Cum de a construi fese fată la exerciții de acasă, genuflexiuni

Astăzi, site-ul de sex feminin „frumos și de succes“ va afecta subiectul cel mai interesant (bărbați și femei) ale corpului feminin.

Cum de a construi fese fată la exerciții de acasă, genuflexiuni

Desigur, vorbim despre frumoasele fese - elastic, înăsprit despre care se spune adesea, „preotul ca o piuliță.“Cum de a construi fese fată acasă? Sau, pentru că trebuie neapărat să viziteze sala? Ce exerciții sunt cele mai eficiente?

Un pic despre mușchii fesieri

De fapt, fesele noastre sunt formate din nu una, ci din întregul trei mușchi care formează o formă frumoasă și rotunjime. Mușchii acestor baieti, ei sunt imaginea în oglindă și din stânga și din dreapta.

  • „Principal“ este considerat gluteus maximus - aceasta este cea mai mare nu numai în structura fese, dar, de asemenea, în tot corpul! Aproape toate exercițiile pentru a pompa fese fetei, cu scopul de pompare muschii mari - este direct responsabil pentru suma de preoți.
  • Al doilea mare - fesier medie - este mai aproape de marginea bazinului. pompare sa - și în acest scop, exerciții speciale pentru a pompa rapid fese - îi dă formă și un contur, și nu volumul.
  • În cele din urmă, fesier mici situate mai adânc - sub media, care, la rândul său, este sub mare. Dar ar trebui să pompa la fel de bine pompat, și se va ridica media, și de cele mai multe, care va da papa un fel de efect de push-up - și acest lucru a fost urmărit de orice fată.

Esti supraponderal, sau, dimpotrivă, a pierdut dramatic in greutate? Un stil de viață sedentar și greșit să mănânce? Ai un loc de muncă sedentar, și există obiceiuri proaste?

Nu e de mirare, atunci, că mușchii fesieri ofili (numite ptoză), își pierd elasticitatea lor, și țesutul adipos (celulită) se acumulează între mușchi și piele.

Și site-ul de mai jos sympaty.net spune în ce mod, și cât de mult timp vă poate pompa până la fese la domiciliu, cu excepția a merge la sala de sport.

Cât de repede și eficient pentru a pompa fese: ghemuit

Oriunde faci - la lecții de grup sau în sala de sport cu un antrenor, va fi obligat să stea ghemuit. Acesta genuflexiuni sunt incluse în orice pachet de bază, aceasta este cea mai exercitarea consumatoare de energie, care poate pompa toate cele trei mușchii fesieri și să o înlocuiască cu un alt imposibil.Cum să stea ghemuit pentru a pompa fese de formare casa fetei? Spune în detaliu.

Picioare fixată ușor mai mare decât lățimea umerilor, degetele de la picioare poate arata doar înainte (leagăn, deci este fese) sau ușor spre partea (așa pompat și partea interioara a coapselor). Cel mai important punct: genunchi ghemuit ar trebui să meargă strict pentru șosete care urmează să fie trimise în aceeași direcție. Picioarele sunt pe teren complet, tocuri, în orice caz, nu poate fi separată de podea. nevoie Genuflexiuni speologie în la talie, înclinând corpul înainte, iar preotul este retras, în măsura în care este posibil.

Cum se umfla în mod corespunzător fata fese acasă? Pentru a reduce volumul (dacă doriți să piardă în greutate), efectuați rapid 20-25 genuflexiuni, fără greutăți, și pentru a crește volumul mușchilor fesieri, ia greutăți (gantere, bodibar, vulture, post), ghemuit încet, la un unghi drept sau mai puțin făcând 10-15 mișcări.

Mai multe detalii despre genuflexiuni corecte poate fi citit aici.

Descărcarea fese folosind atacuri

Fandarile sunt, de asemenea, considerat unul dintre cele mai eficiente din punct de vedere al impactului pe coapse, picioare si fese exerciții. Cât de multe atacuri pot fi umflate fese? Puțin mai lent decât pãtrat, dar acest exercițiu este, de asemenea, foarte puternic, și este inclus în multe facilități de instruire. Atacă mai mult decât ajuta la arderea grasimilor in jurul muschii sub pielea de pe fese decât fundul rotunjit.

În combinație cu genuflexiuni va atinge efectul perfecta: arderea grasimilor si atacuri de sângerare genuflexiuni mușchi.

Ambele picioare trebuie să fie îndoite la un unghi de 90 de grade - unul stă în fața celuilalt genunchi pe podea, în partea din spate. Din această poziție, este necesar să se ridice îndreptare pe deplin genunchi, și înapoi din nou. Pune mâinile pe centura, păstrați spatele drept, corpul nu se apleca înainte, bărbia ridicată întotdeauna.

15-20 de repetari, și picioarele trebuie să fie inversată. Atunci când face acest exercițiu este important ca picioarele erau pantofi confortabile, care va sprijini glezna.

Mahi acum: o abundență de opțiuni pentru fese frumoase

Acest exercițiu - un alt rezultat pozitiv privind eficiența în ceea ce privește inflația preoți frumoase. Principalul său „atu“ - pentru a pompa nu numai muschii gluteus. dar mai mici din spate (ceea ce face ca astfel de fund în relief și frumos în profil).

Cum de a face acest exercițiu? De fapt, există o mulțime de opțiuni diferite.

Puteți deveni fața peretelui și să ia piciorul cât mai mult posibil și de mai sus din spate, având grijă să nu îndoiți la talie. Puteți obține în patru labe pe saltea, și din această poziție ia piciorul cât mai mult posibil, îndreptarea genunchiului. Cu fiecare mișcare încearcă să facă o întârziere de picioare maxima de ridicare - doar atunci va efectul. În cazul în care a pus pe glezna greutăți, acest lucru va face exercitarea mai eficientă.

Amintiți-vă, cu atât mai repede și mai des pentru a face repetarea, arde mai multe grăsimi și mai lent și mai bine, astfel încât chiar și cu greutate, mai mult volum și proiecția sunt fese musculare.

Există o mulțime de diferite exerciții pentru fese frumoase, dar v-am spus despre cea mai eficientă și eficace. Principalul lor avantaj - faptul că totul se poate face cu ușurință acasă. Până în vara există foarte puține, așa că merge mai departe - descărcați fese!