Cum de a bea apă pentru a pierde în greutate cât de mult și de ce să o facă

Apă purificată nu numai că ajută la menținerea sănătății, dar, de asemenea, pentru a scăpa de centimetri în exces la talie. Utilizarea unei cantități suficiente de lichid pentru a suprima pofta de mancare contribuie, accelerarea metabolismului si curata organismul de toxine. Ce reguli să adere la apa pe care o bei, ajută să piardă în greutate?Care este utilizarea de apă?


De ce aveți nevoie pentru a bea o mulțime de apă pentru pierderea în greutate? Aportul de o cantitate suficientă de lichid (aproximativ cel puțin doi litri pe zi) ajută la:
 • accelerarea metabolismului;
 • încheierea tuturor superfluă - produsele descompun proteine, grăsimi și carbohidrați, precum și zgură;
 • elimina constipație;
 • o mai bună absorbție a nutrienților;
 • funcționarea normală a tuturor sistemelor și organelor corpului uman;
 • restabili elasticitatea pielii;
 • normaliza procesul de digestie.

Cum de a bea apă pentru a pierde în greutate cât de mult și de ce să o facă

obișnuite din sticlă de apă curată - produsul foarte scăzut de calorii, deoarece nu conține grăsimi și carbohidrați, și este dominat de sare și alcaline, este în măsură să blocheze un apetit și de a reduce foarte mult senzatia de foame.


În cazul în care organismul nu primește apă în cantitatea necesară, începe întârzierea, că foarte de dorit, mai ales atunci când nevoia de a pierde in greutate. Mai mult decât atât, deoarece acestea furnizează semnalul fals de foame induse de reviver deficit, creșterea apetitului alimentar.

Regimul de băut - o mare oportunitate de a elimina supraalimentare.

Rezultatul corpului uman poate fi o apariție Deshidratarea diferitelor boli.

Lipsa de apă este rău pentru starea pielii - acestea devin flasc și uscate. De asemenea, ele apar riduri si falduri faciale.

Reguli cum să bea apă pentru a pierde în greutate


Pentru a începe să scape de kilograme în plus, trebuie să fie în măsură să bea apă în mod corespunzător, și anume:
 1. Începeți dimineața cu o ceașcă de apă caldă. La un pahar pe stomacul gol ultima, vă trezi corpul și, astfel, ajuta-l pentru a rula toate procesele importante necesare pentru o viață normală. Acest eveniment promovează curățarea toxinelor și a impurităților. Inainte de a merge la culcare cantitatea de lichid de admisie ar trebui să fie redusă la minimum, evitându-se astfel apariția umflarea și disconfort în timpul nopții de odihnă, care apare ca urmare a necesității de a vizita toaleta.
 2. Atunci când există o dorință de a mânca ceva, este recomandabil să se potoli foamea prin umplerea fluidului de stomac. In aceasta, la fel ca în orice altceva, este necesar să se respecte măsurile - nu ar trebui să bea, de sine copleșitoare.
 3. Nu spălați în jos mâncarea, să nu mănânce mai mult decât atât este prevăzută, care, de fapt, duce la creșterea în greutate. Se acordă permisiunea de a utiliza lichid timp de o jumătate de oră înainte de fiecare gustare - acestea ar trebui să fie de cel puțin 5-6.
 4. În timpul formării - dacă la domiciliu sau la sala de sport trebuie să bea frecvent rece (15-18 ° C), dar, în orice caz, nu apă cu gheață și întotdeauna în inghitituri mici (doar 4-6). Când activitatea fizică este importantă în timp pentru a compensa deficitul de umiditate, care sunt în general destul de jumătate de litru de lichid. În cazul în care performanța de exerciții durează mai mult de 60 de minute, se recomandă să ia băuturi speciale, ca parte din care sunt electroliți cu glucoza.

Cum de a bea apă pentru a pierde în greutate cât de mult și de ce să o facă


În acest caz, apare o întrebare firească - ce fel de apă să bea pentru a obține efectul dorit? Imediat necesar să menționăm că nu funcționează fierte. Promovează pierderea in greutate utilizare lichid purificată sau îmbuteliată. Dacă opriți selecția de pe primul rând, este necesar să se acorde o atenție specială de purificare a apei de componente dăunătoare. În acest scop, pot fi utilizate sisteme de curățare eficiente. Este important să nu uităm înlocuirea la timp a filtrelor, care este de manipulare obligatorie.

Într-un efort de a elimina apariția reacțiilor adverse, cum ar fi edemul, ar trebui să fie cât mai puțin posibil pentru a bea ceai (cu excepția celor cu lamaie si menta, dar complet renunțe la băuturile preferate nu sunt în valoare de ea), și cafea. Aceasta nu a afectat rata de pierdere în greutate folosi apă minerală - este chiar capabil de a provoca disconfort rezultat din distensie intestinal. Strict nutriționiști Contraindicate bauturile acidulate nu aduc corpul uman orice bun. În scopul de a pierde in greutate poate fi utilizat verbena infuzie, ghimbir bulion.Necesarul zilnic de apă fluctuează în termen de 30-40 ml per kilogram de greutate corporală.

Acest lucru este de aproximativ 2,5 litri pe zi, care constau din:
 • 1,3 litri, care au reprezentat supe cu o băutură;
 • 1,2 litri intră în organism datorită utilizării produselor convenționale;
 • 0,3-0,4 litri - un volum de lichid format în timpul metabolismului.

Sub rezerva oricare dintre posibilele diete si stres intens este necesar să se utilizeze pentru o zi de cel puțin 1,5 litri de apă.

Cum de a bea apă pentru a pierde în greutate cât de mult și de ce să o facă


În ceea ce privește temperatura de admisie a fluidului, acesta trebuie să fie nici cald, nici rece. Optimal exponent - 25-40 ° C. Folosirea apei calde incetineste digestia, apariția arsurilor esofagului și laringelui. Este contraindicat la cei care suferă de boli digestive. La un pahar în timpul meselor apa rece, te prin aceasta încetinind metabolismul. În același timp, de asemenea, prin accelerarea procesului digestiv mai repede dezvolta un sentiment de foame.

Apa cu lamaie pentru pierderea in greutate


Un astfel de mijloc de a scăpa de kilogramele in plus pot fi eficiente, dacă acorde o atenție deosebită alegerii componentelor sale și să adere la anumite reguli atunci când se aplică. Este necesar să se achiziționeze apă purificată de înaltă calitate - un produs prin purificare în mai multe etape prin utilizarea instalațiilor de filtrare moderne complet lipsite de substanțe nocive. Când este vorba de problema de a cumpara o lamaie, este mai bine să dea întâietate coajă de citrice carne groasă și suculent mediu.

Pentru a pregăti „băutură utilă“, care ajută în procesul dificil de pierdere în greutate, trebuie să formați un pahar de apă caldă și se toarnă în 1/2 linguriță suc de lămâie proaspăt stors. Folositi-l imediat după ce te trezești, adică postul obligatoriu. După vine rândul său, micul dejun sănătos - cerealele obișnuite (hrișcă, ovăz), cu o bucată de carne macră sau ouă, aburit.

Apa potabilă cu lamaie este contraindicată în:
 • hiperaciditate;
 • posibilitatea apariției reacțiilor alergice la citrice;
 • bolile gastrointestinale;
 • probleme cu ficatul sau vezica biliară.

Cum să bea, dacă te duci la sala de sport?

Pentru a găsi echilibrul de apă al organismului în echilibru, este necesar pentru a sorbi la fiecare 15 minute, la doar câteva tehnici ar trebui să bea aproximativ 0,5-1 litri de lichid purificat. În calitatea alimentelor consumate este direct legată de bine în timpul antrenamentelor.

Cum de a bea apă pentru a pierde în greutate cât de mult și de ce să o facă

Cum rămâne cu copiii?


De la o vârstă fragedă, părinții ar trebui să vaccineze copiii lor obiceiul de a folosi apă purificată, și nu magazin sucuri și sucuri. Este un impact bun asupra sănătății lor, și anume, pentru a evita zgurificării organismului, contribuie la funcționarea normală a tractului gastro-intestinal și metabolismul normalizare.

Dorind să vă asigurați că există suficientă apă devine un copil, ar trebui să acorde o atenție la culoarea urinei sale. Ar trebui să fie aproape transparent, cu o ușoară tentă gălbuie.

În cazul în care copilul este în mod clar vizibil în funcție de sucurile din magazin și apă dulce, pentru a evita consecințele dezastruoase, ar trebui să depună toate eforturile pentru a elimina.

Nu așteptați pentru rezultatele cu abordarea corectă?


Pentru a aduce înapoi la figura importantă abordare normală, integrată. Urmează dieta, și anume prin limitarea utilizării de grăsime, dulce, făină și recurgând la activități fizice, precum și de băut cantitatea necesară de lichid în fiecare zi (conform unor nutriționiști, la 30 kg de greutate ar trebui să reprezinte 1 litru de apă) poate fi:
 • normalizarea microflorei intestinale;
 • curata pielea - devine neted si elastic;
 • consolidarea mecanismelor de lipoliza;
 • spori imunitatea;
 • cumpăra ten sănătos.

Deja după o săptămână, veți observa cum să înceapă procesul de a pierde în greutate - odată ce îmbrăcămintea strâmtă devine mai laxă. Odată cu rezultatul trecerii timpului este îmbunătățită, iar efectul este în mod clar vizibil vizual.

Când apa rău?


De la consumul de lichide în exces este de a oferi femeilor însărcinate și persoanele care suferă de boli de rinichi si predispus la edem. Când este vorba de realizarea că ar trebui să învețe într-adevăr corpul la un nou obicei sănătos, acest lucru ar trebui să se facă treptat, pentru a permite sistemului urogenital face față în mod corespunzător cu caracteristicile lor, fără a afecta sănătatea. La început, a permis să bea aproximativ un litru de lichid purificat, și apoi crește doza la două.

Pentru mulți, poate părea prea multă muncă bea această cantitate de apă, dar este foarte posibil să învețe, dacă faci un pic de efort. În joc este foarte mult - un corp frumos și de sănătate. Nu se recomandă să recuperăm timpul pierdut în seara, în cazul în care ziua în care ați uitat să satura corpul cu cantitatea necesară de apă dătătoare de viață, deoarece acest lucru va aduce numai prejudicii. Lipsa de somn este un impact negativ asupra bunăstării și umflarea doar agrava aspectul.


Renumitul nutriționist Aleksey Kovalkov vorbește despre importanța utilizării sistematice a apei și beneficiile sale pentru corpul uman, în special copiii. Sfaturile sale utile și sfaturi în valoare de a asculta toată lumea, mai ales care doresc să piardă în greutate.


Toate acestea sunt o dovadă a consumului de apă cât de important, mai ales atunci când nevoia de a pierde in greutate, care aduce disconfort în viața multora, generează complexe duce la sănătate precară. Numai 1,5-2 litri de lichid pentru a bea în fiecare zi, poate scăpa de toate și du-te în beneficiul și în același timp, să contribuie la pierderea in greutate.