Cum de a cădea în dragoste cu un vițel om - cum să înțeleagă că el este în dragoste, este posibil să se încadrează în dragoste cu un căsătorit

Cucerirea inimii omului nu este o sarcină ușoară. În funcție de educație, filosofie, iar semnul zodiacal sub care el a fost născut, femei diferite sunt percepute ca atare. Care este calea spre inima vițel? Pentru a afla cum să se încadrează în dragoste cu un bărbat și taurul va fi discutat în acest articol.Cum de a cădea în dragoste cu un vițel om - cum să înțeleagă că el este în dragoste, este posibil să se încadrează în dragoste cu un căsătorit

celule de sex masculin

Omul, născut în constelația Taurus, este extrem de controversat. El complezent și un fel, se poate face cu ușurință toate lucrările în jurul casei în locul soției sale iubite, dar dacă furia lui va fi un om incredibil de egoist, narcisist, conservatoare și gelos.

Intr-adevar, vițeii de multe ori surpriza favorit, chiar și după zece ani de căsătorie. Ei tind - să păstreze secretul unele dintre fațetele caracterului său.

De aceea, înainte de a începe să înșele un astfel de om, trebuie să se obișnuiască cu ideea că pentru a studia și să învețe niciodată nu reușesc pe deplin. Acesta este un om de mister, poate, este motivul pentru care el a atras atât de multe priviri admirative ale femeilor.

Ce femeie se apropie de un om de vițel

Femeia Taur apreciaza tot ceea ce este caracteristic acestei doamne:

 • minte;
 • frumusete;
 • toaletare;
 • capacitatea de a găti;
 • dragostea de curățenie;
 • capacitatea de a păstra tăcerea și să vorbească cu site-ul;
 • ingeniozitate.

Avea nevoie în cazul în care nu o regină, sau cel puțin o prințesă. Cunoașterea eticheta, iubirea de frumusețe și simț al stilului, frumuseții trebuie să fie incluse în acesta din leagăn.

Cum de a cădea în dragoste cu un vițel om - cum să înțeleagă că el este în dragoste, este posibil să se încadrează în dragoste cu un căsătorit

Cum ca un vițel

La prima întâlnire, nu este important să se arate toate facultățile lor mentale. Acest om și așa ghici dacă tovarășul său inteligent. Principalul lucru - să-l combată în aspectul lor, maniere. Dacă vă place, trebuie să te uiți și să se comporte ca un rege (într-un mod bun).

Maniere frumoase, aspect îngrijit și vedere sincer, clar, un machiaj convingătoare și bine alese, haine curate și călcate-le extrem de evaluat. Dacă o dată vine curvă cu cinci diplome mai mari și lumea interioară uimitoare - cel mai probabil, nici măcar nu a observat.

Al doilea punct important - calm și liniște. Desigur, nu este complet standuri mute, dar dacă gura ta nu se va închide la toate, el va fugi imediat ce desertul va fi servit.

Cum de a cădea în dragoste cu taurul

Pentru a cădea în dragoste, vițel doar suficient de farmecul și frumusețea unei doamne frumoasă. Dar mai serioase intenții, cum ar fi sexul, frecvente și relații serioase implică prezența altor iubite calități la fel de importante:

Cum de a cădea în dragoste cu un vițel om - cum să înțeleagă că el este în dragoste, este posibil să se încadrează în dragoste cu un căsătorit

 1. aptitudini culinare. Paste cu chiftele și potrivite pentru o zi ploioasă. Dar dacă este vorba de cină, după o zi de muncă grea, este supa foarte gustoasa, friptura cu legume la gratar, poate o salată și desert sub formă de prăjituri de casă cu frișcă, înghețată sau ceva de genul asta. Aici, la fel ca în rețeta bunica mea - drumul spre inima unui om este prin stomac!
 2. Puritate. Femeia ar trebui să păstreze casa curată, pentru că în primul rând ea este o femeie! Acest lucru se aplică la toate: haine în care ea merge, inclusiv să mănânce farfurii, covoare și ferestre - totul!
 3. Trust. Aici este considerat în primul rând o relație sexuală. În cazul în care a venit la intimitate nu este nevoie să-i spună ce să facă. Taurii sunt capabile să încânte femeia intuitiv. Dar dacă vorbești și să dea sfaturi - el ar ridica și pleca pentru totdeauna!

Căsătoria cu un taur tânăr

Pentru a trăi cu un taur tânăr într-o căsătorie nu este dificil. Mai mult decât atât, uneori, este mult mai plăcut decât celelalte semne ale zodiacului. Motivul pentru care în complezență și înțelegere. Deși este de dorit din primele zile de viață împreună pentru a se împăca cu regula - el a fost capul familiei - earner, speranță și sprijin!

Cu toate acestea, în cazul în care pentru a ștampila în pașaport, el a cerut femeilor și frumusețe și puritate, și bunătăți, apoi după ce este complet mulțumesc. Pentru că nu va fi dificil să se spele vasele după cină, și chiar și un banchet! Se poate prepara, de asemenea, un prânz delicios, cină și să aducă un mic dejun delicios în pat.Curățarea casei, haine și chiar de rufe de călcat nu va fi dificil pentru el. Este adevărat, desigur, toate acestea ar trebui să fie în moderație și nu în fiecare zi! În schimb, va necesita doar o mîngîiere, de îngrijire și căldură, precum și loialitatea.

În cazul în care o femeie îi va aminti mai des, despre modul în care el o iubește și ea îl iubește, căsătoria lor va fi pentru totdeauna!

Cum de a cădea în dragoste cu un vițel om - cum să înțeleagă că el este în dragoste, este posibil să se încadrează în dragoste cu un căsătorit

Este posibil să scadă în dragoste cu un bărbat căsătorit vițel

Taurii diferă de devotament pe tot parcursul. Schimbarea doar câteva soții. Prin urmare, șansa de a câștiga inima unui bărbat căsătorit este dat foarte rar. Cel mai adesea, se pare, în cazul în care căsătoria este deja subminată, și probabil despărțire inevitabilă.

În acest caz, interesul să-l ușor. Trebuie doar să oferim ceea ce îi lipsește - confort, bunatate, pace, credincioșia.

Cum știi dacă celulele din dragoste

Taurul stie cum sa arate frumos. Însoțitorul său oferit cadouri scumpe, flori, cu sau fără, bijuterii frumoase, restaurante și cafenele, precum și excesul de atenție. Dar nu se bucură prea repede. El are, de asemenea, dezavantaje.

Despre iubire, spune el, este extrem de rară și de multe ori prost administrate. Prin urmare, se pictează curtare în avans. Acesta poate semăna cu programul de lucru, dar, de fapt, singurul mod în care poate avea grijă de. Și mai constant și persistent invitația lui pentru cină și o plimbare, mai aproape râvnit propunerea de căsătorie Ziua.

Se așteaptă un final plăcut poate dura mai multe luni sau chiar ani, în funcție de educația sa, furnizarea de oportunități. Dar, indiferent de caz, nu este necesar să-l sau text simplu indiciu pentru a vorbi despre căsătorie.

Acest lucru îl poate împinge departe pentru totdeauna, și chiar să conducă la ruptura. La urma urmei, ca un bărbat adevărat că știe când și ce trebuie făcut. O femeie poate fi doar răbdare și să aștepte.

Cum de a cădea în dragoste cu un vițel om - cum să înțeleagă că el este în dragoste, este posibil să se încadrează în dragoste cu un căsătorit

Că s-ar putea înstrăina

In ciuda complezență sale, celulele pot într-o evadare instantanee de la orice, chiar și un sentimente foarte puternice și atitudini atunci când spălați-out:

 1. Instrucțiuni. Libidoul omului, uneori rostogolește, așa că nu ia instrucțiuni sau sfaturi de la o femeie într-o probleme foarte de sex masculin. În bucătărie sau creșterea copiilor îi poate da într-adevăr un sfat, dar să urce în capul lui nu merita.
 2. Prețiozitate. Dacă o femeie încearcă să câștige vițel, schimba temporar atitudinea față de viață, chiar obtinerea îngrijit, curăță și bucătari, ea nu tinde, el învață și nu înțelege. Orice relații nesincere ajuns la capăt. Și chiar dacă sentimentele sunt reale, locuiesc cu unul care nu iubește puritatea, el pur și simplu nu se poate.
 3. Gelozia. Taurii tind să fie gelos. Dar ei fac mult timp nu se poate, pentru că devotamentul soției lui sfânt pentru ei!

Dacă sentimentele au răcit, se va începe procesul lung de separare. La început va suferi totul în tăcere, dar despărțit ca și în cazul în care dizolvarea în viața de zi cu zi - mai puține complimente, tăcere prelungită, lipsa de cadouri.

Apoi, încercați să obțineți acest lucru din nou, pentru că odată ce relația a fost deja fericit. Dar când îți dai seama că totul o dată dispar pur și simplu sa prăbușit fără urmă și nu te mai întoarce. Ea nu-l ține nici o lucrare, nici copii, nici sentimente vechi.

Semne compatibile Zodiac

Ideal pentru vițel căsătorie potrivit cu greutăți, Berbec, Capricorn. Aceste constelații perfect cu ei, și ei sunt în așteptare pentru relații de succes.

Cel mai probabil nu se va dezvolta relații cu femeile născute sub Taur constelația, pește, scorpion, Sagetator si Rac. temperamentul lor este la fel de greu, și, în unele cazuri, chiar și în calculul importante lucruri nu se pot obține de-a lungul armonios cu omul vițel cu sânge rece.

Pe de altă relație semne zodiacale este chiar posibil, dar femeile trebuie să fie mai multă înțelegere, credință și răbdare decât ei tind.

Cum de a cădea în dragoste cu un vițel om - cum să înțeleagă că el este în dragoste, este posibil să se încadrează în dragoste cu un căsătorit

 • Regula principală a oricărui vițel mascul - o femeie ar trebui să fie întotdeauna o femeie - 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână! Frumusețe, make-up, preparate gastronomice delicioase, curățenia în casă, haine, chiar și în gândurile mele trebuie să fie prezente întotdeauna, și nu la sfârșit de săptămână și de sărbători. În caz contrar, sentimente dispar.
 • Confort acest semn zodiacal iubeste totul. Prin urmare, nu este necesar să-l convingă să facă sex în locuri incomode. Pentru aceasta se potrivesc foarte cald, moale și pat confortabil! Și toate experimentele posibile, jocuri de rol și o astfel de diversitate este permisă numai în același mediu confortabil pentru el.
 • În funcție de modul în care aceasta se manifestă în calitatea vițel, el poate ajuta femeia în casă, sau să-l evite prin toate mijloacele. De exemplu, mulți viței preferă să dea femeilor cât mai mulți bani pentru îngrijirea casei, după cum este necesar, în cazul în care numai pentru el însuși această problemă nu se referă la. În timp ce alții ajuta în mod activ, dacă este posibil. Ai nevoie de a lua orice decizie și nu încercați niciodată să se schimbe.
 • Cum de a cădea în dragoste cu un vițel om - cum să înțeleagă că el este în dragoste, este posibil să se încadrează în dragoste cu un căsătorit

Se încadrează în dragoste cu un barbat Rac

 • Cum de a cădea în dragoste cu un vițel om - cum să înțeleagă că el este în dragoste, este posibil să se încadrează în dragoste cu un căsătorit

  Se încadrează în dragoste cu un bărbat din Berbec

 • Cum de a cădea în dragoste cu un vițel om - cum să înțeleagă că el este în dragoste, este posibil să se încadrează în dragoste cu un căsătorit

  Se încadrează în dragoste cu un barbat Fecioara