Cum de a câștiga în greutate la om acasă

Desigur, noi toți trebuie să sape în mine multora, sau mai degrabă, chiar foarte mulți nu le place aspectul său, mult pentru a construi, astfel încât toate problemele. Canalele populare sunt unelte de pescuit cu privire la modul de a elimina kilogramele in plus, ca o figură subțire infundate - un vis! Dar, se pare, nu este pentru toată lumea. iar astăzi vom vorbi despre modul în care să nu arunce greutatea precum și scorul său de a face corpul perfect, cu excepția cazului în desigur, acest lucru nu împiedică unele caracteristici ale bolii. O căutare pentru răspunsuri la întrebarea: cum să piardă în greutate, vom data viitoare.Cum de a câștiga în greutate la om acasă

Cum de a câștiga în greutate tip

Cum de a câștiga în greutate la om acasă

Tipi care nu sunt mulțumiți de fizicul lor subțire, inițial pentru a vă pune o întrebare, și dacă am nevoie pentru a recupera? În cazul în care răspunsul este da, trebuie să caute un răspuns la următoarea întrebare, cum să câștige în greutate subțire drept un tip. Observați cuvântul cheie „dreapta“, care este de a rula la McDonalds si matura kartohu sandwich-uri la gratar, spălate în jos cu litri de pop dulce - nu o plimbare! Dacă există o dorință de a obține o mai bună, atunci orice altceva este o chestiune de tehnologie, ci mai degrabă un calcul precis de calorii si aderenta.

Cum de a câștiga în greutate la om acasă
Vestea bună este, acum trebuie sa mananci de 5-6 ori pe zi, astfel încât dormi 8-9 ore pe noapte nap și pentru o oră sau mai mult, după o cină delicioasă. Vestea un pic mai puțin frumoasă: va trebui să înceapă să se antreneze din greu, ziua incepe acum cu un warm-up și exercițiul de dimineață, cu genuflexiuni, flotări și mass-media de pompare. În plus, aveți nevoie pentru a cumpăra o pereche de gantere, uita-te la greutatea lor, cel mai important lucru pe care le puteți aduce de la magazinul de sport la casa, și cel mai bine este să le cumpere mai mult și post.

activități sportive pentru tipul slab, care este pe cale să dobândească două-trei kilograme în plus în fiecare săptămână, sunt necesare. faptă bună va fi vizita sala de sport și a alerga pe îndelete în dimineața, vă va permite să câștige masei musculare, nu prea mare, cu agățat de grăsime. Amintiți-vă, creștere în greutate poate dura o lungă perioadă de timp, în plus, este de lucru, de aceea este important să nu se piardă motivația și greu de urmat pentru scopul său.

Cum de a câștiga în greutate la om acasă

Cum de a câștiga în greutate la om acasă

Un alt expert care vă poate ajuta să sape greutate in plus este un nutritionist, și adevărul, cât mai mult posibil pentru a câștiga în greutate tip, dacă mănânci corect. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți controla calitatea și cantitatea de calorii pe care le-ați mâncat de la sine, după modul de a face propriul meniu care va include bogate in calorii si alimente sanatoase.

Primul pas spre greutatea ideala prețuite este un organism avansat de formare dumneavoastră, în timpul căreia va trebui să restabili metabolismul.

Pentru a face acest lucru, va trebui să renunțe complet la tutun si consumul de alcool numai în cantități limitate. Este necesar să se „curăța“ stomac pentru ea în timpul săptămânii, va trebui să se sprijine pe grăsime, puteți mânca în forma sa pură, și de a cumpăra - la farmacie. Prea leneș pentru a merge la farmacie, apoi în fiecare dimineață începe lor cu o farfurie de fulgi de ovăz, fără aditivi, sau hrisca.

Musculare, dar nu de grăsime sau creștere în greutate cât mai mult posibil omul

Cum de a câștiga în greutate la om acasă

Acum, un pic de exercițiu fizic, care va promova creșterea masei musculare, aici, de exemplu, care rulează sau mersul pe bicicletă, care nu ajută, fundamentul formării dvs. ar trebui să fie exerciții de rezistență fără grabă: 1. gantere, îndoiți brațele alternativ sau împreună, în orice poziție, chiar și cu susul în jos;
 2. tradiționale de push-up-uri și, trăgând pe bara în orice prindere;
 3. cu una sau două greutăți, plãmîni și pãtrat;
 4. exerciții convenționale pentru presă, poate că ei nu au uitat lecțiile de la școală Phys-riu.

Toate aceste exerciții pot fi efectuate în mod liber în casă. La început, bate recordul mondial ar fi necesare, și apoi cum să obțineți. Creșterea numărului de abordări treptat, nu în grabă, înainte de nuntă, ai o viață întreagă înainte.

Ce să mănânce pentru a obține om în greutate

Cum de a câștiga în greutate la om acasă

Acum, pe o dieta, sau ce este acolo să mănânce pentru a câștiga în greutate. Dacă trăiești cu mama ei sau cu o „ospitalier“ și soția sa, procesul de preparare a produselor alimentare speciale bogate in calorii pot trece pe umerii lor. Cu toate acestea, ar fi dacă vă pregătiți și propria dumneavoastră, și că ați dovedit toate, urmați trei reguli simple:

 • În primul rând - să încerce să mănânce un mod echilibrat: aveți nevoie de „materiale de construcție“ (alb) și energie suplimentară - sunt carbohidrati. Astfel produce proteine ​​din produsele de origine animală și carbohidrați din alimente vegetale.

Pentru a face foarte clar - o cantitate suficientă de orice carne și fructe de mare ar trebui să fie prezente în dieta ta. Fructe de mare, este nu doar peștele, este mai mult creveți, crabi, midii și așa mai departe. Bea o mulțime de lapte integral, de vacă sau de capră, este, împreună cu iaurt de grăsime din lapte vă răsfățați-vă în aceeași brânză de vaci și brânză, toate acestea - proteine. Acum, hidrati de carbon: ele pot fi găsite în cereale, care pot fi transformate într-un terci, în paste, pâine și orice bunuri coapte, deoarece acestea sunt bogate în legume și fructe.

 • Al doilea - pentru a masei musculare este activ în creștere, după fiecare recepție a produselor alimentare, și ei vor avea până la șase pe zi, ai nevoie de un pic de odihnă (pui de somn, ca să spunem așa). Dar, de asemenea, cu privire la activitatea fizică nu trebuie uitat, și apoi se transformă în grăsime poc, și va gândi cum să-și piardă în greutate om de grăsime.
 • În al treilea rând - somn noaptea ar trebui să dureze nu mai puțin de opt ore, ar trebui să încercați să evite sentimentele, stresul, și nu se pisa în cap în mod constant cum să câștige în greutate subțire un singur om, e prea stresant. Și da, beți multă apă proaspătă simplu (până la trei litri).

Cât mai repede posibil pentru a obține om în greutate

Cum de a câștiga în greutate la om acasă

Deci, rezuma dieta dreptul de dieta echilibrata ar trebui să constea din mai multe mese, mâncarea în sine ar trebui să fie bogată în proteine ​​și carbohidrați. Dacă doriți să câștige în greutate foarte repede, te obișnuiești să mănânce micul dejun primul său într-o oră după trezirea sa, masa de prânz ar trebui să aibă aproximativ două, maximum trei ore.

 • Ca micul dejun, puteți găti câteva ouă propria omletă, brânză de vaci, se condimentează cu grăsime smântână, mânca o bucată de tort cu lapte integral. Nu uita de fructe, miere și cereale, unt aromat.
 • Masa de prânz trebuie să fie un plin, este în mod necesar supa bogat cu carne, al doilea - carne sau fructe de mare, cu un fel de mâncare, un desert de fructe sau suc de legume. Răsfățați în paste, cartofi, prăjituri, produse de patiserie și alte delicii de viață „delicios“, cum ar fi cafea cu crema.
 • La o cina poate fi repetată un al doilea mic dejun, mânca o omletă cu șuncă și roșii, iar al doilea - un măr suculent, pere sau banane.
 • Inainte de culcare se poate bea un pahar de orice produs din lapte fermentat.

În timpul antrenamentului, da preferință pentru a forța exerciții cu gantere, haltere și o halteră. Numărul de exerciții și se adaugă treptat în greutate. Antrenează cel puțin o dată pe zi, nu uitați să se odihnească muschii.

Cum de a câștiga în greutate pentru om săptămână

Cum de a câștiga în greutate la om acasă

creșterea rapidă în greutate vă va ajuta cocktail-uri speciale, pe care le va transforma în doar o săptămână sau două.

Reteta clasica proteine ​​cocktail: Ia un blender sau mixer, puneți-l în vasul de 100 de grame de brânză de vaci grăsime și o dimensiune medie de banane decojite, se adaugă 100 de grame de lapte integral și măturică în masă.

Cum de a câștiga în greutate la om acasă
Proteinele cocktail de fructe: în bol blender proteinele spuma pămătuf de ouă de găină, se adaugă la acesta 50 de grame de brânză de vaci grăsime și cana lapte integral, se toarnă pumn orice boabe (dacă nu proaspete, luați congelate sau gem sau sirop de fructe), masa poate fi în continuare îndulci, dacă doriți, și acum amestecati bine toate ingredientele.

shake de proteine ​​Ciocolata pentru prepararea sa nevoie de pudra de cacao, două linguri, aceeași cantitate de zahăr și un pahar de lapte integral cald. Cacao fiert este plasat în vasul blender, acesta se adaugă un pic de gheață pisată și ciocolată iaurt. Și este mai bine să se consulte specialiști în „sportpitu“, astfel încât acestea să știe cum să câștige în greutate cât mai repede posibil, folosind suplimente alimentare speciale.

Toate cocktail-uri sunt în valoare de băut dintr-un pahar inalt sau un pahar, și este frumos și delicios, și atât de utile.

Există puține speranțe că o săptămână, vei vedea rezultate uimitoare, este prea scurt, un timp, dar pentru o săptămână, puteți folosit pentru a trai în noul regim. Mult noroc!

Împărtășește cu prietenii: