Cum de a construi o casă pentru copiii cu propriile lor mâini - o descriere a etapelor

Casa de copii de mărime trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • siguranța construcțiilor;
  • siguranța materialelor utilizate.

Folosit în construcția de jocuri de noroc materiale pentru casa ar trebui să fie non-toxice.Această regulă se aplică tuturor materialelor de construcție aplicabile și, vopsele și lacuri și adezivi de finisare pentru cherestea.

Este important să se excludă prezența muchiilor ascuțite și suprafețe aspre. pe care copiii se pot răni.

Pentru părinții care doresc să construiască o casă de joacă în grădină, cu propriile mâini, este util să se familiarizeze cu proiectul de dezvoltare și de proiectare.

Aceste informații vor ajuta să-și lărgească orizonturile și să devină indispensabil în proiectarea de multe părți.

Dimensiunea și forma de loc de joaca casa poate fi foarte diferit. Orice fantezii și idei prind viață datorită schemei bine dezvoltate și calculele corecte.

În ceea ce privește materialele utilizate. acestea sunt prezentate într-o gamă largă:

construcții Street pentru copii să se joace poate lua forma de casa, castelul, vizuină colibă.

Cu un design adecvat, orice idee de a accessorize. ceea ce face ca terenul de joc într-un mic oraș pitoresc.

Alegerea unui loc pentru un loc de joacă


Cum de a construi o casă pentru copiii cu propriile lor mâini - o descriere a etapelor
Casa de joacă pentru copii pe terenul de joacă este construit.

Această zonă trebuie să fie amplasate astfel încât nu a existat nici zone de parcare în apropiere de vehicule, iazuri deschise și zonă pentru grătar. În orice caz, aproape de ea nu ar trebui să aibă fântâni și fose septice.

Zona pentru copii cu casa de vară se completează perfect astfel de detalii. ca:

  • gnome gradina si alte personaje de desene animate;
  • luminile corespunzătoare. de exemplu, lumini LED de pe pereții casei sau de-a lungul dealurilor de frontieră;
  • labirint verde mici;
  • leagăn. hamacuri;
  • scări sportive, slide-uri și bare orizontale.

Recomandarea! Atunci când alegeți un loc site-ul, trebuie să vă asigurați că este perfect vizibil din ferestrele unei case de apartamente și grădină din toate părțile.

Casa din lemn


Lemnul ca material de construcție, toate credibil.

Construiți pe țara sa, sau zona de grădină a casei pentru copii sub forța de cherestea pentru oricine este interesat.

O astfel de construcție poate potrivi perfect în cele mai multe stiluri de clădiri suburbane sau să devină un decor suplimentar de orice zonă suburbană.

Înainte de începerea lucrărilor, ar trebui să determine tipul de casa de jocuri de noroc și dimensiunea acesteia. Este necesar să se indice prezența unor astfel de adăugiri ca o terasă, un tobogan sau o scară.

Formarea desen. Ai nevoie pentru a conta ferestre, uși, și să ia în considerare asieta și interiorul camerei. Numărarea zona de casa si inaltimea, ar trebui să ne amintim că copiii cresc repede.

Cum de a construi o casă pentru copiii cu propriile lor mâini - o descriere a etapelor

Principalul obiectiv, care atrage atenția asupra dezvoltării casei:

Casa ferestre, concepute pentru copii de vârstă preșcolară, pentru a face destul de la înălțimea de 700 mm de la podea.

În cazul acestor copii mai mari vor putea vedea pe vine și copii - în picioare. Deoarece ferestrele sunt o sursă de lumină, nu au nevoie să fie 2 sau 3.

ușile de înălțime ar trebui să fie de cel puțin 400 mm deasupra creșterea copilului. construcția zidului, din motive de securitate, trebuie să fie extrem de netedă.

Că copiii nu au nici o dorință de a urca pe acoperiș, acesta ar trebui să facă un fronton, mai degrabă decât plat.Cum de a construi casa de copii, cu propriile sale mâini

Materiale și instrumente


Cum de a construi o casă pentru copiii cu propriile lor mâini - o descriere a etapelor
Pentru o magazie de gradina din lemn va avea nevoie de următoarele materiale:

Cea mai simplă opțiune - un cadru din lemn, acoperit cu o casa de bloc. Acest material este planificat scândurile din busteni.

O casa de bloc este făcută într-o gamă largă de dimensiuni standard. Vizuale apel și durabilitate calități permit să-l folosească cu încredere în construcția de locuri de joacă.

Construcția fundației


Construcțiile încep cu fundația clădirii. Pentru construcția sa trebuie să marcheze locația casei de instalare pe terenul de joacă.

Acest lucru ar trebui să fie o zonă plană pe care cuiere (4 bucati de 40 cm în înălțime), și un cablu este marcat perimetrul viitoarei construcții.

La colțuri marcaj săpat adâncimea groapă de 100 cm pentru bare de sprijin. Aceeași gaură pregătită pentru plăcile (posturi) în locul de instalare a ușilor și ferestrelor.

Fiecare lemn pentru construcția fundației trebuie să fie pre-tratate cu o impregnare speciala de putrefacție.

Balastiera turnat la o înălțime de 150 mm. care a stabilit bare.

Instalate în groapa de sprijin ar trebui să toarne ciment și să aștepte până când cimentul este complet grabs (aproximativ o săptămână).

Construcția de pardoseli și pereți


Cum de a construi o casă pentru copiii cu propriile lor mâini - o descriere a etapelor
La câteva zile după turnare, la suporturile trebuie să ajungă 4 din lemn masiv. marcată la nivelul viitoarei construcții de gen.

Ca urmare, ar trebui sa o cușcă. în care există stâlpi de sprijin în colțurile casei și la locul de instalare a ușilor și ferestrelor, precum și bare orizontale fixe.

Scheletul rezultat este invelite casa bloc conform cu desene și diagrame. Materialul pentru carcasa poate alege mărimea potrivită chiar și atunci când cumpără, care nu va pierde timpul pe ajustarea acestuia.

În timpul instalării a peretilor sunt realizate ferestre si usi. Pentru a face acest lucru, pereții sunt marcate și se taie diametrul orificiului dorit. Decorați deschiderile trebuie să fie astfel încât să nu aibă margini ascuțite și crevase.


Pentru a construi un etaj pe deja introduse pe panouri stâlpi, plăci suplimentare bătute în cuie.

Acestea trebuie să fie instalate la aceeași distanță unul față de celălalt și reprezintă o rețea de încredere și puternică similitudine. Baza este pus pe stratul de furnir armat 2.

Stratul superior de furnir trebuie să se suprapună articulațiile stratului inferior.

acoperiş instalarea


Dintr-un bar din aceleași caracteristici care au fost folosite pentru a construi cadrul clădirii, realizate din frontoane de formă triunghiulară acoperiș.

În acest scop, capetele 4 ale barelor de lungime egală sunt tăiate la 450. Acestea sunt fixate împreună cu șuruburi la 2 bar sub forma unui triunghi.

colț în interiorul părți lipite trebuie să fie de 90 de grade. Dimensiunea lor selectat în fiecare caz în parte, ținând cont de dimensiunea casei.

triunghiuri gata-frontoane montate pe pereții opuși ai structurii. În cazul în care clădirea este mare, puteți seta nu 2, ci 3 sau 4 din fronton.

Ei prima bară orizontală a fost ambalat, iar apoi să consolideze scanduri lor și acoperite cu un acoperiș. Acoperișul casei pentru copii pot fi realizate din zona zoster, Ondulin. placi, policarbonat, sau chiar paie.

Decorarea casei


Gata pentru a decora căsuță pentru copii în diverse moduri. de exemplu, pentru a aranja un mic iaz cu o „Broscuta“, o casă pentru copil de a construi și decora tradițiile basme românești.

Trebuie amintit și prelucrarea lemnului. care va prelungi viața și voința pentru o lungă perioadă de timp pentru a menține recursul său decorativ.

prelucrare cherestea înseamnă:

  • antiseptice (pentru protecție împotriva mucegaiului, a mucegaiului și a insectelor);
  • lacuri și impregnare specială (a crea invizibil murdărie Repel film și nu permit materialului lemnos pentru a întuneca);
  • materialele ignifuge (grad inferior de inflamabilitate al lemnului).

Un sfat de important! Aplică compozițiile pot fi cu ajutorul rolelor, în conformitate cu recomandările stabilite de către producători.

În cazul în care vă puteți cumpăra căsuță pentru copii


Companiile angajate în producția de case de copii, oferind o mare selecție de atenție a cumpărătorilor.

scheme de dezvoltare de construcție, design și funcționalitate sunt angajate în designeri profesioniști, artiști și ingineri.

Vand casa ieftin frumos, cu un curs de dezvoltare elemente de joc poate fi pe Internet, în departamente speciale de supermarket-uri mari, magazine pentru copii și produse pe piețele de construcții.

Aici puteți comanda o casa de jocuri de noroc sau întregul complex. angajați calificați, în curs de dezvoltare a proiectului, se va lua în considerare toate dorințele clientului.

Prețul de jocuri pentru copii la domiciliu este diferită și este reprezentată într-o gamă largă: de la 9000 la 50 000 de ruble. Selectați cea mai potrivită opțiune pentru ei înșiși pot fiecare cumpărător.

Cum de a construi o casă pentru copiii cu propriile lor mâini - o descriere a etapelor
Cum sa faci un pridvor într-o casă privată, cu propriile sale mâini: materiale, repere, desene dimensionale, fotografii