Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

Gazebo în țară pentru a fi sigur, pentru că nu este doar un decor, și este un loc întreaga familie și oaspeți. vara fierbinte va deveni o adevarata oaza unde poti scapa de soare nemilos si respira aer curat. Și toate acestea pentru a deveni o realitate, este necesar să știe cum să construiască un foișor în țară cu propriile mâini. Procesul nu este cea mai ușoară, dar plăcut.







Dacă vă decideți pentru a decora site-ul țării în acest fel și sunt dispuși să o faci singur, apoi o varietate de pavilioane astăzi, pur și simplu uriașe. Care dintre ele este o alegere mai bună pe această cabana ta?

mandrinele de vara: Ce sunt acestea?

Înainte de a începe să studieze etapele de construcție a chioșc ar trebui să fie definită cu forma sa. Este important ca în stilul său, design-ul este în armonie cu celelalte cladiri de pe site. De exemplu, designul poligonală poate potrivi cu ușurință în orice exterior, iar arcurile rotunde completate dezirabil floral, dreptunghiular de dorit pentru a decora elemente forjate. Forma de exterior chioșc dreptunghiulare sunt adesea plasate BBQ, gratar.

Forme și modele de foișoare moderne uimesc chiar și cu experiență în aceste chestiuni oameni. Dar încă mai pot fi clasificate în funcție de forma:

 • dreptunghiular (cel mai adesea este din cărămidă sau din lemn clădiri, carporturi, construcții metalice);
  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini
 • poligonală (de obicei, semideschise din lemn sau din metal forjat arbor);
  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini
 • rotunde (rotondă clasic cu un acoperiș cupolă și viță de vie decorate);
  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini
 • combinate (case de vară pe o bază poligonală, cu o varietate de accesorii opționale).
  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

mandrinele tip izolat de tip 3:

 • construcție simplă și ieftină, care poate fi construit cu propriile mâini sau să cumpere de-a gata - deschis;

Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

 • Semi - caracterizat prin aceea că rama are un gard perimetru sau barele de protecție;

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

 • închis pot fi numite case aproape cu drepturi depline. Acestea au ferestre, uși, pereți, sisteme de iluminat, poate fi chiar și încălzite. Acestea sunt ideale pentru suprafețe mari.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  Dimensiunea depinde de porțiunea de foișor și spațiul liber pe ea. Pentru o mică familie poate fi destul de o structură poligonală 3 * 3, iar fanii petrece timpul in aer liber va dori chioșc dreptunghiular 6-12 mp Nu ar trebui să se potrivească numai în ansamblul arhitectural de ansamblu și a peisajului, dar, de asemenea, să îndeplinească proprietarii noțiunile de frumusețe și funcționalitate.

  Care sunt cele mai bune materiale pentru chioșc?

  Pe care materialele sunt alese depinde cât de mult costă pentru a construi un foișor. Puteți utiliza materialele de construcție pentru pergole sunt aceleași ca și pentru construirea casei. Diferența dintre aceste structuri, în cele mai multe cazuri este doar în dimensiune, astfel încât nu există restricții.

  Dacă sunteți interesat de modul de a construi un foișor, alegerea materialului este mai bine să se concentreze pe formarea de abilități.

  Vă sugerăm să ia în considerare materialele cele mai comune:

  chioșc din lemn

  Lemnul este un material versatil, în plus, este de origine naturală, caracterizată prin curățenie și siguranță. De la copac pentru a munci din greu și nu frumos, astfel încât să facă față acestei lucrări poate orice om bun. Cu toate acestea, lemnul are un dezavantaj semnificativ - are nevoie de îngrijire constantă, tratament împotriva dăunătorilor și a efectelor atmosferice. Lemnul construi foișoare în stiluri, cum ar fi Provence, japoneză, clasice italiene, cabane, rustic și mediteraneene.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  foișoare din metal

  Metal - material durabil, astfel încât structura este dura, de asemenea, o lungă perioadă de timp. Ele sunt atractive, pur și simplu a făcut și, de obicei, nu au nevoie pentru a pune bazele. Principalul dezavantaj al metalului este că se poate obține foarte cald de la soare, precum și necesitatea de a efectua o protecție împotriva ruginii și coroziunii. pergole metalice au de obicei acoperiș mnogoskatnuyu lumină și o formă dreptunghiulară.

  chioșc de cărămidă

  Brick - este cel mai potrivit material pentru construcția de construcție robustă. Din cărămizi, puteți crea o casă cu drepturi depline de vară cu ferestre, uși, încălzire, aragaz, mobilier pentru relaxare. Printre deficiențele pot fi numite costul de cărămidă și necesitatea de a pune bazele.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  Toate aceste materiale pot și ar trebui să fie combinate pentru a crea funcționale chioșc, frumos. Unii meșteșugari reușesc să fie utilizate pentru construirea unui materiale destul de neobișnuite, cum ar fi sticle de plastic și sticlă, trunchiuri de copaci vechi, de viță de vie și rogojini din stuf, ciment, paleți din lemn. Există chiar și un pavilioane „live“, care sunt create numai din plante, arbuști.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  Norme generale pentru construirea de foișor cu mâinile lor

  Cel mai adesea, case de vara sunt construite din lemn, deoarece acesta este materialul cel mai accesibil din punct de vedere al prețului și instalare. Dacă aveți nevoie pentru a face designul cel mai ușor și simplu, atunci nu face pereți, pot fi suplimentate cu o bară de mână. Pereții pot fi barat, și au plantat un număr de plante cataratoare se va închide ceea ce este în interior. In curte mare poate fi făcută din piatră sau cărămidă pergole și este de dorit să le pună în spațiu deschis. Graceful construcție din fier forjat și pot fi aranjate în zone mici.







  Construcția chioșc trebuie să înceapă neapărat cu nivelare sol sau structura de piatră, beton sau cărămidă platformă. Dacă aveți de gând să faceți acoperiș grele, fundația trebuie să se facă cel puțin de sprijin. Face fără fundație poate doar structuri ușoare din lemn și atunci când lumina acoperiș. În cazul în care suprafața este plană, ea poate fi utilizată ca bază pentru o punte de lemn, cu o pantă ușoară pentru a se scurge de ploaie.

  Construcție de pavilioane presupune echiparea podea, și poate fi din lemn sau grădină gresie. Este interesant să se uite roundels de lemn, îngropate în pământ. Polonezii stabilite în același mod ca și pentru garduri: stâlpi de lemn înainte de sapat necesare pentru a arde și a procesa compoziția de bitum, metalul poate fi pur și simplu încorporate în sol sau betonate.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  La alegerea materialului pentru acoperiș este mai bine pentru a da preferință la lumină, cum ar fi zona zoster, metal. Unii locuitori de vară preferă materiale naturale - lemn sau trestie de zahăr. Uneori, în scopul de a crea un ansamblu unificat, foișor Croutes același material ca și celelalte structuri.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  Etapele de construcție chioșc

  Puteți desigur, comanda, construcția de pavilioane pentru cheie, dar personal creat va fi mult mai bine. Cu toate acestea, trebuie să-și petreacă un pic de timp, dar rezultatul muncii te rog. construcția este realizată în mai multe etape, pe care le vom discuta mai jos.

  Etapa 1 - Prepararea fundației

  Fundația se face sub orice clădire, în scopul de a face durabil și puternic. Pentru a începe studiul problema modului în care modul de a construi un foișor este necesar pentru a studia tipul de fundație. Pentru astfel de modele sunt utilizate în mod obișnuit:

  • fundație dig care este potrivit pentru construcții ușoare, cum ar fi lemnul;
  • gramada recomanda sa se bazeze pe soluri mlăștinoase;
  • radier este considerat universal și pus pe orice teren;
  • banda este cea mai potrivită pentru clădiri din cărămidă și piatră.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  Fundația pentru chioșc

  Fundația tehnologică a unității de proces, în acest caz, este mult mai simplu și mai ușor decât clădirile grele, dar schema de lucru nu este cu mult diferit:

  1. crearea și scheme de proiect;
  2. Calculul materialelor necesare pentru construcția fundației;
  3. lucrări pregătitoare, care constă în curățarea teritoriului și marcare;
  4. pe contururile de bază ale fundației pentru îndepărtarea stratului de sol. Pentru montare si demontare tipuri columnare nu au nevoie pentru a face treaba;
  5. cofraje de asamblare;
  6. pernă dispozitiv de piatră sau nisip zdrobit urmat rammer, sigiliu;
  7. pentru lipirea tuturor zonelor fundației este instalat cadru armat;
  8. cadru se toarnă beton de ciment și netedă suprafață;
  9. după uscare (cel puțin o săptămână), se îndepărtează cofraje;
  10. atunci când trebuie să ia pereții de fundație de impermeabilizare.

  Pile și fundație dig face un pic diferit. Sub piloni trebuie să sape o groapă și pe fundul lor a pus perna de nisip. Pentru a renunța la construcția fundației se poate face dacă preferați modelele portabile.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  Pasul 2 - mandrinele construcție cadru

  Dacă construi arbore de tip cadru, funcția de transport este atribuit cadrului, care pot fi realizate din metal sau lemn. Cadrul este format din lonjeroane verticale de rigidizare, care asigură rigiditate, știfturi superioare și inferioare. Pentru a deschide cadru mantale chioșc nu este necesar.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  Nimic complicat pentru a asambla cadru acolo, dar este important să se respecte cu precizie și acuratețe, corect efectuați conexiunile. Dacă selectați un cadru din lemn, atunci acesta trebuie să fie tratate cu structuri speciale de protecție și să fie sigur să urmeze regulile unei instalații grindă de lemn. Dacă urmați regulile, atunci construcția va dura timp de mulți ani.

  Pentru a începe să lucreze la cadrul lemnului trebuie să-și îndeplinească accident vascular cerebral inferior. Apoi, este posibil să se înceapă colț de montaj și posturi intermediare, și apoi - șina superioară. feroviar de jos merge la fundație grinzi metoda doc crestare. Detalii de talie pot fi fixate cu șuruburi, cuie. O structură de armare poate fi folosind unghiuri metalice.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  cadru metalic construit din țevi profilate, canale și unghiurile de contravântuire necesare. Pentru a construi aparatul de sudura necesar. Acesta va fi interesant aspect de lambriuri din lemn natural, decorare forjare, panouri din plastic. Conform desen și dimensiunea, taie canalul pentru baza. Pe lângă sol montanți sudate, format din segmente de țeavă. In partea de sus a secțiunilor de conductă de sudură, care va servi drept căpriorilor.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  Etapa 3 - dispunerea acoperișului

  Chiar dacă vă decideți să construiască un material pergola de fier vechi, acoperișul ar trebui să fie punctul culminant al ei. De fapt, este acest element este decor principal, astfel încât să creeze trebuie să fie tratate în mod serios. material pentru acoperișuri pot fi selectate în conformitate cu un stil comun foișor. Acoperișul poate fi:

  • zăvorit (montat pe un pătrat sau foișoare dreptunghiulare);
  • Gable (pentru modele dreptunghiulare, pentru căpriori nevoie de ea agățat sau tip înclinat);
  • cort (4 este format din triunghiuri, surmontată nodul coamă);
  • mnogoskatnaya (potrivit pentru mandrinele de configurație complexă, pe principiul dispozitivului este similar cu acoperiș ipohondru);
  • dom (proiectat pentru clădiri circulare).

  Materialul pentru acoperiș trebuie să fie ușor, rezistent la umiditate, rezista la rafalele puternice de vânt. Se pare acoperis frumos realizate din materiale moi, cum ar fi zona zoster asfalt. Adesea folosit pentru policarbonat pentru acoperișuri. La fixarea acestuia, folosind garnituri de cauciuc care impiedica extinderea policarbonatul de la căldură. Fixarea nu este necesar pentru a strânge foarte strâns. Acoperișul este realizat din policarbonat poate fi unu și fronton, dar, de asemenea, uita-te rundă mare.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  Acoperișul este realizat din policarbonat

  Metal - un alt material comun. Până la sfârșitul rampei este atașat primul bar kontrobreshetki și bara următoare este fixată la 28 cm, dispuse urmând-o prin 35 cm. Foile de andocare prin stivuire ele se suprapun și se fixează șuruburi la o Batten.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  Acoperișul de metal

  Opțiunea - un chioșc-extensie la casa

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  Bine să aibă în jurul casei o zonă separată pentru recreere în aer liber. Arbor Atașat la casa este mult mai ieftin decât o structură de sine stătătoare. În plus, este nevoie de mai puțin spațiu pentru ea. Pentru zone mici, acest lucru va fi cea mai potrivită soluție.

  Dacă glazura și instala de încălzire, atunci această cameră poate deveni o baie completă.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini

  Dintr-o parte pur practică, se recomandă să aibă o pergolă să nu aibă un perete gol, iar în cazul în care există o fereastră, o ușă. Acest lucru simplifică foarte mult de service oaspeții și servesc mese la masa trapeza. Construirea unui pergola este format din aceiași pași. Lucrările nu sunt nimic complicat, astfel încât să puteți face față singur cu ei.

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini
  desene pentru a depune mărturie foisoare la dimensiunea - ia în considerare opțiunile

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini
  Noi producem acoperisuri din policarbonat pentru pavilioane

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini
  Gazebo cu un gratar gratar si aragaz - opțiuni de construcție

  Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini
  Pergole de vară - alegerea de design modern