Cum de a construi muschii pieptului exerciții pe piept la domiciliu

Cum de a construi muschii pieptului exerciții pe piept la domiciliu
Ceea ce omul nu vrea să fie pompat în sus și mușchii pieptul larg. Datorită lor, corpul devine un aspect inteligent curajos. Cum ar putea o fată ca torsuri umflate!


Dezvoltarea mușchilor fără a recurge la exerciții grele pe piept, aproape imposibil. Mulți sunt convinși că, pentru a obține rezultate pot vizita numai sala de sport de zi cu zi. Intr-adevar, piept pompa de volume mari - una care va fi vizibil prin cămașă, fără utilizarea de echipamente speciale este aproape imposibil. Cu toate acestea, pentru a face mușchii pectorali mai puternică și mai proeminent, și să fie ajustate pentru a perfecționa forma lor, nici măcar nu poate pleca de acasă.

mai presus de toate modul

Punctul important este regimul de formare. Chasing visul unui corp cu o coperta revistei, nou-veniții hărțuiți un antrenament de zi cu zi constă din complexe de formare la scară largă.
Ei cred în mod greșit că mai obositor și mai mult acestea sunt angrenate, cu atât mai semnificativ rezultatul. Cu toate acestea, nu este. Nu trebuie să uităm că, în timpul încordate musculare exercițiu suferă milioane de micro traume. După fiecare antrenament, au nevoie doar pentru a recupera.


În caz contrar, ei pur și simplu nu au timp să se odihnească, și, în consecință, nici unul nu face exercițiile nu va aduce rezultatul propriu-zis. Dar, în același timp, între clasele de odihnă nu ar trebui să fie un alt mediu myshts.V lung, degradarea va avea loc, o pauza intre sesiuni dintr-un anumit grup de mușchi ar trebui să dureze aproximativ cinci zile. Dacă pentru perioada specificată, nu a fost de recuperare, puteți aștepta câteva zile. În acest caz, este logic să acorde o atenție la nutriție. Este posibil ca, din cauza lipsei de proteine ​​musculare nu are timp pentru a recupera.
Următoarele descrie exercițiile cele mai productive pentru piept.

Mușchii vis acasă

Aplicarea gama necesară de diferite exerciții la domiciliu este foarte posibil pentru a realiza transformarea mușchilor pectorali. Este important să ne amintim că obiectivul explicit este primul pas pe calea spre succes în viitor. Determinată pentru a aduce corpul în ordine și de a face propriile lor aspect, ar trebui să citiți următoarele informații.

Cum de a construi muschii pieptului exerciții pe piept la domiciliu

Puterea de push-up-uri

În primul rând, trebuie să acorde o atenție la push-up-uri. Dorind să umfle torsul și în absența timpului pentru alte exerciții, le puteți limita în mod exclusiv. Ei nu iau o mulțime de timp, iar efectul poate fi resimțit doar după o săptămână. Dar, în scopul de a obține rezultate, este necesar pentru a se conforma cu ocuparea forței de muncă regulate - de aproximativ 4 ori pe săptămână. Mai mult decât atât, recurgerea la împovărarea în procesul de push-up-uri, efectul poate fi simțit mult mai repede.
Cu toate că acest tip de push-up-uri nu este printre cele mai bune pentru inflație rapidă a mușchilor pieptului, dar este cea mai eficientă metodă în ceea ce privește raportul dintre efect și timpul petrecut asupra activității.

Exemplele de realizare a flotăriMetodele de push-up-uri pot fi câteva. fluturând mâinile pe scară largă în timpul exercițiului, întreaga încărcătură este transferată la mijlocul pieptului. Sprijinindu mâinile la corp, acesta este pompat peste partea de sus, precum și tricepsul și partea din față plecha.Dlya să complice acest exercițiu pentru mușchii pieptului, puteți exercita cu push-up-uri sau sărituri aplauze. Astfel, sarcina crește în mod semnificativ. În plus, apăsând pe barele, este posibil să se efectueze de pompare în partea de jos a pieptului.
În ciuda semnificative eficiența și ușurința de push-up-uri, acestea nu pot înlocui un program cu drepturi depline exercițiu, care este executat ca cu utilizarea de echipamente diferite, și fără ea.
Nu vă faceți griji în cazul în care nu se produce efectul exercițiului dorit chiar și după o lungă perioadă de timp. Acest lucru arată doar că merită să-și diversifice lista de exerciții precum și modul de a construi muschii pectorali la domiciliu, fără o abordare integrată este practic imposibilă.

Scaune pentru a ajuta

Cum de a construi muschii pieptului exerciții pe piept la domiciliu

Așa cum desemnat anterior, în ciuda tuturor eficienței, push-up-uri nu este suficient pentru a realiza dezvoltarea deplină a muschilor pieptului.
Pentru a complica programul de push-up-uri, ar trebui să puneți pe două scaune latime extinse la părțile laterale și îndoite de la coate, mâini.
Apoi, trebuie să ia poziția obișnuită pentru push-up-uri, dar a pus mâinile pe un scaun. Picioare poziționate pe un scaun sau canapea. Trebuie să efectuați 10-20 de flotări pentru 4 seturi.
În timpul fiecărei împinge coborâte, de preferință, cât mai mult posibil mai mică decât nivelul de scaune. Simțind ușurință în timpul executării, nu caută să crească numărul de push-up-uri. Pentru a spori efectul sarcinii aplicate mai bine. Acest exercițiu este mare și a lucrat în mușchii abdominali, care în mod normal nu s-ar fi folosit rasucire.

Fără baruri - oriunde

Flotari folosind bare sunt printre cele mai eficiente exerciții pentru partea superioară a mușchilor pectorali, precum și partea inferioară a acestora.
Pentru a crește sarcina trebuie să fie cât mai mare posibil să se dizolve mâinile, și, în același timp, încercați să nu scadă prea mică.
Între 4 seturi de 10-20 de ori, va avea cu siguranță să facă repaus câteva minute. Este de remarcat faptul că, datorită punerii în aplicare a acestui exercițiu, este posibil de a consolida în mod semnificativ triceps.

Diluarea și amestecarea mâinilor

Pentru a efectua acest exercițiu, veți avea nevoie de toate aceleași două scaune. Întinde-te pe ele, ca pe banca de rezerve și fixați picioarele pe podea.
Ridicarea o gantera, trebuie să le aducă împreună pe zona pieptului. În realizarea acestui exercițiu, este necesar ca brațele au fost ușor îndoit la cot, și pumnii - mâinile puse împreună. mâinile de reproducție trebuie să fie cât mai larg posibil, dar pentru a forma o singură linie cu trunchiul, fără scădere de mai jos.

împinge gantere

Cum de a efectua de formare

Este necesar să se ia în considerare mai multe reguli importante:

Cum de a construi muschii pieptului exerciții pe piept la domiciliu

  • datorită strânsoarea largi, muschii pieptului este garantata de gradul maxim de tensiune. Lărgirea este, cu atât mai puternic partea exterioară a mușchiului va fi implicat. Începătorii sunt sfătuiți să înceapă cu un mâner îngust. Dar este important să nu exagerați - aderență prea îngust ajută triceps în loc de pectoralelor;
  • Cu cât manivelă brațele deasupra capului în timpul o bancă de presă de push-up-uri pentru muschii pieptului, cu atât mai mult diviziunea lor superioară vor fi implicate;
  • comprese sau banc trebuie să fie destul de rapid și de creștere invers - lin;
  • Programul de push-up-uri vor fi cele mai eficiente în cazul în care picioarele sunt poziționate mai mare decât capul;
  • o componentă extrem de importantă a oricărui antrenament servește respirație. În timpul fiecărui exercițiu, trebuie să-l monitorizeze foarte atent. La momentul cele mai mari eforturi pentru a face expirație, și în timpul de relaxare - o respirație.
  • necesare pentru a oferi organismului o perioadă de odihnă - este de dorit să se ocupe cu intervale de câteva zile. In acest caz, dureri musculare nu ar trebui să sperie. În cazul sesiunilor ordinare, acestea vor fi pur și simplu imperceptibil.


Start de formare, nu neglijează măsurile de siguranță, și într-o explozie de entuziasm pentru a uita despre tensiunea musculara. De fapt, pompare muschii pieptului nu sunt atât de complicate. Secretul principal este abordarea sistematică și concentrată.
Credinciosie de executare toate exercițiile de mai sus în fața ta nu mai este o chestiune de modul de a pompa muschii pectorali. După câteva săptămâni de antrenament regulat, va fi capabil să se bucure de efectul. Cu toate acestea, dacă aveți orice leziuni, inainte de antrenament este imperios necesar să se consulte un cadru medical.

asigurați-vă că pentru a verifica