Cum de a câștiga un om Gemeni, cum să se întâlnească și cum ar fi horoscoape, sovmestimost semne

Cum să se întâlnească și să atragă atenția?

Caut barbat Gemeni cel mai ușor în societate mici familiare, în orice loc public - probabil într-o librărie în piața auto, un mare centru comercial sau de transport în comun.Pentru a atrage atenția oamenilor din acest semn, și, eventual, câștiga inima lui, ai nevoie pentru a impresiona persoana interesanta si chiar misterios. Scopul principal - confunde capul, astfel încât a vrut să înțeleagă, pentru a vedea prin tine, pentru că această persoană - maestru pentru a descoperi puzzle-uri mai complexe. El este interesat de orice sarcină intelectuală în cazul în care nu este rezolvată imediat! Este ușor să-mi placă dacă te - natura este activă, cu inima caldă și deschisă.

Cum se poate câștiga inima de gemeni de sex masculin?

Cum de a câștiga un om Gemeni, cum să se întâlnească și cum ar fi horoscoape, sovmestimost semne

În cazul în care obiectivul este atins, iar omul Gemeni decide să afle pentru tine cine esti, atunci acesta va începe jocul, cel mai probabil, se va aventura „seductie de teatru“. Gândește-te că ți-a plăcut atât de mult că el este dispus să piardă timpul pe tine. Aici, trebuie remarcat - întotdeauna pe partea de sus pentru fiecare femeie alege modul de a construi capcane. Și pentru a câștiga nu este atât de ușor cum ar putea părea la prima vedere.

Pentru unul - alege conversațiile pe teme intelectuale, conversație prietenos cu privire la nimic pentru a deveni nu numai un companion plăcut pentru ea, dar, de asemenea, un prieten. Pe de altă parte - prefera flirt într-un mod glumind că poate fi înțeleasă în două moduri, și femeile cu mai multă experiență în relațiile romantice, el va încerca să joace un joc, „Figaro - Figaro aici și - acolo“ În acest caz, el va admite să se închide, iar apoi aluneca departe - du-te pentru o perioadă nedeterminată și, prin urmare, incita pasiunile serioase au doamnele lor.

Ei bine, ce vrei? El - nu doar un fan de moduri diferite de seductie, el este, de asemenea, un mare experimentator, cercetător în domeniul vieții!

Ce femei ca barbatii Gemeni?

Cum de a câștiga un om Gemeni, cum să se întâlnească și cum ar fi horoscoape, sovmestimost semne

El caută diversitate, compară femeile să înțeleagă decât una diferită de cealaltă - în acest joc distractiv și vezi! Îi plac femeile care au o mulțime de interese, tot felul de hobby-uri neobișnuite, care, în cursul evenimentelor curente: politice, sociale, de afaceri ... dintr-o dată! El este confortabil cu o femeie care, ca si el ar putea lua în orice moment, noul plan de acțiune, de divertisment, nu pentru a face o tragedie din faptul că lucrurile merg altfel decât ar fi de la început.O femeie care place acest semn omul ar trebui să fie familiarizați cu noile cărți, filme, și, în general, trebuie să fie intelectual stimularea om Gemeni. Acesta trebuie să fie inteligent și nu prea directă în judecăți și reacțiile sale. La partidele seculare - este să strălucească, eclipsând alte femei, pentru a face o impresie favorabilă asupra prietenilor și cunoștințelor sale.

Cum de a păstra un om de Gemeni?

Exact modul în care evenimentele se vor dezvolta în continuare, este dificil de prezis, deoarece Twin - imprevizibil chiar și pentru el însuși. Dar un lucru este clar: angajarea într-o relație amoroasă sau sexuală cu el, ea trebuie să păstreze secretul ei, nu divulga secretele lor.

Cu cât rămâne de neînțeles pentru omul acestui semn al zodiacului, cu atât mai mult va dura cu el. Păstrați-l doar în timp ce restul de felul lui, păstrând ochii asupra lucrurilor și având un aviz cu privire la orice întrebare. Și trebuie amintit, în urmărirea ei „mister“ nu poate exagereaza - omul trebuie să fie sigur că are o șansă să câștigați. Orice „excesele“ o astfel de persoană nu va fi de succes - totul este bine în forma de dozare, cu respectarea echilibrului. Noi trebuie să învețe să păstreze un echilibru între sinceritate, sinceritate, ușurință, umor, mister, intrigi.

Deoarece Gemeni în mod constant despre ceva considerat a fi analizate (și potențialul pe care îl au în acest sens este foarte mare!), Să îi handpicked mai noi exerciții mentale, Brainteasers pentru mintea ta să fie rezolvate într-un timp scurt. Orice stimul intelectual este binevenit!

Pentru a surprinde. încercați să meargă dincolo de schemele uzuale conversații și comportamentului standard. Orice adecvate sau chiar o inovație puțin inadecvat în relația este binevenită.

Dacă sunteți în continuare împreună, apoi se obisnuiasca cu curtare lui care promite o mulțime de surprize. El va apela și va scrie, invitând părțile la prieteni. Nu relațiile povară, stick de informalitate și să încerce să păstreze bunul simț - să-și piardă capul în relația - nu cel mai bun!

Cum să-l înțeleagă? Amintiți-vă, acest om nu trăiește „în serios“, iar cuvântul „angajamente“ - în general, el face o alergie! Fiind alături de un om de acest semn trebuie să învețe să trăiască „aici și acum“, și mâine vom vedea mâine. Cu toate acestea, trebuie înțeles altceva: el înțelege responsabilitatea și nu te lăsa singur cu probleme, el pur și simplu nu poate suporta presiunea și o conversație directă pe acest subiect. Când este timpul să ia o decizie serioasă - el va lua, nu fac nici o greșeală!

Cum de a reconcilia, dacă ați avut o cădere afară.

Cum de a câștiga un om Gemeni, cum să se întâlnească și cum ar fi horoscoape, sovmestimost semne

Dacă sa întâmplat ca ai avut o luptă, apoi se completează cu un barbat Gemeni nu este prea dificil. El nu este înclinat să rămână umflate pentru o lungă perioadă de timp - o tăcere lungă este de nesuportat pentru el! Prin urmare, nu ezitați să rupă tăcerea apăsătoare și în liniște să-l sun să vorbească. Într-o conversație liniștită, poate fi de acord asupra nimic.

Cum să se întoarcă un om Gemeni.

Dacă el „trântit ușa“, situația devine alarmantă. În primul rând, el trebuie să „da drumul la abur“ - asa ca ceva ce nu ar trebui să ia. Dar, pentru o lungă perioadă de timp pentru a sta fără acțiune, de asemenea, nu se poate - amintiți-vă că el a reconstruit rapid. Puteți aștepta câteva ore și poate fi cu câteva zile - dar nu mai! Poate că el va căuta reconciliere, și, dacă nu, atunci ar trebui să găsească o oportunitate pentru conversație ușoară, subliniind libertatea în alegerea soluțiilor. El ar trebui să știe că să se întoarcă și să continue relația - decizia lui, nu a ta, și nu contează a cui a fost inițiativa!