Cum de a câștiga geaman unui om

În primul rând, să înțeleagă că omul -Bliznets datorită naturii sale plină de viață și ușor de folosit pentru a fi în centrul atenției. El a cunoscut succesul, dragostea sa de femei. astfel încât complimente un astfel de om va fi surprins. Pentru a prinde fiecare cuvânt -Bliznetsa om, uita-te la el în adorație tăcută, lauda - nu este cel mai bun. Pentru a atrage atenția unui Gemeni, trebuie să arate că ești foarte diferit de toate celelalte. El trebuie să înțeleagă că - specială.Pentru a atinge scopul, ar trebui să înțeleagă că este valorile gemene ale unui om în relațiile cu femeile. ceea ce se așteaptă de la relația, la care aspiră. Faptul că una dintre cele mai atractive calități ale feminin Gemeni de sex masculin nu găsește frumusețe. Adică, datele externe este cu siguranță foarte acordă o atenție, dar principalul avantaj al unei femei în ochii lui - este inteligenta.


Pentru a seduce geaman unui om, doamna ar trebui să-i arate că ea este un bun companion acel nivel de dezvoltare spirituală și intelectuală este foarte mare. O femeie care este aproape de gemene. ar trebui să se dezvolte spiritual, să se angajeze într-o carieră, creativitate, și să depună eforturi pentru o viață interesantă și plină de evenimente.

Flirtul cu twin, picătură clișeele dvs. standard de obicei. Fii spiritual și plin de viață, neașteptat. Lasă-l să știe că ai un mister. El va dori să-l rezolve.
De asemenea, frumos pentru a putea, în timp pentru a lăsa un astfel de om. Să presupunem că simțiți că sunteți interesat de gemene unui om, conversația curge cu ușurință și în mod natural. Când el este în totalitate axat pe cuvintele tale, și să se întoarcă la întregul corp, dintr-o dată să fie angajate în alte lucruri. Acest lucru va face Gemenii doresc să continue dialogul.