Cum de a construi fese la domiciliu - fotografie și tutoriale video

Cum de a construi fese la domiciliu - fotografie și tutoriale video

Prin fese rasivye sunt întotdeauna în cerere mare. Pentru a păstra fundul devenit suplă și încordate nevoie de exercitii fizice regulate cu sarcini moderate. Numai în acest fel se poate realiza dorit.Cei care doresc să pompeze în fund timp de 2-3 săptămâni, și, dacă nu pentru câteva zile, puteți încerca să-și exprime clase pentru a obține rezultate rapide, dar vei realiza ca rezultat asomare nu va putea primi. Valoarea maximă care poate fi atinsă - provoca muschii la tonul preoților.

Dacă doriți să devină proprietarul de fund brazilian, apoi tonul la formare greu regulate.

principii de formare

Cum de a construi fese la domiciliu - fotografie și tutoriale video

Dacă sunteți serios ajuns la afaceri și intenționează să-și exercite în mod regulat, pentru cele mai bune rezultate din „preoți frumoase“ trebuie să fie abordate de cel puțin 3 ori pe săptămână timp de 8-15 minute.

De asemenea, este în valoare de adăugarea de activitatea de aerobic - de două ori pe săptămână, timp de o oră. Puteți rula, sari coarda, înot sau patina. Puteți utiliza orice sport activ.

Nu te lăsa indulgențe. Efectuarea de concesiune doar o singură dată, executați riscul de a abandona complet clase într-o lună.

Pentru clasele de la domiciliu au fost selectați în mod eficient timpul cel mai convenabil pentru tine. Nu se angajeze în activități într-un halat - schimba hainele în formă de formare și după școală să ia un duș de contrast.

Efectuați fiecare exercițiu, începe cu 15-20 repetari. Creșterea numărului de repetiții de 5-10 pe săptămână, până când nu se poate efectua 100 de repetari. În cazul în care exercitarea este foarte ușor, puteți utiliza gantere la greutate.

Dacă nu aveți gantere la îndemână, de tip în sticle de apă din plastic și de a lucra cu ei. ponderare în greutate, de asemenea, trebuie să fie crescută treptat.

Cele mai bune exerciții

Am ales cele mai eficiente exerciții pentru tine pentru a pompa rapid fese. Tot ce trebuie este un scaun robust și dorința de a îmbunătăți fundul lor.

Aceste exerciții simple vor ajuta la pompa și de a crește fund, pentru a scăpa de excesul de grasime in fese si coapse, precum și ca urmare a tonusului muscular.

1. Podul Ceresc

Sunt utilizate: talie, fese, spate a coapsei.

Intinde-te pe spate. Întinde picioarele și puneți tocuri așezate pe scaun scaun. Mâinile pe părțile laterale, cu palmele în jos.

Fa 20 repetari, menținând piciorul drept ridicat. Apoi schimba picioare și se repetă cu piciorul stâng.

2. arbore de îndoire

Engage: coapse, fese, gambe.

Stand pe vârful picioarelor câțiva centimetri în spatele scaunului. Păstrați picioarele împreună, a pus mâinile pe spate în scaun.

Păstrați spatele drept, îndoiți piciorul stâng de la genunchi. Burghiu de filetat piciorul în direcția de 90 de grade.

Engage: coapse, fese, cvadriceps, viței.

Stand în fața unui scaun cu latimea umerilor picioarele, mâinile pe talie.

Pune piciorul drept pe scaun, ridicați și îndoiți piciorul stâng la 90 de grade, ca în cazul în care doriți să-l pună înapoi în scaunul său. Mențineți această poziție pentru un timp.

Coborâți piciorul stâng înapoi la podea, apoi coborâți piciorul drept și ia-o înapoi, fandă. Mențineți această poziție pentru scurt timp, și se repetă mișcarea.

4. Genuflexiuni în abis

Engage: coapse, fese, cvadriceps.

Stai la câțiva pași distanță de scaunul înapoi la el. Stai cu picioarele depărtate la nivelul umerilor, mâinile pe talie.

Ia piciorul stâng din spate și a pus partea de sus a piciorului pe scaun.

Începe ghemuit, îndoire piciorul drept și aducând genunchiul stâng la podea. Îndreaptă piciorul drept. Fa 15 repetari, schimba poziția picioarelor și repetați exercițiul.

5. genuflexiuni Celestial

Sunt utilizate: fese, cvadriceps, hamstrings, viței.

Stai cu picioarele depărtate la nivelul umerilor, brațele pe laturile.

Încet ghemuit (număr până la 4 la coborârea). Dintr-o poziție inferioară, stau pe vârfuri și întinde brațele în sus.

Aceste 5 exerciții de volum suficient vă va permite să lucreze în mod eficient prin mușchii fesieri și rapid obține rezultate vizibile.

Cum de a construi fese la domiciliu - fotografie și tutoriale video

Pierde în greutate și nu te limita la produsele alimentare - este posibil! Articolul care alimentele arde de grăsime este o listă de fructe și legume, ajută să piardă în greutate.

Rezultate rapide în câteva săptămâni

Cheia de formare rapidă de succes în simplitatea exercițiilor și numărul de abordări. Acest complex este de a fi efectuată de două ori pe zi. Cel mai bun timp pentru clasele - înainte de micul dejun și înainte de cină.Tot ce trebuie este mat. În prima etapă a efectua 15 repetari pe fiecare picior. Creșterea numărului de repetiții în fiecare zi. Rezultatul te va multumi in 10 zile.

Cum de a construi fese la domiciliu - fotografie și tutoriale video

1. Ia în patru labe. Păstrați-vă înapoi îndoiți drept piciorul drept de la genunchi și să ia parte. Asigurați-vă un picior drept în lateral, apoi îndoiți genunchiul la poziția de pornire. Efectuați 15 repetari si schimba picioare.

Cum de a construi fese la domiciliu - fotografie și tutoriale video

2. Stai cu picioarele împreună, brațele de-a lungul corpului. Indoaie genunchiul drept și pentru a muta piciorul drept în lateral. Luați pe partea dreaptă, ridicați brațul stâng deasupra capului. Fără a schimba poziția de mână ușor apleca înainte și să ia piciorul drept din spate. Îndreptați și a reveni la poziția inițială.

Cum de a construi fese la domiciliu - fotografie și tutoriale video

3. Stai cu picioarele împreună, genunchii ușor îndoit. Pune-ți mâinile pe coapsa stângă și ridicați călcâiul drept de pe podea. Ia piciorul drept în lateral, atinge podeaua cu deget de la picior și a reveni la poziția de pornire. Efectuați 15 repetari si schimba picioare.

Cum de a construi fese la domiciliu - fotografie și tutoriale video

4. Stand cu tocuri împreună, degetele de la picioare separate laturile la un unghi de 45 de grade, mâinile pe șolduri. îndoiți ușor genunchii, și apoi imediat du-te pe degetele de la picioare. Țineți timp de 5 secunde.

Cum de a construi fese la domiciliu - fotografie și tutoriale video

5. Intinde-te pe spate, picioarele împreună, brațele de-a lungul corpului, palmele în jos. Ridicați picioarele drepte în sus și depărtați-le. Stai această poziție. Îndoiți genunchii și să se alăture tălpile picioarelor.

Acest complex va permite doar la 10-15 minute de timp liber pentru a obține rezultate spectaculoase.

Cum de a construi fese la domiciliu - fotografie și tutoriale video

Citește cum să se răsucească hulahup. Clase cu colacul arde cantități uriașe de calorii în timp ce restul de divertisment excelent.

Uleiul de pește este bun pentru organism, dar, de asemenea, pentru pierderea în greutate face fără acizi grași. Aflați cum să ia capsule cu ulei de pește pentru a pierde in greutate fara probleme pe aceasta pagina.

Se combină treburile și sport

La curățarea casei, se deplasează dintr-o cameră în vârful picioarelor. Fii lovi cu piciorul picioarele lor în mod regulat în lateral, înainte, înapoi, încercând să ridice piciorul cât mai mare posibil. Același lucru se poate face în cazul în care aveți, de exemplu, peeling cartofi sau smulge fructe de pădure.

 • Excursii cu mașina

  Indiferent ce conduceți în spatele roții sau în scaunul pasagerului, aveți posibilitatea să lucrați întotdeauna mușchii fesieri în timp ce în picioare într-un blocaj în trafic. Doar tensionate și să se relaxeze, ca și în cazul în care cade în scaunul său.

 • Joaca-te cu copilul tau

  Când stai pe podea și să se joace cu copilul, fese în mișcare, să prezinte la papa, și du-te înapoi. Poate că aceasta este o distracție și mișcare ca un copil, și el vrea să-l repete pentru tine.

  Pentru a deveni un fericit proprietar de fese frumoase, puteți alege mai multe opțiuni. Exercitiile regulate cu sarcină moderată va permite câteva luni pentru a deveni proprietar al preoților din Brazilia atractive.

  programe de antrenament Express ajuta la aducerea fesele într-un ton înainte de un eveniment important: o dată sau o excursie la mare. Rezultatul, în acest caz, aveți nici o garanție, dar forma de sprijin astfel încât este posibil.

  Am devenit unul prea leneș pentru a face aceste exerciții: lunges picioare în picioare de 20 de ori, în patru labe, de asemenea, de 20-25 de ori, genuflexiuni cu greutăți de 20-25 de ori fără picioare ghemuit prea gantera largă în afară, chiar și presa rock cu role de 10-15 ori situată pe fiecare parte ridicându-se la 30 de ori picioare. Și aici este o întrebare de ceva timp despre voi da să tonifica corpul și pompa în fund bun?

  Tonul ar trebui să aducă destul de repede: 1-2 săptămâni, rezultate notabile vor fi de aproximativ o lună sau 2, dar mult depinde și de caracteristicile organismului, nutriție, recreere, etc.

  Și dacă aveți celulita, acest complex va ajuta trage în fund și de a scăpa de ea?

  Depinde de stadiul celulitei. Unele exerciții sunt, de obicei nu este suficient, trebuie să se adapteze, de asemenea, puterea. Dar, în orice caz, faci exercitiile pe care le aduce mușchii în ton, ceea ce va afecta în mod pozitiv asupra luptei împotriva celulitei.

  Bună ziua, prompte, vă rugăm, face un anumit set de exerciții, dar, din păcate, din cauza tendonului lui Ahile sau structura scheletului neprorabotannosti nu funcționează corect și complet la ghemuit, vă poate sfătui în acest caz? Există un gât la greutate, încercați ceva cu el ca ghemuit, ar putea avea unele încă același exercițiu eficient pentru creșterea fese? Vă mulțumesc foarte mult în avans.

  Nadezhda, ceea ce înseamnă că „este imposibil să complet și corect îndesat“? Există mai multe variante de genuflexiuni, cred că puteți alege ceea ce ti se potriveste. Alte exerciții bune pentru fese, care pot încerca - lunges și lovi cu piciorul picioarele lor.

  Cel mai probabil acesta va fi nici un rezultat. Halteră trebuie să se ocupe de sala de sport sau au o mulțime de experiență. Proiectil dificil și nu iartă greșelile. Copilul, desigur, nu va funcționa pe un înlocuitor - nu va sta în continuare, astfel încât mișcarea corectă traiectoria pe care nu dețin. Ca urmare, sarcina sau pur și simplu se duce la mușchi sau de a se accidenta. Dacă nu puteți merge la sala de sport - cumpara gantere mici. Sau pur și simplu să ia în ambele mâini orice greutate de greutate egală. Principalul lucru - că sunteți cu ușurință să dețină.

  Spune-mi, te rog. Am nevoie pentru a pompa fese la domiciliu este o mulțime de. Pot limita niște genoflexiuni? Din moment ce eu nu pot folosi bara - am o hernie in partea inferioara a spatelui. Citiți pe Internet, care poate fi o alegere bună și forma frumos face timp de o lună, dacă turtite 3 zile, apoi o pauză și din nou la 3 zile, de fiecare dată adăugând 5 genuflexiuni și așa ajunge la 250-300. Dar, după pãtrat Nu am rănit pe fese. dureri de picioare numai. Se pare fesele nu sunt implicate? Vă rugăm să ne spuneți părerea dumneavoastră despre acest lucru. Vă mulțumim anticipat pentru răspunsul dumneavoastră.

  Bună ziua. Eu am 20 de ani, dar, din păcate, am cântărește 42 kg, cu înălțimea 159-160 cm. Am picioare slab și preoți. Cum de a face cu ea? Sfătui multe impovaratoare. La domiciliu, greutățile pentru acest costum? Și cât de multe kg?

  Începeți cu complexe de formare de mai sus. Ele sunt eficiente pentru incepatori.
  Greutăți pentru tine sunt susceptibile de a fi prea grea. Începeți cu gantere. Greutatea fiecare alege pentru ei înșiși. Cred că pentru un început te va accepta de la 2 până la 5 kg.