Cum de a câștiga în greutate tip rapid și puterea omului pentru regulile de recrutare în masă

În lumea noastră de a pierde vreodată oameni greutate întrebarea: „Cât de repede un om să câștige în greutate,“ cele mai multe nu deranjez. Dar cei care ard fără urmă în fiecare calorii, nu doresc să crească mușchii, există o nevoie de a cumpăra blugi pentru adolescenți rareori știu cum să organizeze dieta și exercițiile fizice, astfel încât pentru a obține un aspect sportiv.

Și noi nu vorbim despre exercitarea de greutate, atât în ​​culturism profesional. Optimal crește propria sa greutate, datorită masei musculare este util pentru bărbați. Aceasta va contribui la menținerea unui nivel ridicat de testosteron timp de mai mulți ani, nu rănit în casă și în cele din urmă găsi „beton armat“ încredere. Din fericire, jumătate de sex masculin este ușor de a câștiga în greutate, chiar dacă este subțire, prin natura.Cum de a câștiga în greutate tip rapid

Înțelegeți cum să câștige în greutate cu ușurință. Greutatea nu crește de la sine, și în funcție de cât de multă energie este absorbită de organism din alimente. Prin urmare, este necesar să se prevadă:

 • flux continuu de calorii de înaltă calitate din alimente sănătoase sănătoase;
 • un surplus de calorii. Acest lucru înseamnă că trebuie să mănânci mai mult decât de obicei este necesar pentru a menține greutatea actuală;
 • bună digestibilitate alimente.

Desigur, atunci când vorbim despre set, noi nu cred că de grăsime burtă, sau oa doua bărbie. Necesită definiție musculară puternică, densă, nu de grăsime. Iar pentru o creștere a acestora nu se poate face dieta, necesită formare în greutate regulate, și organizate în mod corespunzător.

Cum de a câștiga în greutate tip rapid și puterea omului pentru regulile de recrutare în masă

Cum de a câștiga în greutate mod rapid și sănătos

Solicitarea cu privire la modul de a câștiga în greutate rapid. vom găsi de multe ori sfaturi despre abundente alimentele bogate in calorii, o mulțime de grăsime în dieta, dulciuri cu fiecare masa. Toate acestea, desigur, va ajuta săgeată greutățile să se abată la dreapta, dar se agravează:

 • starea ficatului, intestinului, sistemului cardiovascular;
 • ridica nivelul colesterolului;
 • poate cauza probleme endocrine, pana la diabet. Deoarece „raskarmlivatsya alimente gustoase“ - un drum spre nicăieri, dar nu pentru sănătate, putere, și perfecțiunea fizică.

Alimentația este bine dovedită această formulă alimentară pentru creșterea în greutate:

 • consuma 4-5 grame de carbohidrati per 1 kg greutate proprie de curent. Să presupunem că 2/3 din această sumă va proveni din cereale, pâine, paste făinoase și alte surse de glucide complexe și 1/3 - fructe și dulciuri sănătoase scăzut de grăsimi;
 • nu uita de proteine. din cauza lui și va construi musculare. Carnea ar trebui să fie pe masă în fiecare zi. Nu doare și pește, ouă, lapte, brânză de vaci. Proteinele din meniu trebuie sa fie 2,3-2, 5 g la 1 kg greutate curent;
 • mânca grăsime, din cauza corpului lor construiește testosteron, principalul hormon masculin necesar pentru cresterea masei musculare, de asemenea. Nu mai puțin de 1-2 g de grăsime per 1 kg greutate proprie, a treia dintre ele - saturate. Unt, smântână, unt de arahide și în dieta - să fie!

Această listă va ajuta tip adult sănătos răspunde la întrebarea: „Cât de repede câștiga în greutate?“.

Cum de a câștiga în greutate tip rapid și puterea omului pentru regulile de recrutare în masă

Cum sa mananci pentru a câștiga în greutate om cu exemple

De exemplu, calculul dietei vom lua ca bază Man meniu cu o greutate de 70 kg. Să presupunem că vrea să colecteze 12 kg de mușchi uscat de înaltă calitate. Să calculăm ce și cât de mult trebuie sa mananci pentru a atinge acest obiectiv.Acum vom calcula proteine. Tipul de noapte necesită un minim de 175 de grame de proteine ​​si 700 de calorii din proteine. Aceasta este de aproximativ 0, 7 kg de piept de pui sau de ficat, sau vita, sau chiar Pollock.

Apoi, exprimă grăsimi calorii. Pentru a începe cu 2 grame de grăsime per 1 kg de greutate corporală. 140 g grăsime ne da 1260 kcal (randament lipide un gram la fel de mult ca și 9 kcal în loc de 4 ca proteine ​​și carbohidrați). Aceasta este de aproximativ 140 de grame de diferite uleiuri. Să spunem, 100 de grame poate fi turnat în cereale sub formă de ulei de măsline și 40 - se simt liberi să se răspândească pe pâine pentru micul dejun sau adauga la paste.

Cum de a câștiga în greutate tip rapid și puterea omului pentru regulile de recrutare în masă

Conținutul total de calorii „pe teren“ din dieta eroului nostru va fi relativ modeste 3360 kcal / zi. Nu ar trebui să fie teamă, vizitatorul mediu al american de fast-food în conformitate cu US FDA mânca o treime mai mult.

Ce sa mananci pentru a câștiga în greutate, atunci când produsele alimentare este dificil să se schimbe

meniu de sex masculin standard de uman pe masă după cum urmează:

Micul dejun: pâine. unt, brânză, omletă cu conținut ridicat de proteine ​​și gălbenușuri de ou, „pentru a gusta“ legume.

Gustare: branza de vaci, fructe, nuci (acestea sunt considerate ca surse de grăsimi).

Pranz: carne, hrișcă sau paste. sau orez, salata de legume cu ulei. Legumele sunt importante, deoarece ele îmbunătățesc secreția de suc gastric și de a crește digestibilitatea produselor alimentare.

masă de pre-antrenament: un cocktail de fructe și 30 de grame de izolat proteic din zer. Asta-i drept, pentru că izolatul este învățat rapid, mai degrabă decât o proteină sau Gainer complexă.

masa post-antrenament: Gainer, sau pur și simplu orice masă de proteine ​​cu ceva dulce.

Cina: carne / pește, legume fel de mâncare carbohidrați.

Inainte de a merge la culcare: brânză sau caseină.

masă gratuită (opțional, la confortul dvs.) - desert, dulce, sau chiar unele fructe și fructe cu coajă.

nutriție sport nu are în mod necesar că nu li sa spus nou-veniții în sălile. Cu toate acestea, în cazul în care o persoană de greutate nu doar mănâncă, doarme și trenuri, dar, de asemenea, lucreaza pentru munca responsabil, ar putea fi la fel de confortabil.

Cum de a câștiga în greutate tip rapid și puterea omului pentru regulile de recrutare în masă

Cum de a câștiga în greutate omul face în sala de gimnastică

Planul de formare clasic împărțit cu „ziua picioarelor, zi în piept, după-amiaza înapoi, o parte zi, iar în delte de după-amiază“ nu sunt potrivite pentru cei care luptă pentru fiecare kilogram de greutate.

Motivul este simplu - nou-venit nu are timp pentru a recupera de la sistemul nervos și endocrin. Ca urmare, secreția de testosteron poate scadea, restabilind perturbat din cauza somnului saraci. și în cele din urmă nu vin de pompare, și supraantrenarea.

În schimb, să păstreze următoarele reguli:

 • Tren de 3 ori pe săptămână;
 • Urmează în mod necesar genuflexiuni și una dintre variantele de îndreptările. Acestea sunt mișcările de bază pentru a câștiga în greutate pe tot corpul. Ele nu implică numai absolut toți mușchii, dar oferă, de asemenea un puternic val de testosteron. Începeți cu dezvoltarea tehnologiei cu greutăți medii, tind să se mute în modul de putere - 5-6 repetari, greutate grele, de la 4 abordări fiecare mișcare;
 • pull-up-uri, presă de banc cu picioare o halteră (și nu stând cu gantere ușoare) - exerciții obligatorii pentru un set de înaltă calitate. Și, bineînțeles, nu uitați despre banc de presa, acesta trebuie să fie făcut în tehnica clasică, dar fără un „pod“;
 • despre începător antrenament pe platoul de filmare arata. Luni - ghemuit, „bună dimineața“, cu bar în bar, banc de presa, mreana îndoit la centură. În cazul în care forțele rămase - biceps sau triceps, unul orice exercițiu. Miercuri - indreptari, pull-up cu picioare o bancă de greutate, o singură apăsare pe orice exercițiu. Vineri: repetați exercițiul luni;
 • Contrar credintei populare, poti face exercitii de aerobic, și de sănătate - este necesar. Dacă executați, înot sau pedalare, mananca un pic mai mult de 5 grame de carbohidrati per 1 kg de propria greutate, și va continua să crească. Creșterea în greutate interfera în mod deschis doar formele extreme de a lucra la rezistenta - formare pentru un maraton, Ironman sau ceva de genul asta;
 • loc, astfel încât veți ști tehnicile de bază cu un antrenor care mușchii lucrează, și fă-o în condiții de siguranță.

Este posibil să câștige în greutate, angajarea pe bara și de a face PFD? Da, dar numai dacă sunt atât de înclinați să pompare mușchii. fizicul subțire nu este, de obicei, să conducă la creșterea în greutate cu aceste tipuri de sarcini.

Cum de a câștiga în greutate tip rapid și puterea omului pentru regulile de recrutare în masă

Cum de a câștiga în greutate tip dacă greutăți mari sunt contraindicate

Clase cu greutăți mari pot fi interzise din motive de sănătate, de exemplu, în cazul în care există o scolioză puternic sau un prejudiciu în stare proaspătă. Dacă acesta este cazul tau, nu dispera. Uita-te pentru informații privind metoda de prof. Seluyanova, te poți antrena mușchii în articol, modul dinamic. Sau, alternativ, da preferință la exerciții izometrice Sasse (gimnastica de fier Samson).

Asigurați-vă că să se consulte cu un antrenor și un medic înainte de a începe orice program. Și se bucură de beneficiile novice răzbunării. Spre deosebire de fitnessistov experimentat, neofiți pus pe greutate, chiar și în cazul în care acordul nu este perfect la programul de formare, iar în unele locuri nu mănâncă carbohidrați.