Cum de a construi fese la domiciliu ce exerciții sunt necesare pentru a pompa rapid fese

Problema de mușchi slabi, celulita devine deosebit de urgentă atunci când este sezonul de plajă. Toate fetele visează să aibă o fese și coapse bine proporționat, să nu fie rușine par în vacanță într-un costum de baie frumos. Începe să facă exercițiile pe care trebuie să aibă înainte de timp pentru a acoperi să fie pe deplin pregătite. Asigurați fese atractive, poate fi la fel de programe de antrenament în sala de gimnastică și la domiciliu. Dar nu toată lumea are timp pentru a vizita facilități sportive. Prin urmare, considerăm mai detaliat un al doilea exemplu de realizare.Cum de a construi fese acasă?

Asigurați-fese acasă ideal poate fi propriul lor. Și pentru aceasta trebuie să respecte dieta corectă și de a efectua un set special de exerciții în fiecare zi. Mai mult decât atât, dieta va consta din două etape:

Cum de a construi fese la domiciliu ce exerciții sunt necesare pentru a pompa rapid fese

Pentru a construi masei musculare trebuie să mănânce în fiecare zi cu privire la:

Asta nu apare in greutate excesiva toate calorii, pe care le veți utiliza pentru o zi, trebuie să-și petreacă. În caz contrar, riscul de supraalimentare pentru a obține un volum suplimentar la șolduri. Și ține apetitul nu va fi ușor, pentru că, după formarea consolidată va dori să mănânce bine.

Umflați gluteus obține dacă sunteți angajat în puterea de formare, folosind gantere sau alte scale auxiliare. încărcare excelentă masa musculară în zona coapselor și a feselor genuflexiuni, fandari, leagăne, înainte se apleacă cu gantere.

Cum de a construi fese ale omului în hol?

fese elastice ar trebui să fie nu doar pentru femei, ci și pentru bărbați, de asemenea. La urma urmei, lângă frumoasa om prietena, de asemenea, vrea să arate bine. O astfel că mușchii au fost o formă excelentă pentru un timp destul de scurt, este necesar să participe la formare în sala de gimnastică.

Mai ales argumentele pro în sala de sport pentru a obține corpul perfect este mult mai mult decât minusuri. foarte Atmosfera a complexului sportiv contribuie la obținerea unor rezultate excelente. Acasă mai relaxat, și, uneori, nu există nici o dorință de a instrui deloc. Și în sala de orice voință de a exercita, analizând rezultatele altor utilizatori, și doriți să realizeze mai mult.

Cum de a construi fese la domiciliu ce exerciții sunt necesare pentru a pompa rapid fese

Metode eficiente de formare:

 • Util se aplecă peste bara. Vei simți activitatea musculară în momentul când începe să meargă până la poziția în picioare. Boom-ul în acest caz, trebuie să se afle în spatele pe umerii lor.
 • Genuflexiuni cu o halteră grea pe umeri, de asemenea, formează o formă excelentă de mușchii de pe coapse. Și genuflexiuni ar trebui să fie făcut dreapta. Pune picioarele pe lățimea umerilor, degetele de la picioare drept înainte, nu ședinței în sus, până când coapsele devin paralele cu suprafața pe care sunt în picioare.
 • Fandarile - unul sau celălalt picior să facă același lucru cu sarcina pe umeri. Puteți face acest complex și cu gantere, brațe, în același timp, coborâți în jos.
 • Genuflexiuni cu greutăți, de asemenea, contribuie la formarea de coapse si fese musculare frumoase. Omul ar trebui să pună picioarele mai lată decât lățimea umerilor, degetele de la picioare, scoateți afară. Ghemuit la un unghi drept la podea, mai precis, astfel încât picioarele tale se formează un unghi. În primele mâini ședinței, ridicați haltera și țineți apăsat până când terminați un exercițiu.
 • Îndreptare. Poate cel mai dificil exercițiu. În timpul performanța sa trebuie să asigure. La urma urmei, un efect secundar al acestui exercițiu poate fi un prejudiciu înapoi. A face genuflexiuni cu o halteră grele trebuie să încet, fără convulsie. Bar menține înainte de sine mâini.

Cum de a construi fese fată?Puteți pompa sus fese acasă sau la sala de sport. Acest lucru a fost deja menționat mai sus. Să considerăm cazul auto-transformare a preoților la domiciliu. Ar trebui să folosiți exerciții speciale toate grupele musculare ale fese. Și mai multe dintre ele: mari, mici, mijlocii.

Pentru a obține un rezultat bun le leagăn în fiecare zi, fără goluri. Și este necesar în mod necesar, după o anumită perioadă de timp pentru a crește povara asupra lor. Acest lucru se face prin creșterea cantității de exercițiu efectuat de către un câștig sarcini folosind gantere, etc.

Cum de a construi fese la domiciliu ce exerciții sunt necesare pentru a pompa rapid fese

Important. în plus față de a exercita motivație mai importantă, dorința de a deveni frumos. Și întregul proces de realizare a obiectivului trebuie să fie rupt în puncte distincte. În cazul în care pentru a începe decât pentru a termina? Te-ai să doriți să obțineți rezultate, nu se simte rău pentru mine.

Cum să stea ghemuit pentru a pompa fese?

Pentru nakachatyagoditsy, aveți nevoie de capacitatea de a face pãtrat dreapta. Dacă faci exerciții cu utilizarea bunurilor, dreptul de punere în aplicare a acestora va fi în atunci când urmați aceste reguli:

Cum de a construi fese la domiciliu ce exerciții sunt necesare pentru a pompa rapid fese

Este important de a respira în mod corespunzător în timpul exercițiului. Respira uniform, profund. Și de fiecare dată când nu uitați să crească numărul de exerciții.

Cât timp vă poate pompa până la fese? Exerciții care ajută în acest

Pentru a obține rezultate vizibile, este necesar să se balanseze fese cu cel puțin trei luni. Și nu unele exerciții care se poate face, mai mult nu pot mânca dulciuri, prăjituri, fast-food și alte produse care contribuie la depunerea de grăsime. Nu mânca murături, altfel nu se poate scapa de celulita.

Cum de a construi fese la domiciliu ce exerciții sunt necesare pentru a pompa rapid fese

 1. Expand diagonala piciorul unui pătrat imaginar și începe să faci ghemuit cu gantere. Mâinile pot pune în fața lui sau trageți înainte. Încercați să stea ghemuit cât mai profund posibil. Nu sta-up-uri de cel puțin 14-15 ori.
 2. Aplecându cu gantere la 6 kg, de asemenea, să contribuie la dezvoltarea mușchilor fesieri. Aici sunt doar în același timp (în timpul ascensiunii) ar trebui să fie la fel de mușchi tensionate ale coapse si fese.
 3. Plie ghemuit. Picioare, răspândirea mai largă decât umerii, ia cala de încărcare cu ambele mâini și îndesat. Șosete, departate la unghiuri de 45 de grade. Mișcarea este lin și încet. Se repetă setul de cincisprezece ori.
 4. Fandarile. Ia pași înainte, apoi unul, apoi celălalt picior. În mâinile care deține gantere. cincisprezece atacuri nu suficient.

Cum de a construi fese într-o săptămână?

Cum de a construi picioare si fese rapid. Această întrebare chinuie multe frumuseti. Pentru a face acest lucru, muncesc din greu. Dacă aveți nevoie pentru a construi musculare într-o săptămână, nu se așteaptă ca rezultatul va fi evident. În această perioadă de timp, puteți strânge doar ușor mușchii coapselor și fese. În acest caz, va trebui să-și schimbe modul de viață obișnuit, începe să se miște mai mult, stai puțin. De asemenea, nu mânca prea mult, a fost deja menționat mai devreme.

Cum de a construi fese la domiciliu ce exerciții sunt necesare pentru a pompa rapid fese

Drumeții, mersul pe jos pe scări în loc de liftul te va salva de celulita si flasc mușchii, dacă vă, în plus față de toate acestea, faci setul de mai sus de exerciții.

Cum de a construi coapse si fese, yoga?

În est, în cele mai vechi timpuri a fost un foarte popular de yoga. Acum, această artă a venit la granițele noastre. Cu ajutorul yoga nu numai că se poate pune în ordine fese, și un altul, și de a restabili echilibrul mental.

A pompa fese - Yoga:

 • În scopul de a lucra muschii abdominali și fese, devin o pisica pozeze. Pentru a fi mai precis poziție în patru labe, Întindeți brațul stâng, piciorul drept. Deci, așteptați câteva minute. Apoi schimba brațul și piciorul, respectiv, pe dreapta, la stânga.
 • Bridge. Intinde-te pe podea. Genunchii îndoit, ridicați fund în sus. Presa ar trebui să fie strânse, fese prea. Cu puterea de slabă pe tălpile picioarelor, palmele. Păstrați pozeze pentru două minute.
 • Warrior. Urcă-te pe patru labe. Aliniați treptat picioare, un cap mai mic în jos (câine pozeze). Fa-o bine în zona liniei mediane (între mâinile lui) picior pas, în măsura în care este posibil. Apoi, face un atac de buna. Ridicați mâinile, stați în această stare timp de două minute, se repetă pe poza celălalt picior.

Realizați exercițiul de mai multe ori, și după două sau trei zile, crește numărul lor.

Cum de a construi fese la domiciliu ce exerciții sunt necesare pentru a pompa rapid fese

După cum puteți vedea, pentru a face fese frumoase la domiciliu nu este atât de dificil. Este suficient pentru a vă da un pic de timp în timpul zilei. Și nu uitați că este important să se observe nu numai dieta si somn si de a evita situatii de stres. Apoi, va fi garantat succesul.