Cum de a construi fese în mediul video de interior

Omul pompată intotdeauna arata bine, și fiecare dintre sexului frumos îi pasă de a face fundul ei arata atractiv. Cel mai bun rezultat ar fi în cazul în fesele sunt rezistente și puternice. Pentru a obține acest rezultat este posibil în casă. Cel mai important lucru în acest caz - este de a ști cum să folosească exercițiile. Apoi, nu este nevoie de a vizita serviciile sală de sport și antrenor. După câteva săptămâni de formare, s-ar putea fi bine capabil să poarte pantaloni înguste și blugi si arata uimitor. Deoarece casa fese pompei, și cum să construiască fese brazilian - învățăm din următoarele recomandări.Cum de a construi fese în mediul video de interior

Omul pompată intotdeauna arata bine, și fiecare dintre sexului frumos îi pasă de a face fundul ei arata atractiv

metode eficiente

Pentru a obține un aspect atractiv, de orice parte a corpului, este necesar pentru a efectua un set special de exerciții. Fese nu fac excepție. Nu este nevoie să aștepte rezultatele imediat. Este important să se facă totul treptat și în mod consecvent. Cu toate acestea, activitățile de la domiciliu poate aduce mai multe rezultate decât exerciții în sala de gimnastică. Desigur, cea mai bună opțiune este de a utiliza simulatoare speciale cu ponderare. Fara a folosi greutati, doar intinde muschii, dar se va atașa la ele un aspect atractiv.

Angajamentul - este principalul instrument pentru a obține preoți frumoase. Oricare ar fi exercitarea efectivă fără persistență nu va atinge rezultatul. Este necesar să se în mod regulat, pentru a menține modul de putere și de program. Este necesar să se pregătească pentru inflația de fese, reducând dimensiunea lor. Acest lucru se face cu ajutorul de pierdere în greutate. Greutatea în plus va crea un obstacol imens în procesul de formare. Apoi, cum să construiască mușchii, în cazul în care greutatea împiedică?

Cum de a construi fese în mediul video de interior

Pentru a obține un aspect atractiv, de orice parte a corpului, este necesar pentru a efectua un set special de exerciții

dietă

Atinge fese bine proporționat - este destul de ușor. Cu toate acestea, rezultatul trebuie să fie menținută. Fără dietă specială va fi irosit toate eforturile. Nu luați carnea grasa alimente, carnati, sosuri bogate in calorii. Este recomandabil să se excludă posibilitatea de zahăr, cafea, ciocolată și alte dulciuri, care duc la celulita. Cel mai bine este să mănânce fructe, legume, pește și produse lactate, precum și migdale.

dieta adecvata va face corpul dumneavoastră o mulțime de elemente utile urme și importante care promovează arderea de grăsime, mușchi design atractiv. Cea mai bună soluție pentru sexul feminin este un regim alimentar echilibrat: un mic dejun consistent, prânz plin, gustări și cină și ușoare. Este necesar să se monitorizeze cantitatea de calorii. Nu ar trebui să mănânce mai mult de 1.800 pe zi. In plus, dieta trebuie să cuprindă cel puțin jumătate din proteine, 30% carbohidrați și mai puțin de 20% grăsime.

încărcare Sport

Cum de a construi fese în mediul video de interior

Angajamentul - este principalul instrument pentru a obține preoți frumoase

Instrumentul principal pentru a realiza fese bine proporționat sunt activități fizice. Ar trebui să înceapă să le pună în aplicare în cantități mici și de a crește treptat sarcina. Trebuie să aveți, de asemenea, gantere sau alte mijloace similare la îndemână: este un element important în realizarea unui preoți frumos.

În primul rând, și destul de eficiente exerciții sunt genuflexiuni. De asemenea, experiența arată că podul, lovi cu piciorul picioarele lor, sarind rezultate bune produc în atingerea obiectivului.

Observați operația: pentru a face exercițiile pe care trebuie să fie o oră înainte de masă sau două ore mai târziu - după. În plus, sesiunile ar trebui să dureze cel puțin o jumătate de oră. Numai în acest caz, eforturile vor da roade. Și când preotul va primi forma dorită, aceasta nu va fi de prisos să continue formarea, dar numai timp de 10-15 minute. Această măsură va sprijini fese într-o formă frumoasă. Respectarea acestei reguli nu va permite mușchilor să se întoarcă la forma anterioară.

Desigur, Luna de exerciții

Cum de a construi fese în mediul video de interior

Din păcate, o astfel de perioadă scurtă de timp, este imposibil să se realizeze pe deplin rezultatul dorit. Cu toate acestea, primele schimbări pozitive au început deja de o lună de formare. Într-un fel sau altul, va trebui să aștepte o anumită perioadă de timp înainte de fese va găsi o vedere frumoasă. Mușchii se obisnuiasca cu sarcina, care rezultă în rezultate mai rapide nu se va dovedi a realiza. Prin urmare, fiecare exercițiu de gimnastică are nevoie pentru a crește numărul de repetiții și de ponderare adăugarea. Dacă mijloace speciale nu va fi suficient pentru a utiliza o rogojină sală de sport sau podele non-alunecare.

Cum de a construi musculare

exerciții de warm-up

Înainte de a începe orice exerciții fizice necesare pentru a pregăti sistemul muscular, pentru a evita intinderea articulațiilor. Un set de exerciții care ar trebui să fie făcut timp de 5 minute pentru a se încălzi mușchii:

 • înclină înainte, atingând vârfurile degetelor la suprafață solidă;
 • mișcări de cross-country de pe teren;
 • ghemuit pe piciorul înainte;
 • rotația pelvisului și a articulațiilor extremităților inferioare.


genuflexiuni

Important! Pentru a obține rezultate pozitive la domiciliu, trebuie să stea ghemuit în mod corect. Ai nevoie pentru a efectua 20 de abdomene 2-3 seturi în timpul zilei.

executarea corectă a acestui exercițiu:

 1. Poziția Start: să stea plat pe o suprafață dură, mâinile sunt de-a lungul corpului, picioarele - latimea umerilor.
 2. Chircit, luând înapoi fese, iar articulațiile genunchiului nu trebuie să iasă în afară sub degetele de la picioare.
 3. Trageți-vă mâinile înainte în jurul pieptului pentru echilibru.
 4. Ne reveni la poziția de pornire.

Pentru a începe modul de a realiza acest complex de gimnastică, va ajuta situat în spatele scaunului. Pentru o pondere mică este posibil pentru a ridica o minge sau halteră.

Cum de a construi fese în mediul video de interior

În primul rând, și destul de eficiente exerciții sunt genuflexiuni

picioare flapping

Una dintre cele mai eficiente exerciții sunt tușele alternative ale membrelor inferioare, acestea contribuie la inflația rapidă a mușchilor fesieri în mediul de acasă. Pentru a efectua ascensorul necesară fiecare picior de 10 ori in 4 seturi, cu o pauză de 30 de secunde:

 1. Mâinile se rezeme de perete, fără mișcări bruște trage membrelor inferioare din spate în creștere în înălțime cu 50 de centimetri de la suprafață solidă.
 2. Sarcina din trunchiul să fie mutat la șold.
 3. Este important să nu uităm despre respirația de fiecare dată când ridicarea picioarelor produc respirația, și atunci când revenirea la poziția inițială - expiri.
 4. Îngenunchează pe o suprafață dură, cu accent pe brațul îndoit din cot.
 5. Nu ăsteia picioarele din spate întârziate la fel de mult ca și o poziție ridicată pentru câteva secunde și apoi a reveni la poziția sa inițială.

Bătaia a membrelor inferioare în poziția culcat pe spate

Cum de a construi fese în mediul video de interior

Una dintre cele mai eficiente exerciții sunt tușele alternative ale membrelor inferioare

Pentru a efectua corect acest exercițiu de gimnastică este necesar să se monitorizeze echipamentul, aceasta trebuie să:

 • Poziția de pornire: culcat pe o suprafață dură de pe partea dreaptă.
 • ridica ușor corpul de pe podea, cu ajutorul îndoit la cotul mâinii drepte fixat pe palma capului.
 • Pe expiratie, ascensorul într-un ritm lent la stânga la nivelul membrelor până la înălțimea maximă posibilă pentru a inhala se coboară în jos, dar nu trebuie să atingă celălalt picior (cum ar fi fixarea membrelor în aer).
 • Am repeta acest lucru pana cand gimnastic senzatia de arsura complexă în sistemul muscular al membrelor. Se recomandă să se facă 25 de abordări.
 • Aceeași se repetă cu celălalt picior.

Îndreptare

Pentru a face acest exercițiu necesită un agent de ponderare (dumbbell sau mreana sticlă umplută cu apă). Greutatea inițială a agentului de ponderare nu ar trebui să fie mai mult de 5 kilograme.

 • Poziția de pornire: stai drept pe o suprafață dură, membrele ușor îndoite în articulația genunchiului. Ia pondere în mână.
 • Făcând respirația, apleacă păstrând în același timp corpul uniform, fără a schimba unghiul genunchii îndoiți.
 • Pe expiratie, vom face ascensiunea corpului cu ajutorul de compresie a mușchilor fesieri. Mergând în sus, aveți nevoie pentru a aduce lamele pentru a reduce tensiunea în mușchii spatelui.
 • Se repetă acest set de 25 de ori.

Atacurile pentru a reduce stratul de grăsime

Cum de a construi fese în mediul video de interior

Acest exercițiu de gimnastică este necesară pentru a consolida interiorul coapsei și mușchii fesieri sprijin. Vom începe exercițiul într-un ritm lent, cu o creștere uniformă. Facem 10 atacuri total (înainte - înapoi) pentru fiecare membru în 4 seturi. Dacă sunteți doar incepand de a utiliza acest exercițiu de gimnastică la domiciliu, pentru a menține un echilibru trebuie să fie păstrate la partea din spate scaun înalt:

 1. Poziția de pornire: Stai drept, spatele drept, de stomac tras, mușchiul fesier încordate.
 2. Începem pentru a efectua acest exercițiu cu piciorul drept.
 3. Fă un pas înainte lung, îndoire a genunchiului și membrul stâng și îndoit.
 4. membrele inferioare sunt într-o fandare paralele între ele.
 5. Este reținut în această poziție pentru câteva secunde și a reveni la poziția inițială.

Pentru a obține un material de greutate poate fi utilizat.

Cum de a construi fese în mediul video de interior

Acest exercițiu crește tonul fese perfecte, din spate a coapselor și a sistemului muscular al spatelui. Efectuarea la domiciliu nu este dificil, iar opțiunile și de a folosi unghiul de elevație, cu accent pe abilitățile tale. Dacă sunteți doar incepand de a face cu datele de exerciții de gimnastică, apoi urmați creșterea pelvisului fără intervenția capului și a umerilor. Noi facem 10-15 ori:

 • Poziția de pornire: culcat pe spate pe o suprafață dură, brațele întinse de-a lungul corpului;
 • Noi aranja membrele inferioare la lățimea umerilor și într-un ritm lent secționarea pelvisului de pe podea;
 • în cazul în care înălțimea maximă posibilă pentru a rămâne în această poziție timp de 30 de secunde;
 • astfel cum a reveni încet la poziția inițială.

Pentru a spori nivelul membrelor pot fi ridicate în vîrful picioarelor.

clase de gimnastică pentru femei „leneșă

În sala de sport pentru a construi preoți musculare este mult mai ușor în cazul în care clasele se va desfășura sub supravegherea unui specialist. Dar suntem preocupați de cât de repede fese umflate la domiciliu? recomandările necesare pentru a ridica tonul pelviana:

 • Drumeții. Aveți nevoie de plimbări zilnice în aer curat. Chiar dacă vă deplasați pe acasă de transport, după o zi de lucru, atunci ai nevoie pentru a merge la două sau trei opriri înainte de a comite o promenada de seara. Acest lucru contribuie nu numai pentru a reduce stratul de grăsime, dar, de asemenea, îmbunătăți mușchii corpului. Veți fi capabil de a satura organismul cu oxigen proaspăt.
 • Purtarea pantofi cu tocuri. Aceasta contribuie la strângerea formelor feminine.
 • Efectuați complex „care merg la papa“ în casă. Ajuta la cresterea tonusului muscular si eliminarea celulitei.
 • Dacă locuiți într-o clădire de apartamente, este necesar să se oprească liftul. Pentru a urca la etaj, va trebui să meargă. În cazul în care vă intră în obiceiul, apoi ridica picioarele pe scări în apartamentul său se va îmbunătăți în mod semnificativ forma fese si membrele inferioare, precum și crește capacitatea organismului de a rezista la oboseală în timpul exercițiului.

Cum de a construi fese în mediul video de interior

Important! Una dintre cele mai importante condiții pentru umflarea preoți mușchii nu sunt lenea și regularitatea executării.

Vrei să îndeplinească orice femeie la 115%? Încercați remediu popular pentru potenta „Mountain Ginseng“! Acesta sporește virilitatea timp de peste 5000 de ani!

Dacă sunteți doar la început un set de exerciții, atunci este posibil ca ai dureri de mușchi testate exercițiu. Pentru a reduce această complicație este necesară după un antrenament pentru a efectua exerciții speciale pentru a întinde sistemul muscular și mișcarea articulațiilor, precum și de a lua o baie caldă cu sare de mare.

După câteva zile, corpul tau va veni la normal, si fese musculare durere dispare complet. Aproximativ o lună mai târziu, te vei observa admirând opiniile jumătății masculine a populației, și invidios a sexului frumos.

Așa că am învățat cum să umfle fese, în jumătatea de origine a populației de sex feminin. Cu toate acestea, rămâne întrebarea nerezolvată este modul în care a pompa fese unui om acasă? Pentru a face acest lucru, puteți efectua același complex de formare, cu excepția de mers pe jos în tocuri înalte.