Cum de a câștiga un celule om ca un om se încadrează în dragoste cu taurul

Numărul total de subiecte în această secțiune: 12

Evaluarea 4.8 din 5 Voturi: 43

articole interesante

Am celulele canceroase ea. Avem un an de la naștere. Startul a fost interesant, dar a devenit acum pentru a ignora și foarte greu pentru mine, nu am vrut să-l pierd îmi place.Eu mă întâlnesc un vițel de sex masculin. Este căsătorit. Vreau să pună capăt relației. Dar nu este sigur dacă întâlnirea sa cu un om care va fi ușor și plăcut ca el.

Îmi place foarte mult acest tip, dar am ignorat toate aceste elemente, deoarece ei nu știu despre ele! Ți-a pierde interesul pentru mine acum?

Am același lucru! Ajută-te rog.

Nu știm atât de mult timp în urmă. Dar eu nu știu ce să fac. El este un minunat, blând, de ajutor. Nu este pierdut, așa cum spun mulți, scrie în mod constant (în fiecare zi) apeluri, întâlniri el însuși. Chiar și atunci când a trebuit să stea timp de 30 de minute a spus el, a cerut scuze și a spus că nu voi fi ofensat. Câteva zile în urmă, el a spus: - „Mi se pare că se încadrează în dragoste!“ După ce a citit despre tot felul de tauri, pur și simplu nu a spus nimic (cu o expresie surdă pe fața lui), deoarece nu a putut spune nimic, atunci în mod miraculos, a apărut alături de el, fără machiaj, cu moț pe cap și într-o cămașă uriașă. Știi, el a zâmbit și a spus: „nu trebuie să fie vopsite, îmi place foarte mult tine atat de bine doar wow la fel de bine) este ideal Dak aici, am o dilemă Taur nu este doar un semn, dar OWEN mi-e teamă să-și imagineze ce este.!.! dispar din viața mea. Uneori cred că nu am putut în timp să mă trage împreună, voi începe să isterie, sau chiar mai rău. Și celulele mele scape. După cum am înțeles, spune-i că nebun nu vreau nimic de la el. Și asta, trebuie doar să așteptați? Cum să se comporte? sunt indiferente? goluri marcate, doar acea persoană.

Dacă el este într-adevăr în dragoste este totul! Și cine romantice și masaje erotice! Principalul lucru - este pacea minții! Și doar să-mi trăiesc viața! Șase luni pentru a fi un prieten sincer, iubitor fată grijulie economică și de încredere și un inel pe băiat! Sunt virgină și am plăcerea de la asemănarea noastră! Îmi place!

Buna ziua, pentru o companie totală am întâlnit un om - un tânăr taur, diferența de vârstă avem 10 ani. El a început să aibă grijă de mine, a căutat pentru o lungă perioadă de timp. Acum suntem împreună, dar există un „dar“, el este căsătorit și soția sa este sălbatic, gelos. Când el spune că el a mers la prieteni ea se execută în jurul curte și strigând - vin acasă. Unde ești, etc. și el a fost la acel moment cu mine. Poate 3-4 zile abis. Ei trăiesc 7 ani împreună, el a propus să divorțeze, ea răspunde că va comite suicid. Este păcat că nu vrea să-mi pierd. Și pentru mine este destul de obosit, eu sunt proprietarul și nu vreau să împărtășesc preferată cu oricine. Recomandă - cum să acționeze, ce să spun că încă o mai plecat.Bună, Kate. Pentru că ai nevoie de un sfat bun. Iată ce pot să vă spun - în ciuda sentimentele și pasiunile pe care le-ați îmbrățișat - nu manipuleze cu familia altcuiva. Nu distruge viețile oamenilor. Și nu construi fericirea pe munte dubioase altcuiva. În caz contrar, într-o zi intoarce impotriva SO! Trebuie să înțelegeți că omul tău iubit - nu numai în lumina unei astfel de clasă. Și nu a ta! Este un soț ciudat, tatăl favorit cuiva. Și ai râvnit altuia. Și altcineva nu poate lua! Cu excepția cazului în care nu au fost predate ca un copil. Și oricum, eu nu sfătuiesc să contactați căsătorit. Nici un om, chiar și cei mai rasprekrasny nu merită să strice karma și karma copiilor lor! Hai este atât de bine Gulen și vei avea fericire, dar nu furat, și cel mai mult că nici nu este adevărat - TĂU.

Nu vă permiteți să utilizați, niciodată nu face asta, dacă vrei un om să te respect, noroc.

Creați o situație nu este obișnuită pentru el. Lipsit-l în atenția lor. Și nu e stabilit rău. Soția, vă mulțumesc! La acea vreme, vom lua o pauză și de a face alte lucruri, și în cele din urmă să ia în considerare viața lui. Ce este greșit se întâmplă în ea.
În general, o persoană nu poate spune să plece sau să rămână. Este alegerea lui, și el a făcut-o. Și tu ești doar confortabil cu el. Acum, decizia și alegerea este a ta - cât de mult este convenabil!?

Căutarea ar trebui să fie un alt bărbat, în mod liber, și să nu ia departe de familia soțului ei, și care sunt problemele în familie nu e treaba ta.

Vreau să spun, iar experiența a fost și a văzut aceasta experienta altora! Dacă un om este îndrăgostit de tine și ai aranja în jurul acestuia nu va fi mult timp să se gândească că are suficient timp, un maxim de șase luni sau mai puțin pentru a decide. Și dacă el începe să se hrănească micul dejun este tot el doar vrea să se extindă în momentul în care va mai ține în lesă.

Complet confirma. Am fost într-o astfel de situație. După o lună de întâlnire a venit cu lucruri pentru mine. Tocmai am cedat și alege directe acum.

Da, exact. Și merge la tine, pentru că îmi place celulele sexuale))) și mai multe vițeii sunt vicleni și dacă vă place foarte mult, ar avea de mult timp lăsat-o acolo și toate amenințările lui nu vor pleca, mă cred)

I pește - conta. Met, eu chiar îndrăgostit. uneori, au existat plimbări și curtare, dar încă într-un fel neglijat. solicită, etc. Ne-am dus la inițiativa lui o lună ca prietenii lui, apoi mi sa spus că am fost apăsând puternic pe el. aproape căsătorit cu el pe sine într-o săptămână. După ce a încercat din nou să contacteze rețeaua, dar doare prea mult am trecut prin spațiul liber de a ierta. Dupa 1,5 ani ne-am întâlnit la nunta prietenilor. A spus că un an de așteptare pentru această întâlnire (de ce așteptați? A trăit cu un alt mod normal, și el a baba avea totul). El mi-a urmat literalmente pe tocuri de toate nunta 2 zile. Acum, din nou, el spune că vrea să fie împreună.
Deci, eu nu știu crezi sau nu, a văzut și a înțeles că există încă iubire. dar nu și încrederea, și frica de a fi abandonat din nou. Iată cum să înțeleagă ce are în minte? (((