Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini

Astăzi, aproape în imposibilitatea de a găsi o persoană care nu are o casă de țară, în cazul în care vă puteți ascunde de căldura și praful din oraș în țară. În afara de duș - un atribut indispensabil al oricărei locuințe temporare (bază cabana turistică.).Există două moduri de a instala - cumpăra o opțiune gata făcute, sau să creați propriile. Costul acestui proiect variază de la 5 la 18 mii de ruble. Dar, pentru a construi propriile lor suflete în virtutea oricărui nou-venit, pentru aceasta nu este nevoie de a cumpăra materiale scumpe, după cum se poate face cu improvizate - din plastic, placaj, foi de policarbonat de ardezie, fier și altele.

Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini
Duș în aer liber pentru dacha din plastic și lemn

Alegerea unui loc pentru un duș de vară

Pentru a construi în mod corespunzător un duș cu mâinile, trebuie să alegeți locul potrivit, din care va depinde de confortul și funcționalitatea facilități. Acesta trebuie să fie protejate de vânturi puternice, la fel ca în este probabil să fie bolnav de cea mai mică în timpul proiectul de tratare a apei verii. Chiar dacă apa este încălzită cu un Tan electric, mai bine de cabină situat într-o locație însorită. Energia solară încălzește apa rapid și este capabil să-și păstreze căldura în timpul nopții.

Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini
in afara de dus într-o locație însorită

Pentru funcționarea normală a sufletului este important să se creeze condițiile necesare pentru evacuarea apelor uzate și de canalizare. In zilele calde crește sarcina, deci cel mai bine este de a face un orificiu de scurgere volum de 1,5-2 m 3 (acest volum ar trebui să fie de 2 ori mai mare decât volumul rezervorului de apă).

Una dintre cele mai simple metode de formare de scurgere - să sape o groapă sub duș. Dar această metodă nu este întotdeauna practic. De aceea construiesc adesea o adâncitură în care se află o conductă înclinată, prin care apa este ghidat în orificiul de scurgere sau de compost.

drenaj septică și ar trebui să fie departe de scurgere, dar nu se află sub un duș, deoarece acestea pot umple cu apa care curge în jos, ceea ce duce la apariția mirosurilor neplăcute, precum și distrugerea fundației structurii solului.

Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini
Aparate de antrenare pentru un duș de bază de vară

Apa proaspătă este necesară pentru a asigura acoperirea rezistentă la apă. Pentru un astfel de strat, puteți utiliza:

 • Acoperișuri;
 • de film, pus pe un dig înclinat;
 • Armat prejudecată grila de metal, tobogan echipat;
 • gidrostekloizol.

Rezistent la apă nu este mingii recomandată în argilă, deoarece saboți în timp ce estompează șanț de drenaj.

Indicație: Panta trebuie poziționată astfel încât fluxul de apă direcționat spre un rezervor de drenaj sau șanț. Pentru a asigura o bună cabină de duș debitul de apă un loc mai bun pe deal.

Cum de a proiecta un duș de vară

in afara de dus pentru a da trebuie să fie efectuate pe un proiect de pre-proiectate. Asigurați-vă că nu este dificilă, deoarece ar putea părea la prima vedere. Principalul lucru este că proiectul este un duș de vară nu ar trebui să semene cu un rezervor de toaletă cu proiectul pe acoperiș. Înălțimea sufletului trebuie să fie variat în intervalul de 2,5-3 metri în timpul funcționării sale vă puteți ridica cu ușurință mâinile sus și se spală părul meu.

Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini
Desenarea un duș de vară pentru gradina

Se lasă suficient spațiu cabina de a fi acolo, în particular, ai putea îndoi sau cot dacă nici o mișcare cu ușurință. Dimensiunile cabinei nu trebuie să fie mai mică de 1x1 m. De asemenea, este necesar să se aibă grijă de spațiu pentru haine și prosoape, la care nu ar trebui să fie expuse apa. Pentru o astfel de „vestiar“ tind să părăsească 0,5-0,6 metri.

Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini
Un alt proiect de desen un duș căsuță de vară

În practică, cabinele cele mai confortabile sunt dimensiuni duș 1,4h1,9 metri.

Sfat: lipsa unei zone de duș poate duce la distrugerea acestuia. Pentru a face fiabilitatea și stabilitatea de proiectare, a pus bazele gramada.

Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini
Se scurge bine pentru suflet

Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini
Conducerea dus vara dispozitiv

Cum de a proiecta un duș

Pentru carcasa poate fi folosit orice material care ti se potriveste. Țevile de fier utilizate cel mai frecvent sau lemnul de 10x10 cm. Conectați fundații subsol necesare pentru a porni de la început, dar este mai bine dacă ai colecta un cadru separat și conectați proiectare șuruburi lungi. Rețineți că un astfel de cadru ar trebui să fie de încredere, deoarece aceasta va stabili capacitatea rezervorului de 200 de litri.

Apoi vom merge la interiorul unui pansament care va servi ca grinzi de podea cabine. Cositul trebuie să fie între pilonii nu este o suprapunere, și un perete mai gros. Pentru tapițeria exterior adecvat: • PFL,
 • foi de ardezie,
 • panouri pentru pereti,
 • Placaj rezistent la umezeală,
 • de film.
Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini
suflet de vară design

Pentru un duș exterior în armonie cu zona suburbană, alege căptușelii în conformitate cu stilul general de gradina peisaj.

Datorită umiditate constantă poate cabine de duș blocată. Pentru a evita o astfel de situație, ușa set de garnituri speciale, care sunt circuite pentru a conserva caldura.

Dacă petreceți timpul în țară și în sezonul rece, cabină de duș de vară poate fi izolat termic și de a folosi în orice moment. Pentru a face acest lucru, utilizați foi de spumă de polistiren care umple scheletul spațiu. O astfel de sisteme de încălzire în interiorul foliei de strângere, care îl fixează la capătul capsatorului. Apoi, este necesar să se prevadă ornamentul interior. Acesta este cel mai bun film de polietilenă adecvat care este atașat la suporturile de perete. De asemenea, ca stratul interior poate fi folosit lemnul, pentru apoi acoperi cu ulei de in fierbinte si aplica cateva straturi de lac.

Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini
cabină de duș din lemn cabana

Căptușeala interioară poate fi făcută dintr-o subțire panouri linoleum sau plastic.

Instalarea sistemului de alimentare cu apă

Rezervorul de apă trebuie să fie pe sprijinirea stâlpi ai cabinei. Pentru a economisi bani, puteți cumpăra un butoi standard, de 100-200 litri rezervor sau b / y.
Înainte de a instala rezervorul de deasupra cabinei, este necesar pentru a monta priza cu filet. Asigurați-vă că pentru a seta robinetul cu o duză specială pentru pulverizarea lichidului. Pentru a turna apă, puteți lua o putere pompă mică, sau conectați la sistemul de alimentare cu apă. Liner pentru apa cel mai bine este de a construi din conducte metalice.

Prin udare apa va merge la sine, și ajusta lățimea deschiderii macaralei pe care este montat mai devreme. Este important să se stabilească nivelul pentru a regla cantitatea de apă sau să cumpere o supapă sanitare, care va bloca apa atunci când rezervorul este plin.

Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini
Sistemul de dispozitiv de alimentare cu apă într-un suflet vila

În timpul verii, apa va fi încălzită prin acțiunea razelor solare. Așa că căldura este atras oală mai puternic este mai bine pentru a alege o culoare închisă. După cum știm din fizica, apa caldă va fi în partea de sus a tamburului. De aceea, zi fierbinte poate spala in apa rece seara folosiți stratul cald superior.

Cum se instalează pe podea în duș

Este important să se construiască un duș de vară, în conformitate cu toate reglementările în vigoare. Nu subestima rolul de sex în duș. Se realizează cu dreptarul și materiale de construcție de acoperire, care au caracteristici-rezistente la umezeala. Pus pe partea de sus a grilajului din lemn, care este convenabil pentru a obține picioarele goale. Aceasta grila îndeplinește perfect funcții de igienă.

Dacă nu doriți să aplicați o sapa de ciment, este suficient pentru a instala scânduri de lemn cu fante prin care coboară apă. Dar, rețineți că, în acest caz, printr-un astfel de gol va fi o briză ușoară, care nu este întotdeauna confortabil atunci când un duș în timpul rece.

Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini

Rezultatul acestei situații - pentru a instala o tavă specială de duș în departamentul de spălare, care este vândut în orice magazin de instalatii sanitare si este relativ ieftin. Astfel, se scurge apa curge prin furtun (sifonul), ceea ce face ca procesul de a face un duș confortabil. De asemenea, în acest caz nu este nevoie de a dota strat impermeabil de mai jos.

Sfat: în afara de duș nu ar trebui să se bazeze pe același principiu ca și o baie într-o casă standard de.

Erori frecvente în timpul instalării - pereți solizi, usa foarte groase. Cu toate că acest duș oferă protecție de vânt, dar el trebuie să se usuce, ventilate, și dor razele soarelui care ucide ciuperca si microbi.

Dacă nu aveți suficient timp și de calificare pentru a instala duș singur, piața modernă oferă un duș într-un cadru pe care este montat de pânză, dar în loc de o ușă montată baldachin pliere. Astfel de construcții au toate o accesorii sanitare, tigaie smălțuită și duș rezervor de volum de 200 litri. Pentru a instala acest design veți avea nevoie de mai mult de 5 ore.

suflet de ani încălzit

În apa caldă în butoiaș se încălzește rapid pe cont propriu, și în acele zile, ar fi de dorit să se clătește cu apă rece. Dar vremea rece acoperit de nori vrei ceva mai cald. Pentru a face acest lucru, puteți construi un warm-up, dar pentru a cumpăra un încălzitor electric scump nu este întotdeauna rentabilă, deoarece acestea nu sunt la fel de comune.

Încălzirea poate fi realizată cu ajutorul unui aparat de sudură, caz în care tubul trebuie să fie confecționate din metal.

 1. Tubul prin care fluidul este direcționat în rezervor, evacuat în afara duș. Pe peretele exterior al duș, atașați un raft special în cazul în care schimbătorul de căldură și apoi încălzitorul de apă va fi amplasat. In schimb, rafturile se pot instala o masă laterală mică.
 2. Schimbătorul de căldură poate fi construit, arcuindu țeavă de oțel subțire în spirală și carcasă. O astfel de „serpentine“ nu este dificil de a face, este necesar să se lichideze un tub subțire pentru o mai masiv. Dacă doriți să vă apa un pic mai cald, va fi suficient de 3-4 bobine, apă caldă, numărul de spire ar trebui să fie de cel puțin 8.
 3. Spirala rezultată se introduce în „capota“. Pentru a face aceasta, să ia o oală mare, o găleată fără un tub de fund sau larg. Carcasa trebuie să fie mare, deoarece, în plus față de bobina, și va conține o lampă de benzină. înțepeni în spirală în carcasă prin sudură.
 4. Sfârșitul primirea de „bobina“ este necesar să se aplece și conectați conductele de apă. Dacă acest atașament pentru a face cuplajele, în timpul iernii, este ușor pentru a elimina și a pus în casă.
Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini
Dispozitiv de conducere de preîncălzire duș de vară

După cum puteți vedea, în această vară un duș cu apă caldă nu are nevoie de o mulțime de fonduri, în afară de aceasta, nu este dificil de a construi.

O altă opțiune - pentru a face un mic efect de seră pe rezervor. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă arma cadru de film. O astfel de construcție ar crește temperatura la 5-10 ° C și de protecție a vântului nu se răcească repede.

Sfat: pe partea de nord a materialului reflectorizant obkleyte cu efect de seră. Suprafața oglinzii face posibilă pentru a încălzi apa rapid.

Cum sa faci un dus mai confortabil

La alegerea materialelor pentru decorarea sufletului este important să ne amintim nu numai despre estetica si design, dar, de asemenea, despre practic. Pentru cabine de decorațiuni interioare, este important să se folosească numai un material rezistent la apă.

Pentru a îmbunătăți drenajul solului, a plantelor de lângă duș cateva plante care le place umiditate ridicată. După cum se știe, astfel de plante absorb rapid apa. Astfel, va fi capabil de a decora locul în jurul sufletului și pentru a proteja zona din jurul cabina din procesul de bogging.

Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini

În cazul în care există oportunități financiare pot fi echipate cu un duș exterior cu tehnologie modernă, să furnizeze facilități suplimentare și design original. Puteți converti un duș standard, în obiectul de artă rafinat. Dar, amintiți-vă că design-ul ales trebuie să fie în armonie cu întregul site. În cazul în care se află lângă duș la toaletă vechi. este de dorit să le facă în același stil.

Cum de a construi un duș de vară pentru grădină și încălzite, fără propriile lor mâini
Design-ul original al unui duș de vară și toaletă la cabana

cabină de duș Ready pot fi vopsite în culori vii, să-l completeze cu o varietate de elemente decorative, a făcut propria lui. În acest caz, lăsați imaginația rula sălbatice, și să pună în aplicare ideile cele mai neobișnuite.