Principalul lucru este de a ști cum să alegeți unul bun.

Cum de a alege o umbrelă pentru bărbați

Ce trebuie să știți atunci când aleg o umbrelă ca un cadou?

În primul rând, umbrele sunt rareori universale. De obicei, acestea sunt divizate ca aparținând bărbaților sau femeilor, iar acest lucru se reflectă în designul capotei, designul, materialele utilizate.

În al doilea rând, trebuie să decideți ce formă ar trebui să fie o umbrelă. Puteți selecta o trestie sau o umbrelă care se pliază în câteva ori. Clasic Umbrela atras de concizia, design simplu clasic, cu toate acestea, este incomod să se deplaseze pentru a transporta și nu ascunde în sac, dacă este necesar. Umbrela nevoie pentru a transporta în mână sau pe umăr pentru un cablu special, care constrânge, de asemenea, mișcarea. Umbrela pliabila (semiautomat sau complet automat), în acest sens, mult mai avantajos. Este compact, are o dimensiune mică și ușor se potrivește într-o geantă de mână. Dar, în același timp, și punctul său slab, deoarece mecanismele de pliere în jos de multe ori rupe, mai ales în cazul în care materialul este din plastic sau casant spițe din aluminiu.

În al treilea rând, este important să se numărul de spițe și materialul din care sunt făcute. În cazul în care regiunea frecventă a vântului, este necesar să se cheltuiască bani pe o umbrelă, care are 8 până la 16 spițe. Ele oferă durabilitate și fiabilitate a construcției. Materialul mai fiabil pentru spițele si rama - este din oțel, este considerat a fi cel mai puțin fiabile din plastic, fibră de sticlă și aluminiu. Dacă alegeți o umbrelă pentru o persoană în vârstă, ar trebui să ia în considerare posibilitatea de produse din aluminiu sau fibra de sticla. O astfel de umbrelă s-ar putea să nu dureze mult timp, dar nu va fi prea greu, de exemplu, cu spițe de oțel.

O altă calitate importantă este materialul coronamentului umbrela. Pentru a utiliza o cupolă (rezistență desc):

· Poliester, fără adaos de bumbac,

· Poliester cu adaos de fire de bumbac,

· Satin impregnat cu protectoare de apă (un strat de teflon la)

· Pelerina de ploaie tesatura japoneză „Pongee“.

Alegerea umbrelă, ghidată și factor de siguranță. Este mai bine să aleagă proiectarea, dintre care spițele sunt protejate de capace de plastic. În acest caz, riscul de rănire la un nivel minim.

Apucați mânerul umbrelei și să decidă dacă să-l țină confortabil. Deschideți și închideți umbrelă de soare de câteva ori. Acest lucru va ajuta să înțelegeți modul în care mecanismul de deschidere și închidere. Este mai bine de a alege produse dovedite firme cunoscute, care de mulți ani, care produc umbrele și știu multe despre lucrurile mici, cum ar fi firma PASOTTI Ombrelli (Italia), Maglia Umbrela (Italia), Fox umbrele (Anglia) și altele.