Cum de a câștiga un om un vițel berbec femeie, un taur, Gemeni, Rac, leu, fecioara, solzi, scorpion,

Taur om - cine este el?

Taur om - fondatorul în toate. Dacă el preia cazul, atunci, prin toate mijloacele, aduce până la capăt. Taurul este calm, judicioasă, pacient și de durată. Taurul om realizează în mod sistematic și, treptat, bunăstarea materială, nu în speranța de noroc fantomatic bun, nu se dispersează în afacerile mici. El stă ferm pe picioare, nu se înalță în nori. Pe aceasta vă puteți baza pe. Cu Taurul Orice fată se va simți relaxat, confortabil, încrezător.Cum de a câștiga un om un vițel berbec femeie, un taur, Gemeni, Rac, leu, fecioara, solzi, scorpion,

Mai exact, Taur - un exemplu de un bărbat adevărat, cu nu pieri. Lui favorit nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic, este - în mâini bune. Taurul nu va permite sa lipsit de familie sau privarea de suferit. Taurul stie de bani, nu au, practic, nici un caz de dificultăți financiare.

Omul Taur - încăpățânat și gelos. El merge persistent gol, nimic nu poate rula din drum sau pot interfera cu el. Nu infirm cu Taur, ea va face în continuare așa cum sa convenit. Despre flirtezi cu alții este, de asemenea, mai bine să se uite, Taurul nu va tolera o astfel de atitudine, este - un proprietar teribil. Cu toate acestea, acest om încă și atent, grijuliu, blând. Este înconjurat de o dragoste femeie, ai proteja pe aceștia toate problemele. Taurii au un sistem nervos puternic, de obicei, oamenii calm, în vârstă, dar nu trebuie să se joace pe nervi oamenilor Taur, dacă furia lui, el poate ajunge într-o ceară, deși nu pentru mult timp, el este ușor de potolit.

Taur în dragoste pierde prudența și capabile de comportament mai riscant. El va căuta o femeie, în ciuda multor obstacole, și nu se va odihni până când nu-l cuceresc. Taur om - credincios și extrem de grijuliu.

Taur - practic, gândește mereu la viitor. De asemenea, el - om generos, fata nu va trebui să cerșească pentru darurile sale, și chiar soția sa, și a fortiori nu știe eșec în nimic. El - un responsabil și sensibil, un om de Taurul poate cere sfaturi despre tot. Un astfel de om nu va eșua, este de încredere ca o stâncă.

Ceea ce cei mai mulți oameni aprecia care aparțin acestui semn al zodiacului, într-o femeie?

Cum de a câștiga un om un vițel berbec femeie, un taur, Gemeni, Rac, leu, fecioara, solzi, scorpion,

Fata Taurul apreciaza frumusetea, stralucirea si mistica. Și moliciune, feminitatea si consistenta. bărbați Taur - mari fani ai frumuseții feminine. El nu o persoană aspră, energic și prost manierat place.

Taur bărbați visează la o femeie adevărată, superb, irezistibil și delicat. În plus, alegerea lui trebuie să fie sensibil, liniștit și cumpătat. Taurul le place să mănânce, mai ales le place de gătit acasă. Bine, dacă iubiții iubirile sale de a găti, omul Taurul va aprecia.

Bossy persoană nu va atrage un astfel de om. Taurul nu poate tolera predici, critici, sfaturi și îndrumări cu privire la modul de a trăi. Este mai bine să uite maniere ai forțelor de ordine, în caz contrar Taurul pur și simplu se evaporă. Acest om folosit pentru a face propriile decizii, sfaturi nu sunt necesare, este sigur că el știe totul mai bine decât oricine altcineva. Și de multe ori acesta este cazul, Taurii rareori fac greșeli, ei au o minte remarcabilă.

Taur bărbați închinăm femei în urmărirea la domiciliu, viața de familie, copii. Dar fan cluburi și cu vânt diferite adunări nu va fi interesat de el. Taurul are nevoie de un scop doamnă, înțelept și serios. Nu induce în eroare nechibzuit lui cochetă, o prostie.

În plus, un astfel de om va fermeca delicat fată, fragil, afectuos, grijuliu. Brisk instraineze Bossy-l.

Cum de a cădea în dragoste cu un bărbat de Taur?

Cum de a câștiga un om un vițel berbec femeie, un taur, Gemeni, Rac, leu, fecioara, solzi, scorpion,

Câștiga inima unui bărbat Taur nu este ușor. El nu arunca la fiecare fusta. Taurul reflectă mult timp înainte de a începe toaletare.

Pentru a cădea în dragoste cu un bărbat de Taur, trebuie:

 • Pentru a fi fată frumoasă, perfectă în ansamblu. Taur, desigur, aprecia frumusețea.
 • Pentru a fi în măsură să se prezinte în societate. vise Taur om de companie, care ar fi mândri.
 • Fii bun, generos și echitabil. Arată natura ta bună, inima lui de aur, și el se îndrăgostește de tine.
 • Fii calm, rezonabil, sănătos. Taurul nu poate tolera zvânturat copil capricios, capricios care pentru totdeauna nu va multumi pe toata lumea, care ajunge în mod constant în necazuri. Taur pentru prima dată veni de funcționare pentru ajutor, dar apoi m-am gândit, dacă el doamnă atât de extravagante nevoie.
 • Valorizarea o casă, confort, visand kiddies, calm, măsurat de viață. Vițel nevoie de o gazdă bună, capabil de a găti și curăța. El, desigur, va primi o grămadă de copii și să vină acasă în seara în cuib, unde a fost întâmpinat de soție frumoasă, copii minunat.
 • Fii practic, valoarea banilor. Taurul înstrăina cheltuitor, pentru a merge în jos o mică avere pe un sac nou sau pantofi. Taur om - generos, generos, dar stie valoarea banilor, el nu va tolera cheltuielile nechibzuite.
 • Nu fi career- încăpățânat. Munca - nu e rău, dar obsesia carierei răsfață o femeie, ea virilescent, caracterul imperioasă. Un Taur pur și simplu nu pot suporta aceste femei.
 • Posedă un bun pozitiv la minte. Taurul prin natura un pic melancolic, în valoare de o femeie timp pentru a ridica moralul tau preferat, te rog și să ridice moralul.
 • Asigurați-vă de odihnă om propriu-zis Taur. În obiceiurile sale de muncă lung și greu, uneori, uita Taurul chiar dormi și să mănânce. Trebuie avut grijă, astfel încât el a găsit timp pentru a călători în natură, delicioase și variate au mâncat și dormit pentru o lungă perioadă de timp. O astfel de îngrijire și de îngrijire din partea iubitei, desigur, cum ar fi Taur.
 • Respectarea de prietenii săi. Omul sub semnul Taurului apreciaza prietenie, el nu va lăsa reciproc în probleme.

Cum de a cuceri Taur:

Cum de a câștiga un om un vițel berbec femeie, un taur, Gemeni, Rac, leu, fecioara, solzi, scorpion,

femeia Berbec

Supune barbat Taur Berbec femeie nu este dificil. Ii place temperamentul si energia Berbec femeie, dar, de asemenea, angajamentul și nemijlocirea ei.Berbec femeile trebuie să demonstreze numai trăsăturile sale de caracter inerente. Afișați activitatea, vitalitatea și dragostea de viață, omul are nevoie de Taur doar o astfel de femeie.

el este prin natura adesea, coleric și majorete fată Berbec Taur și omul se agită flegmatic, care merge cu siguranță în favoarea sa.

Nu fi prea insistent, enervant, sau Taurul scăpa grăbit. Cel mai bun din toate timpurile să apară pe orizontul său și dispar în mod misterios. Taurii iubesc misterele feminine misterioase. calitățile lor pozitive pot fi demonstrate în orice afacere sau hobby. rezolvat pe cutezător experimente in sex, Taurul si Berbec sunt similare în temperament, ambele semne place doar plăceri carnale și sunt dispuși să aloce pentru a le tot timpul liber. Taurul om va aprecia cu siguranță natura pasionată a femeilor Berbec;

Taur femeie

Omul Taur Taurul va fi captivat de o femeie dintr-o privire. El a observat-o imediat în persoana sa. Doi Taur se inteleg bine impreuna. Demonstrați trăsături de caracter de sex masculin, cum ar fi: calm, coerență, calm. Spune-i că visul unei familii puternice, apropiați și un cuplu de copii mi spune că cea mai mare aprecia confortul de acasă, vatră și doresc să fie o casnică. Taurul om va fi, fără îndoială, încântat. Și dacă ne hrănim este gustos, deși, uneori, Taurul exact va cădea în curând în dragoste.

Nisa pentru a împărtăși cu omul Taur ideile lor cu privire la modul de a rula economiei. Arată că - sensibil persoană, practică care cunoaște prețul fiecărui rublei. Taurul spune că vedea în mod clar viața ta viitoare, ai totul planificat pentru anii următori.

Fie ca de la sine și în relațiile intime, bărbați și femei, sex dragoste Taur, gata de a face cu ei foarte des;

Cum de a câștiga un om un vițel berbec femeie, un taur, Gemeni, Rac, leu, fecioara, solzi, scorpion,

femeie Gemeni

gemeni fata si un tip Taur - destul de diferit. În cazul în care Taurus - un solid și conservator, fata Gemeni - persoană ușor și destul de superficial. La începutul Taur surprinde această fată neobișnuită, el a cucerit-o vivacitate, inteligență și spirit. Și, în viitor, ar putea avea o mică problemă și într-o pereche din cauza frivolitate excesive femeie Gemeni.

În ciuda faptului că Gemenii - o, spirit plin de viață lor, mai degrabă nepractice, inteligenta place Taur. Taurul om este sigur că el va merge departe cu ea. Arată Taur, ești înțelept și prudent. El iubește aceste femei.

In plus, Taurul va aprecia versatilitatea si diversitatea naturii Gemeni. Sexual să fie gata de a păcăli în jurul valorii, poprokaznichat, Taurul va fi cucerit;

femeia Rac

Având în vedere că Taurii iubesc blând doamnelor, delicate tineri, cancer fete nu va fi dificil de a seduce Taur. Rakin la inimă - moale, feminin si romantic, apreciaza aceste calitati la femei Taur. Arată-mi ce gazda de casă, adores petrece timp cu cei dragi. Demonstrați că valoarea valorilor familiale, ajustate pentru o relatie serioasa, pe termen lung.

Dacă la începutul Taur omul nu poate înțelege pe deplin una aleasă, apoi mai târziu, el descoperă brusc că ea este foarte prețios pentru el și că el are nevoie de ea.

femeie Lioness

Nu este o combinație foarte favorabil de tratament diferit din cauza latura financiară a vieții. În cazul în care Taurus reprezintă pentru cheltuieli inteligente, femei Lions - de obicei, nu știu pașii din cheltuieli. Cu toate acestea, în cazul în care perechea reușește să găsească un compromis în acest domeniu, atunci ei vor fi fericiți viață lungă împreună.

Inițial, Taurul a cucerit exterior Leoaicele frumusete si luciu de femei, i se pare o frumusete de lux, el chiar sigur că nu este demn de ea.

Leoaicele sunt predispuse la capriciile de acțiuni imprevizibile și, dacă dorința de a cuceri Taur, este mai bine să nu-l arate și dezechilibru vertijului meu.

Dar dragostea pentru viata, vitalitatea si activitatea nu se ascunde. Apoi, omul Taurul mai repede vă va dori să se încălzească sentimentele;

femeia Fecioara

Fecioara - sublim și romantic, Taurul - un semn al Pământului, în această pereche acționează un fel de mentor și profesor. Ii place statornicie și gravitatea Fecioarei, cumpătare ei fericit Taur. Pentru a cuceri un om de Taur, el arată că ești o persoană inteligentă și sensibilă. Nu prea aerisit-zana, Taurii nu le place. Este mai bine să se pregătească o cină delicioasă consistent și nu fi prinse în pat.

Taurul doar se aplică totul în viață. Uneori poate răni chiar prea vulnerabile, Dev natura sensibilă. Pentru o femeie, Fecioara din dragoste - este ceva sublim și sentimental. Cu toate acestea, cu o astfel de atitudine de viață poate fi foarte dezamăgit în oameni. Virgin visător adesea mai bine pentru a asculta sfatul Taurului, este bine pentru ei și pentru întreaga relația lor;

Balanta femeie

Pentru a seduce un Taur, Balantele trebuie să demonstreze capacitatea lor de a crea confort si bun gust. Balanta de multe ori încerca să farmece un om civilizat Taur, discursuri seculare și mister. În cazul în care al treilea element de pe lista poate avea loc, primele două nu produc impresia dorită prea lumesc Taur. Taur bărbați sunt departe de problemele ridicate, acestea sunt mai aproape de lucruri tangibile specifice, cum ar fi: un pranz delicios, caracterul practic al banilor, Thrift, chibzuiala economică. Mai degrabă, ei înșală persoana economi, prudent decât grandiloquent și dulce. cuvântare florid ei preferă acțiuni și fapte concrete.

Balanta - un bun diplomat, datorită abilității sale de a convinge pe cineva de ceva, ar fi ușor să se asigure Taur, care locuiesc împreună cu ea este în așteptare pentru confort, comoditate și bine întreținute;

femeia Scorpion

Taur si Scorpion - foarte diferite, motiv pentru care ar fi dificil de a construi un cuplu armonios. Dacă la început acestea sunt trase unul către altul, atunci omul Taurul poate ajunge la concluzia că, soția avea nevoie de o altă femeie. Dar nu renunța. Scorpion femeie poate cuceri Taur, folosind previziune, intuiție și înțelegere. aduce încet și ușor pentru un om de Taur valoarea familiei în viitorul apropiat. Și, de îndată ce el însuși a fost sigur de ea, în căutarea unui companion de încredere pentru a se uite la tine, pur și simplu pentru că Taurul frică de schimbare și de a găsi un nou favorit - este dincolo de puterea lui;

femeia Sagetator

Conquer Taur femeie Strelchihe nu este ușor, ele sunt prea diferite. Cu toate acestea, ele pot combina ca a crescut temperamentul sexual atât, și un simț al umorului asemănător. Nu opri Taur pentru intimitate, este unul dintre cei mici pe care le leagă. Uita-te la comedie hilar impreuna, participa la concerte comici, dacă vei râde împreună, e te trage împreună.

hrana pentru animale frumos și gustos și variat Taur, el o iubește. Nu cumpăra delicatese mai bine izolate simplu, dar alimente de calitate, omul Taur aprecia frugalitate ta;

femeie Capricorn

Varsator femeie

Femeia Vodoleyka înclinat să idealiza realitate. De la lumesc Taurul este - foarte departe. Cu toate acestea, în cazul în care nu se va lipi această trăsătură de caracterul său, atunci devine posibil să cucerească Taurus. Mai întâi de toate, vă puteți da Taurus dorit în economie lucru, om bun demonstrează eficiența lor, capacitatea de a gestiona bani. În prezența Taurul se comporta mai serios, deoarece nu ar trebui să înceapă o conversație pe teme filosofice, Taur bărbați nu le place acest lucru ca se simt vorbe goale;

femeie de pește

Rybka femeie nu este dificil de a câștiga inima unui Taur. Pește - moale, blând conforme, o fată, - doar ideal pentru omul Taur. Doar înconjoară-l cu dragoste, afecțiune, sensibilitate și de îngrijire. Un Taur va lucra din greu pe bună familiei tale, el este un muncitor și el nevoie doar de o soție care așteaptă să-l după ce a lucrat cu prăjituri, frumoase si sexy. Împărtășiți abilitățile economice, Taur ca hostess economi.

Alte sfaturi pentru a vă ajuta să câștige omul

Cum de a câștiga un om un vițel berbec femeie, un taur, Gemeni, Rac, leu, fecioara, solzi, scorpion,

 1. Ca să nu mai vorbim despre relațiile din trecut. Taur visează despre o fată, urmat de un șir de a nu ajunge primul.
 2. Nu vă faceți griji, în cazul în care perioada de curtare a fost amânată. Taur bărbați fac totul încet, în mod constant și, treptat. Dar, care se încadrează în dragoste, ei vor ține pe femeia lui pentru viață.
 3. Gustoasă și preferabil hrănesc din abundență Taurus. Dacă deveniți tratație-l o salată de frunze, fără carne, ea rassvirepeet și a alerga în curând să fie în căutarea unui cuib cald în altă parte.
 4. Nu a arătat reticența de a avea copii. Taur - mare om de familie, ei nu pot imagina viața fără urmași.
 5. Interesele activității sale, precum și planurile de viață. Arătați că aveți foarte obiective pe termen lung. bărbați Taur sunt aranjate la grave femei tinere responsabile care sunt de planificare o viață înainte.
 6. Niciodată nu va grabiti Taur. Fiți răbdători și imobilizat.
 7. Amintiți-vă că oamenii Taur nu bun venit piercing și tatuaj pe fata.
 8. Întotdeauna să fie curat și ordonat, elegant și îmbrăcat la modă.

Va câștiga Taur căsătorit?

Taur bărbați, desigur, dragoste de viață, fete frumoase si bucurie. Ei au stropit în liniște cu complimente, dar stai la familia sa și soția sa. Selectarea un timp favorit, Taurul este dedicat viața ei. El --o femeie om, credincios, de încredere. Nu este necesar să viseze că va fi capabil de a se retrage dintr-o familie de Taur, este puțin probabil.

Cum de a câștiga un om un vițel berbec femeie, un taur, Gemeni, Rac, leu, fecioara, solzi, scorpion,

articole similare