Cum de a construi de presă acasă omul potrivit la zero

Cum pentru a pompa presa in casa omul potrivit la zero

Frumoasa presă embossed fără un indiciu de grăsime - visul multor oameni. Desigur, să-l, ai nevoie de o idee bună pentru a încerca să facă prieteni cu activitate fizică și anumite reguli în dieta. Apoi face treaba, cum a pompa presa la domiciliu, omul este destul de real. Dar este important să știți cum să o facă în mod corespunzător și stick la sfaturi și specialiști sfaturi.Cum se descarcă presa?

Înainte de a începe de pompare presa pentru pierderea în greutate pentru bărbați, este necesar să se înțeleagă ce aceste muschi. Ei lucrează prin mersul pe jos, îndoire și rotirea corpului, poate ajuta, de asemenea, să sprijine stomac și ficat. În cazul în care presa este neamenajat, nu este numai tesutului adipos din organism pe stomac, dar, de asemenea, dureri de spate, deoarece abdominis este o lombare importantă.

„Cuburi“ pentru a forma doi muschi drepte - din stânga și din dreapta. Fiecare dintre ele este împărțit în patru zaruri, cu toate acestea, forma patrata este caracteristic numai primele trei. Forma este mai aproape de triunghiul inferior. numai mușchii abdominali, împărțindu-l în sus și de jos - aceasta este doar o convenție. În funcție de ce fel de exercițiu faci, partea superioară sau inferioară poate fi dezvoltat mai puternic decât celălalt. Pentru a asigura dezvoltarea corecta a presei, este necesar un leagăn lecție, iar partea superioară și inferioară, și obliques.

Popularul întrebare, părerea despre care există diferite - cât de des poți descărca oamenii de presă. muschii abdominali recupera altele mai repede, dar să le descărcați în fiecare zi, în funcție de mai mulți experți, - nu este necesară și nu este eficientă. Frecvența optimă - de trei ori pe săptămână. Pentru incepatori nu este necesar să „omoare“ presa de la primele lecții, sau dureri musculare este de nesuportat. Începeți cu sarcini mici și le crește treptat. Cea mai bună opțiune - inițial limitată la trei exerciții de bază, și să facă fiecare dintre ele, în trei seturi de 15 de ori.

Întrebarea cum să pompeze presa de la domiciliu, omul este, de asemenea, o mare importanță dieta și exercițiile aerobice. Acestea contribuie la consolidarea sistemului cardiovascular și arde de grăsime, astfel încât în ​​cazul în care, în plus față de relief pe care doriți și încă piardă în greutate, fără ele nu se poate face.

Pentru cât de mult vă poate pompa până presa?

Cum de a construi de presă acasă omul potrivit la zero

Toți cei care începe să joace sport, mă întreb cât de mult vă poate pompa până presa acasă, omule. Nu vă așteptați de transformare miraculoasă într-o săptămână, deși, desigur, cu atât mai bine schimbările vor fi vizibile și după o astfel de perioadă scurtă de timp. În primul rând, va fi o imbunatatire a tonusului muscular și o ușoară scădere a grăsimii corporale.

În ceea ce privește „blocuri“ distincte, atunci va trebui să încerce - este rezultatul antrenamente active de mai multe zile și nutriție adecvată. Dacă faci totul bine, apoi alege cuburi va începe după 4-5 săptămâni de formare.

Apoi, după un timp, vom obține rezultate, așa cum este determinat de nivelul de pregătire și de a construi inițial. Important în acest sens metabolismul. În cazul în care metabolismul unei persoane mai rapid, și de la sine este subțire, apoi face desenul mai ușor să apăsați din cauza cantității mai mici de grăsime subcutanată. În cazul în care o persoană este predispus să fie excesul de greutate și metabolismul nu este prea rapid, va trebui să-și petreacă mai mult timp pentru a se conforma cu o dietă strictă și activitatea fizică pentru a completa exercitarea de aerobic - jogging sau mersul pe bicicletă, de exemplu.

În medie, o persoană cu metabolismul obișnuit poate obține rezultate în aproximativ o lună, dacă rămânem la o dieta sanatoasa si practica in mod regulat. Asigurați-vă că pentru a recurge la exercitii aerobice. Acestea vor ajuta la arderea de grăsime burtă, motiv pentru care muschii abdominali Desenați mai repede.

Cum de a elimina burta om gras?

La întrebarea cum a pompa presei la om în casă și scoateți stomac, este necesar să adere la aceste recomandări, care va fi cea mai mare parte de putere de rock:

 • Dă spiritele. Deosebit de periculos este berea (amintiți-vă tipic „burta de bere“?). Alcoolul crește nivelul de hormoni, care sunt derivate din colesterol. Și provoacă grăsimea corporală în zona abdominală. În plus față de pericolul figură reprezintă un aperitiv, pe care am folosit pentru a bea alcool.
 • Reducerea aportului caloric. Slăbire trebuie să-și petreacă mai multe calorii decât te. Carbohidratii se recomandă să utilizați în dimineața. În al doilea este mai bine să mănânce alimente bogate in proteine, legume cu conținut caloric scăzut și salate de ele. Fibrele ajuta la curatarea organismului si reduce apetitul, deoarece este umplut cu tractul gastro-intestinal cu fibre. Amidonul din dieta ar trebui să fie reduse la minimum. De asemenea, să fie atent cu zahăr, alimentele care le conțin, și fructe dulci.
 • Bea suficienta apa - cel puțin doi litri pe zi. Acesta oferă excreția de substanțe nocive, accelerează metabolismul și control al apetitului.
 • Amintiți-vă exercitarea de aerobic. care ar trebui să fie în programul de antrenament de cel puțin două ori pe săptămână.


De asemenea, cu privire la problema cum să se balanseze în mod corespunzător o bărbați de presă, urmați aceste recomandări:

 • Înainte de a începe un exercițiu major în presă, asigurați-vă că frămîntă. Încălzirea ajută să se încălzească mușchii și reduce riscul de rănire.
 • tehnica de exercitiu trebuie sa fie corecte.
 • Exercitarea în mod regulat - singurul mod în care puteți obține rezultate bune.
 • Este important de a respira corect. Nu țineți respirația, care efectuează o abordare, în caz contrar, mușchii vor suferi din cauza lipsei de oxigen. Pe expiratie, de ridicare se face pe respirație - coborâre.

exerciții abdominale eficiente pentru bărbați la domiciliu

Pentru a începe o presă de rock calitativ la domiciliu pentru barbati de la zero, aveți nevoie pentru a lucra mușchii abdominali complet: partea de sus și de jos, și apăsați lateral. Luați în considerare cele mai populare exerciții.

Este o practică universală în care rocă de calitate mușchii abdominali, piept, viței, zona sacrală. Este foarte simplu - trebuie să se întindă pe fata mat în jos, apoi se sprijini pe coate și degetele de la picioare, ca și în cazul în care aveți de gând să faci flotări și să rămână în această poziție timp de aproximativ un minut. Timpul este necesar pentru a crește treptat. Începeți cu trei repetiții. Din poziția de „bar“ clasic, puteți efectua aceste exerciții:

 • Corpus păstra statice, picioarele departate. Sări cu susul în jos.
 • Lean pe antebrațul drept, mâna stângă trage în sus, se opri pentru un moment. Apoi întoarceți. Mâinile trebuie să fie alternate.
 • Fii în bara laterală. Mână pentru a trage în sus, pentru a rămâne în al doilea rând pe 20. Se repetă același lucru pentru cealaltă parte.
 • Ne scoate piciorul drept la încheietura mâinii înainte, să păstreze tăcerea. Apoi ne întoarcem la poziția de pornire, și pe mine, desigur.

Pentru început, se recomandă să repete exercițiul pentru trei seturi de 15 de ori. De-a lungul timpului, timpul și cantitatea de creștere.

Cum pentru a pompa presa in casa omul potrivit la zero

Exercitii pentru pomparea presei superioare

Următoarele exerciții, cum să pompeze omul de presă, vizând în principal partea superioară a mușchiului.

curling

Intinde-te pe spate, picioare de odihnă împotriva podea. Ia-ți mâinile în spatele capului sau cruce piept. Strecurati mușchii abdominali, de ridicare a lamei. Trageți cotul stâng la genunchiul opus, aceeași repetă procedura pentru partea opusă. Se recomandă să se efectueze patru seturi de 25 de ori.

În acest sens, există și alte opțiuni pentru exerciții fizice. Puteți schimba poziția picioarelor, ridicați-le la un unghi drept pe podea. Crucea picioare, talie să preseze suprafața. Mai multe de lucru în același mod.

Cum pentru a pompa presa in casa omul potrivit la zero

„Briceagul“

Acceptăm poziția șir extins, trage mâinile în spatele capului. Expiri, în același timp, poate ridica nivelul membrelor și corpului de la talie și atinge un șosete de pliere, astfel încât să balanseze presa la domiciliu pentru bărbați. Stai o secundă, apoi se îndrepta. Do patru seturi de 20 de ori.

Cum pentru a pompa presa in casa omul potrivit la zero

Exerciții pe abs mijlociu si inferior

De fapt, acest exercițiu ajută să facă față cu o astfel de sarcină pentru a elimina grasimea de pe abdomen și a pompa omul de presă, care lucrează prin toți mușchii abdominali.

ridicare picioare

Din această poziție îndoiți genunchii la un unghi chiar. Apucați lor ciucuri, apoi le trage la piept, încercând să atingă bărbie. Partea inferioara a spatelui trebuie să apăsați strâns pe suprafața. Tear la acest exercițiu au nevoie doar lama. Se repetă de 25 de ori, face doar trei seturi.

Cum de a construi de presă acasă omul potrivit la zero

Thrust gantere la talie în poziția culcat pe spate

Exercitarea în ABS de mijloc și de sus. Ponderile pus pe podea, să ia mâinile lor și să accepte bara de poziție. Inhaleaza, coboară trunchiul în jos, mutați sarcina la talie cu mâna dreaptă. Expirati revenirea la poziția de pornire. Expand gantera nu este necesar, este important să se monitorizeze tensiunea de scoarță de copac. Exercitarea trebuie repetată pentru ambele părți.

Cum pentru a pompa presa in casa omul potrivit la zero

gantere împingerii către picioare lui curea

Pentru a lua poziția pe care stiva clasic, mâinile stoarce cojile. Acum, înainte flex sveshivaya perie jos. Incordare de presă, pentru a ridica coatele la nivelul umerilor, apoi le mai mici. Cotlet nu ar trebui să fie implicate în exerciții. Asigurați-două seturi de 20 de ori.

Cum pentru a pompa presa in casa omul potrivit la zero

Exerciții pe partea presei

Cum de a construi de presă acasă omul potrivit la zero

Înclinațiilor încărcat cu

Acest exercițiu, cum să balanseze presa la domiciliu pentru barbati, pentru cei care au sângerat destul de talie, în caz contrar ar putea părea prea complicat. Ia poziția de pornire, gâtul pus pe un trapez. îndoiți adânc, este înclinat spre ambele părți. La punctul cel mai de care aveți nevoie pentru a rămâne, trebuie să simțiți tensiunea din partea lui. De asemenea, este important să se asigure că situația de locuințe a avut dreptate. Asigurați-vă cel puțin 15 dintre pantele de pe ambele părți.

Cum de a construi de presă acasă omul potrivit la zero

Puteți descărca, de asemenea, presa slăbire omul burta folosind o bară orizontală. Este mai bine să alterneze între diferitele exerciții pentru toți mușchii au lucrat armonios. Amintiți-vă dieta și cursuri regulate, și va fi capabil să ajungă la scopul lor.