Cum de a construi fese la domiciliu ce să facă, sfaturi de exerciții

Cum de a construi fese la domiciliu ce să facă, sfaturi de exerciții

fese elastice - visul oricărei fete, dar mulți cred că va trebui să meargă la sala de sport si da-ti o sarcină grea, dar nu este așa: este suficient să posede exerciții simple pentru a ajuta la pompa de această parte a corpului, nu pleca de acasă.Desigur, fese și coapse acasă umflate este mult mai dificilă decât în ​​sala de sport, în plus, va dura mai mult timp. Dacă nu se poate face cu un antrenor, poți să faci exercițiile la domiciliu, dar trebuie să fie pacient, pentru că prima dată nu poate primi în fiecare dintre ele.

Dacă doriți să umfle mușchii fesieri, ar trebui să fie calculată nu numai sarcina, ci și produsele alimentare: dacă veți continua să mănânce bomboane și alte dulciuri, nici un rezultat va fi, deoarece întărirea masei musculare au nevoie de o dieta:

 • Furaje trebuie în mod avantajos proteine ​​alimentare;
 • In timpul fereastra de carbohidrați, care durează până la 2 ore după un antrenament, trebuie sa bei shake-uri de proteine ​​sau consumați alimente care conțin carbohidrați rapid - mușchii sunt restaurate, datorită ei.

Pentru cât de mult vă poate pompa până fesele fetei

Totul depinde nu numai de caracteristicile cifrelor, dar, de asemenea, locul în care sunt deținute clasele, de exemplu, în sala de gimnastică, puteți face fese mai umflate in doar 3-4 saptamani, iar la domiciliu obicei durează până la 3-4 luni, cu antrenamente regulate .

Cea mai optimă variantă - pentru a pompa fese pe bicicleta, dar va dura câteva luni, în plus, în acest caz, mai puternic nu numai gluteus, dar alți mușchi.

Este posibil pentru a pompa fese ghemuit

Fetele care doresc să umfle fese brazilian de origine, aceasta este întrebarea cel mai des. Aici este necesar să se clarifice faptul că în timpul genoflexiunii implica toti muschii feselor, din care se poate concluziona că, pentru a le pompa toate aceeași lucrare, dar numai atunci când se utilizează de ponderare (gantere și haltere), precum și conformitatea cu dieta de proteine, de exemplu, dieta Dukan.

Verificați ceea ce dvs.% grăsime corporală, IMC și alți parametri importanți

Cum de a construi fese la domiciliu ce să facă, sfaturi de exerciții
Aflați faptele cele mai interesante din biografia Prima Doamna a Americii - imagini înainte și după plastic, care a fost Melania Trump, în tinerețe, înainte de a întâlnit cu Donald Trump

Cum de a construi fese la domiciliu ce să facă, sfaturi de exerciții


Cum de a construi fesele femeii, exercitarea, recomandări instructori de fitness

Cum de a construi fese fată în sala de gimnastică

Acesta a fost deja declarat că sala de sport este mai eficient, deoarece antrenorul preia un program individual, care de obicei include următoarele exerciții:

 • Genuflexiuni: ajuta la pompa pana la fese cu o halteră. Este mai bine să înceapă cu o greutate de lumină, deoarece folosi toate grupele musculare, dar cea mai mare povara cade pe spate;
 • Fandarile: acestea contribuie la îmbunătățirea formei fese, masa musculara nu au aproape nici un efect. Made folosind Dumbell sau mreana;
 • Podul de pe lame. Acesta poate fi realizat la domiciliu: minciuna pe spate, întinde-ți mâinile de-a lungul corpului, maximul sitele mușchii fesieri și ridicați pelvisului. Dă-te jos, se repetă de 10-20 de ori;
 • Lovi cu piciorul picioarele lor pe simulator: purtat pe manșetă glezna, a făcut leagăne lateral.

Foarte mare importanță este ghemuit corectă pentru a pompa fese:

 • În timpul mușchii turtite ar trebui să fie întinse cât mai mult posibil, trebuie să păstrați spatele plat;
 • Ai nevoie să coboare ca și cum ar sta pe un scaun, dar fără a schimba poziția spatelui;
 • Ai nevoie să stai jos pe respirație, și te ridici - expiri;
 • De fiecare dată când este de dorit să se încerce să se așeze cât mai adânc, picioarele larg desfacute.

Cum de a construi fese om

Dacă doriți să pompa în mod eficient acasă fese, puteți folosi aceste exerciții:

 • Rulează în același loc, un înalt în creștere genunchi, și așa de la 5 la 20 de minute, în funcție de gradul de pregătire;
 • Ne asezam pe podea, maxim strecurat fese și mutați-le în jurul camerei;
 • Este așezat pe o parte, cotul se sprijină pe podea. Trăgând piciorul de până la 20-30 de ori, apoi se schimbă părțile și de a face același lucru - vă permite să pompeze partea de jos a feselor.

Pe ce formatori angajat pentru a pompa fese

Există mai multe tipuri de simulatoare pentru a ajuta la pompa pana la fese, fără a sta-up-uri:

Ce exerciții pentru a face pentru a pompa fese

Din marea varietate de exerciții care permit să pompeze partea superioară a feselor și a altor mușchi, este de a oferi cele mai eficiente:

 • Ne îndreptați spatele, mâinile care deține o halteră, trăgând piciorul drept și ghemuit, și apoi se repetă același lucru cu stânga, și așa mai departe de 15 ori;
 • Am pus pe picior de ponderare se bazează mâna pe partea din spate a unui scaun. Ridicați piciorul drept cât mai mare posibil, și coborî tot repeta pe cealaltă parte;
 • Acceptați accentul culcat, coatele sunt situate sub umeri, îndoiți piciorul de la genunchi si ridica-l la nivelul bazinului. Acest exercițiu este potrivit pentru cei care se gândesc cum să umfle mușchii laterali fesiere - pentru a le funcționează cel mai bine.

Cum de a construi fese, picioare, nu de pompare

Orice antrenor problema cum a pompa fese, fără a afecta partea inferioară a corpului, în orice caz, să răspundă - în nici un fel. În timpul antrenamentului sunt utilizate practic toți mușchii, și, în cazul în care programul de exerciții a fost conceput în mod corect, iar corpul va crește proporțional.

Cei care cred că în ultimele 7 zile este posibil să se realizeze loin elastice vor fi dezamăgiți: acest lucru este posibil numai dacă instalarea implantului. Pe de pompare fese natural este nevoie de mai multe luni, dar este util nu numai pentru cifra, dar și pentru sănătate.

Cum de a construi fese la domiciliu ce să facă, sfaturi de exerciții

Feedback de la cititorii noștri

„Nu am mers la sala de sport și la doar practica la domiciliu - a face genuflexiuni, care deține un balon cu apă. Efectul este într-adevăr, dar nu ceea ce aș dori: fesele sunt acum mai rezistente, dar nu rotunjit "

„În sala merge deja 10 ani, iar la bun început, sarcina mea principală a fost de a elimina grasimea de pe abdomen este si fese. Cel mai bine este de a contribui la exercițiile de rezistență, dar numai sub rezerva cardio "

„Mi-am dorit întotdeauna să aibă un fund elastic, și o zi a decis - a cumparat un abonament la un centru de fitness. Sunt antrenorul mi-a luat pentru nutriție și program de exerciții fizice, și ca urmare am pierdut câteva luni până la 10 kg, fese, de asemenea, destul de bine pompate "