Cum de a câștiga un barbat Gemeni 1

Cum de a câștiga un barbat Gemeni 1

Gemeni este foarte popular cu femeile, iar femeile ca ei. Acest lucru ridică complexitatea - a căzut în dragoste cu ea, să fie pregătită pentru faptul că el va iubi, nu numai tu.barbatii Gemeni sunt foarte, foarte amoros, iar acest lucru este mâna pe care la etapa inițială a relațiilor. Ei tânjesc după schimbare și diversitate în tot ceea ce - un prieten, interlocutor, sexul. Mai mult decât atât, în cadrul Gemenii nu locuiesc singuri si mai multe personalitati. Mai mult decât atât, problemele apar atunci când aceste persoane sunt comutate fără avertisment unul pe altul. Cum de a face față acestor seturi de iubitul tau - o întrebare filosofică.

Pentru început, cum să atragă un om Gemeni. Mai întâi de toate, amintiți-vă, el nu a ratat ocazia de a face un compliment sau frumos pentru a face haz de unele frumusete proeminente. El iubește și apreciază, atunci când o femeie arata bine. Prin urmare, pentru a începe cu, să se angajeze reciproc. O schimbare pozitivă în aparență, el va aprecia și va avea posibilitatea de a lovi o conversație cu el.

Greșeala multe femei pentru care este important, cum să câștige un om Gemeni este că acestea sunt la cel mai mic interes în propria persoană simt că Geamăn pe cârlig. Dar nu a fost!

Vă mai amintiți că el a avut o mulțime de „eu“? Deci, interesul și necesitatea de a cădea în dragoste cu fiecare dintre ele.

Și pentru a fi iubit în același timp diferite, oameni care trăiesc în convolutiile ale creierului, trebuie sa fie versatil personalitate, care nu este dezgustătoare surprize, aventuri și surprize.Concluzionăm, cum să se comporte cu un barbat Gemeni:

  • să fie cel mai bun interlocutor pentru el - una dintre personalitățile Gemeni cu siguranță inteligent, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie în măsură să mențină o conversație pe orice subiect, sau cel puțin arată că sunteți foarte preocupat și interesat de tot ceea ce spune el;
  • fie pentru el cel mai bun amant - Gemeni nu va abandona sexul virtuoz, ca unul dintre lui „Eu“, va fi cu siguranta desfrânat;
  • pentru a fi cel mai bun partener în toate întreprinderile, divertisment, aventuri - Gemenii în tine trebuie să găsească un tovarăș fidel al vieții, ceea ce înseamnă că, atunci când sunt oferite pentru a face drumeții, nu spune că e frică de înțepături de țânțar.
Ajustare sau da drumul?

Cu modul ca omul Gemeni mai mult sau mai puțin clare. Dar ce să facă cu el în continuare? În relațiile Gemeni se comportă ca și în cazul în care te împrumuta-te la un moment dat. Oh, cum va fi această perioadă - depinde de comportamentul tău. Dar tine minte: Gemeni nu va vă aparține în totalitate.

Cel mai bun mod de a lega Gemenii - este de a lăsa să plece. Nu-l țineți și nu încalce libertatea lui - acesta este cel mai rău lucru pe care îl pot face. Dacă aveți deja „am folosit“ împreună, iar omul este atașat în mod clar și obișnuiți cu prezența ta, încearcă să se îndepărteze un pic, nu pentru a vedea de ceva timp. El va fi dor de tine și el va veni de funcționare.

Numai aceasta va funcționa doar dacă relația deja mult timp, atunci când Gemenii utilizate într-adevăr să trăiască cu tine. În alte cazuri, pur și simplu nu-l și o scenă de gelozie limita.

Poate că singurul semn care poate avea compatibilitate într-o căsătorie cu un bărbat Gemeni - l cântare. Aceasta, împreună cu femeia Balanta, Gemeni vreodata

Cum de a câștiga un barbat Gemeni 1
aproape de dorința de a găsi confortul de acasă, familie, copii. Impresia este că Libra a reușit în cele din urmă să-l liniștească, dar nu pierde vigilență. Cu legături fixe și apariția copiilor, Gemenii nu vor înceta să trăiască viața lor liberă și independentă de familie, și nu le cere sa manifestat brusc domesticitatea.

relații puternice pot apărea și cu femeia Sagetator. Gemenii vor fi captivati ​​de individualitatea sa excepțională și neasemănare la alte femei.

Cu Varsator Gemeni compatibilitate sexuală ridicată și similitudine de opinii cu privire la viață.