Cum de a construi o casă în copac pentru copiii cu propriile lor mâini

mic vis

Treehouse - aceasta este, probabil, visul nu numai copiilor, ci și mulți adulți. Și, desigur, este un vis din copilărie, atunci când fiecare copil ar dori să aibă un loc retras pentru jocuri incitante, o nouă aventură, sau doar pentru a citi cărți și activități cu lucrurile lor preferate.Cum de a construi o casă în copac pentru copiii cu propriile lor mâini

Visul tuturor copiilor - casa copac

Pentru astfel de scopuri, copac casa pentru copii - locul perfect. Fără îndoială, construcția casei - o sarcină foarte dificilă. Dar, cum se spune, se teme de maestru! În acest articol vom încerca să vă oferim toate recomandările necesare cu privire la modul de a construi o casă în copac, acest vis a devenit realitate!

Care copac pe care o alegeți?

Oricine în grădină sau în curte cresc copaci mari, se poate construi o casă în copac, cu propriile sale mâini. Este necesar doar pentru a alege copacul din dreapta, pentru că o greșeală în această problemă importantă poate duce la diverse probleme.

De exemplu, dacă alegeți pentru construirea de pin, atunci trebuie să pună cu care trăiesc în umbra ramuri spinoase groase, în umiditate constantă și mai presus de toate - de lângă furnici.

Cel mai probabil, puțini oameni sunt mulțumiți de ea. lemn de tei este prea vâscos, ceea ce poate crea dificultăți atunci când șuruburile de strângere și consolidarea fundațiilor.

Cum de a construi o casă în copac pentru copiii cu propriile lor mâini

Alegeți să depună un copac

Molid este foarte atractiv pentru toate tipurile de insecte, de asemenea, din cauza particularităților sistemului lor de rădăcină nu este stabil, astfel încât pentru a construi o casă de durată va avea nevoie de utilizarea nu una, ci două sau chiar trei trunchiuri. Pe celelalte conifere s-au descurcat aproximativ la fel.

Copacul nu trebuie să fie prea vechi sau prea tânăr, răsucite sau putred, foarte mici sau, dimpotrivă, copleșitoare.

Cele mai multe dintre toate pentru construirea casei copac specii de arbori adecvate, cum ar fi stejarul, tuia, paltin, brad. Copacii acestor specii sunt foarte durabile, subțire și stabil. Acesta este motivul pentru care pot fi plasate cu succes case de diverse dimensiuni si modele.

Pentru construcția de case copii mici din lemn, de exemplu, într-o grădină cabana, poate fi folosit cu succes un mar de dimensiuni medii.

Principalul lucru - amintiți-vă că lucrările de construcție ar trebui în nici un fel provoca daune la copac, deoarece copacii traiesc mult mai mult decât bărbații, și a selectat ca suport pentru casa copac va trăi mai mult decât cu siguranță proprietarul său. Prin urmare, trebuie respectate câteva reguli simple:

 • În primul rând, scoarța și Cambium nu este recomandat să fie redus cu mai mult de jumătate din adâncimea, deoarece ar strica planta;
 • În al doilea rând, amintiți-vă că un copac va crește și se dezvoltă mai mult, prin urmare, trebuie să se ia în considerare în construcția acestui fapt;
 • în al treilea rând, crearea unui plan de casa si dezvoltarea arhitecturii sale, este necesar să se ia în considerare structura trunchiului, care este, în cazul în care trunchiul este îndoit, casa trebuie repetată această îndoire;


 • În al patrulea rând, lucrările de construcție pentru cea mai mare parte se face cel mai bine pe teren, și numai cele mai necesare - pe copac.
 • Cum de a construi o casă în copac pentru copiii cu propriile lor mâini

  Efectuarea de desen casa

  Bazele de constructii la inaltime

  După ce ați selectat copac, este necesar să se determine structura podelei, care, în acest caz, va servi drept bază pentru viitor și să înlocuiască casa de fundație. Pentru construcția podelei nevoie de plăci de parchet, grinzi și grinzi.

  prin metoda de fixare a platformei poate fi fixat rigid pe cilindru sau pot fi elemente fixe care permit să regleze înălțimea platformei.

  A doua opțiune este pur și simplu necesară în cazul în care suportul este fixat în jurul mai multor arbori, din moment ce rata de creștere a acestor arbori pot fi diferite, ceea ce va necesita ajustarea nivelului fălcilor de blocare.

  Cum de a construi o casă în copac pentru copiii cu propriile lor mâini

  Instrucțiuni pentru construirea unei case

  Pentru a crea materialul de prindere necesar, care va juca un rol de suspensie, de vapori nu este foarte mare, dar placi suficient de durabile și patru șuruburi lungi. Camerelor se aplică puțul de pe ambele părți și fixați ferm șuruburile. Pune pe partea de sus a grinzilor, apoi plăcilor de parchet.

  În plus, platforma trebuie să fie asigurată prin montanți suplimentare, dirijate de colțurile și linii secundare. Distanțiere poate fi atașat la șuruburile de tijă sau paranteze.

  Cum de a construi o casă în copac pentru copiii cu propriile lor mâini

  Ideea de casa din copac

  În unele cazuri, platforma este fixat la țeava prin intermediul ancorei și ramurile cu ajutorul siruri de caractere și lanțuri. În acest caz, fixarea nu este rigidă, care va permite să reglementeze înălțimea platformei. Adevărul într-o astfel de fix trebuie să aibă grijă de ramurile de bază, pe care le atașați lanțul. Aceste ramuri au nevoie pentru a desena un copac sau alte ramuri, dar la o înălțime diferită.

  Pentru a asigura o platformă de siguranță a copilului ar trebui să fie echipate cu balustrade garduri, iar în cel mai bun caz - pereții. Panourile de perete pot fi realizate din împletituri de plăci suprapuse.

  Pentru a oferi acces la casa de pe un copac pentru copii, puteți utiliza o scară de frânghie, care este fixat pe o ramură robust, sau a construi o scara de lemn, care, desigur, este o opțiune mai convenabil de a folosi.

  Cum de a construi o casă în copac pentru copiii cu propriile lor mâini

  Da copiilor o lume de basm

  Prin construirea unei case copac, trebuie să acorde o atenție deosebită reglementărilor de siguranță, să fie foarte atent și precaut în construcții, case de copii amplasate la o înălțime redusă. Materialele alese pentru construcții ar trebui să fie naturale.

  Astfel, construcția unei case pe copac - nu este doar un vis, un vis care are dreptul la viață!

  Cum de a construi o casă în copac pentru copiii cu propriile lor mâini
  Leagăn pentru copii Locuințe

  Cum de a construi o casă în copac pentru copiii cu propriile lor mâini
  parchet de grădină terase