Cum de a construi fese fată acasă în această săptămână - un set de exerciții, video

Cum de a construi fese fată acasă în această săptămână - un set de exerciții, video

figura subțire, tapiterie de o fată atrage mereu priviri admirative și bărbați invidioase - celelalte doamne. Care părți ale corpului feminin produc un „interes“ deosebit? picioare zvelte, sani frumosi si ..., fese elastice umflate nu părăsesc proprietarul fără o atenție de sex masculin. Este greșit de frumuseti tinere, pe care o dă forma ideală propria lor Pope, vă puteți relaxa. antrenament regulat la domiciliu, sala de gimnastica, respectarea normelor de nutriție bună și activitatea fizică ar trebui să fie o parte integrantă din fiecare zi.Modalitati de a pompa rapid acasă fese

Pentru acasă pentru a pompa in mod eficient fese, ton în formare continuă cel puțin de două ori pe zi. exercițiu de curs Express va ajuta aduce fundul în stare înăsprit, nu se așteaptă rezultate uimitoare într-un timp scurt. Pentru a realiza o formă rotunjită, suplă de fese la domiciliu va fi capabil, sub rezerva o dieta bogata in proteine, fibre, „carbohidrați utile.“

nutriție corectă și diete

Pentru a face fese ferme și încordate, femeile tinere ar trebui să fie excluse din dieta carbohidrații mult iubit, dar dăunătoare „rapid“ - prăjituri, produse de patiserie, brioșe și alte produse de patiserie. Normaliza regimul și pielea de băut „mulțumesc“ nu au celulita pe coapse și fund. Utilizați Scrubs naturale interne vizita baie / sauna pentru normalizarea proceselor metabolice în stratul subcutanat.

Începe formarea de fese elastice la domiciliu, cu regulile de conformitate dietetice. Plexus reprezentând trei tipuri de muschi, fundul pentru a menține tonul de „cerințele“ ale dietei, cu accent pe componenta de proteine.

Pentru a pompa în mod eficient fese acasă, fetele nu trebuie uitat carbohidrati absorbit lent, care contin cereale integrale, orez brun. Se umple rezervele de vitamine și minerale, pentru a da putere și vigoare, ajutor pentru fructe și legume de sezon. salate sănătoase, sucuri proaspete dimineața, la prânz și cină va duce la ordinea funcțiilor metabolice ale organismului.

exercitarea efectivă

Cum de a pompa rapid fese la domiciliu, în cazul în care presat de timp sau de circumstanțe? Express curs pentru fetele pot fi împărțite în două părți:

 1. Exercitarea. Desigur, necomplicate, cu o durată de 20-25 de minute și se repetă zilnic dimineața și seara, face rapid forma dvs. subțire și tonifiat. Pentru fund elastică vă rugăm să vă în vacanță, partid și viața de zi cu zi, încercați să crească în mod constant sarcina, începând cu 15 exerciții.
 2. Combinând activitățile de zi cu zi și sport. spalat vase, joaca cu copilul, de curățare sau de a face ... în picioare într-un blocaj în trafic, se obișnuiască în mod constant tensionate și să se relaxeze mușchii fesieri. Astfel, de așteptare pasivă sau activitatea viguroasa, va fi capabil de a pompa în fund, faci treburile casnice.

Să ne gândim în detaliu modul de a pompa până fese fete acasă pentru câteva săptămâni:

 • picioare Mahi. În timpul exercițiului, fata trebuie să se ridice în patru labe. Ia genunchi îndoit la o parte, îndreptare brusc piciorul. îndoiți din nou la nivelul membrelor. Acest exercițiu ajută să lucreze mușchiul gluteus maximus și pompa în fund la domiciliu.
 • arabescuri dans. Făcând acest exercițiu se bazează pe tehnica de dans clasic cu fete. Stai drept, umerii căzuți în jos, strecurat în fiecare mușchi din corp. Nu te apleca înainte și nu se îndoaie înapoi - astfel încât pompa muschii fesieri pe care nu va reuși, dar pentru a obține înapoi întinde - cu ușurință. Trageți piciorul cu un capac de deget de la picior alungit din nou de ridicare 10-12⁰. Fix poziția timp de 5-10 secunde, coborâți piciorul.
 • Sarind coarda. Familiar din copilarie exercițiu va ajuta rapid, ca și în cazul în care fără efort, pompa sus fese într-un timp scurt. Numărul total de repetări - nu mai puțin de 100.


Cum de a construi fese în ultima lună cu exercițiu?

Noțiuni de bază de antrenament la domiciliu, nu uitați că, înainte de setul principal de exerciții pentru a pompa fese, absolut mișcările necesare pentru a ajuta incalzi grupele musculare majore. Pentru a încălzi, fetele se vor apropia:

Unii antrenori sfătuiți înainte de formare „mers“ în jos pe scări de intrare-up timp de 10 minute. Acest tip de încărcare a înlocui cu succes masina pas cu pas acasă, ajutând pentru a pompa fese fete.

Sit-up-uri pentru a pierde în greutate

Potrivit proprietarilor majoritari de antrenori de lux și fesă „brazilian“, genuflexiuni - exerciții „dreapta“ pentru a pompa fata este frumos fund, inteligent. Pentru pierderea in greutate si pierderea in greutate va fi bine genuflexiuni profund, fără greutate și sarcini suplimentare. Cei care doresc să aibă o versiune „latină“ a cincilea punct, exerciții lente adecvate cu gantere (inițial) și bodibarom.

Să încercăm să dau seama cum să stea ghemuit, pentru a pompa fese la domiciliu:

 1. Stai cu picioarele mai late decat latimea umerilor.
 2. Aliniați partea din spate, cufunda stomacul. Respirați cu ușurință și în mod constant.
 3. stai jos încet, se scufunda adânc în jos. Rețineți că feselor pompei ajuta la distribuirea corectă a sarcinii. Muschii au nevoie de un pic de „cuptor“ - acest lucru înseamnă că, sub influența sarcinii pe care le folosesc în mod corect.
 4. Nu apleca înainte - astfel încât să puteți trage înapoi atunci când încearcă să umfle mușchii fesieri acasă cu ponderea.
 5. Fix poziția punctul cel mai jos atunci când genunchii sunt îndoite la un unghi 90⁰.
 6. a reveni încet la poziția de pornire.

În partea a punerii în aplicare a sta-up-uri pentru a pompa fata fese, se pare ca o încercare virtuală să se așeze pe un scaun mic, pensionari puțin mai devreme. Începând cu 20 de abdomene in 30 de zile, crește cantitatea de exercițiu la o sută pentru un singur set efectuate la domiciliu.

Lovi cu piciorul picioarele lor înapoi și lateral pentru a trage preoți

Umflați frumoase fese fete vor exercita, în care mușchii tensionate ale spatelui, lombare, coapse, gambe, și, bineînțeles, preoților. Exercitiul este de dorit să se realizeze o ponderare pe picioare și un simulator special pentru picioare, care cu succes la domiciliu pentru a înlocui expandor.

Ca fata pompa fese elastice, trăgând pielea de pe al cincilea punct și dând volumul dorit:

 1. Poziția de pornire este o bară dreaptă, cu un spate plat.
 2. Pune șosete picior latimea umerilor afara.
 3. Ținând pe suport, urmați leagăne ascuțite din spate, încercând să ridice piciorul cât mai mare posibil. Deci lucrezi muschii fesieri si partea interioara a coapselor, pentru care picioarele tale vor spune „mulțumesc“ coapse tonifiata si frumoase.
 4. exerciții alternative cu miscari la o parte, nu aplecându, îndoire a corpului.
 5. Numărul de abordări - cel puțin trei până la 20 de exerciții pentru fiecare picior într-o parte.

Fandarile înainte pentru fese musculare ferme

pompa rapid musculare fete, oferind o siluetă în relief a feselor ajuta să-și exercite plamini, efectuate la domiciliu. Reguli de execuție:

 • Numărul de repetiții - 50 cel puțin un complex.
 • Pune piciorul drept înainte, stânga spate.
 • Pick up o livră de gantere.
 • Încet ghemuit pe piciorul drept, încercarea de a obține genunchiul stâng podea.
 • Ambele picioare au cel mai jos punct posibil formează un unghi drept la cotul genunchiului.

pozarea Bridge (cațără pelvis)

Pentru acest exercițiu, aveți nevoie de o saltea de sport. Realizarea acestor mișcări „în public“ - în centrul de fitness - unele dintre fete sunt timizi. Deci acasă nu doare să fie eliberat, iar un stimulent suplimentar va fi un rezultat mare: frumoase, fese umflate.

Noțiuni de bază pentru formare, primele două săptămâni, fetele ar trebui să facă exercițiul, folosind suportul sub forma unui perete sau pe o suprafață netedă verticală în casă.

 • Imaginați-vă că doriți să se așeze pe un scaun mic, și a începe deplasarea în jos.
 • Păstrați-vă înapoi paralel cu suprafața verticală, nu apleacă în față.
 • Stai jos scăzut, luând o respirație profundă.
 • Pe expiratie, persista în partea de jos a timpului maxim posibil.
 • Întoarceți-vă la rack inițial.