Cum de a crea o descriere a site-ului

În etapa finală de dezvoltare a site-ului trebuie să se acorde o mare atenție problemei metodelor prin care resursa va fi promovate în rețea. Descrierea site-ului - cel mai frecvent și eficient mod de a ridica poziția site-ului în rezultatele de interogări de căutare. Textul introductiv și servește pentru a atrage atenția publicului țintă, ajută utilizatorul să găsească rapid și tonul la percepția acestui sau aceste informații. Pentru astfel de articole, există o serie de cerințe și condiții, după care poate fi garantată pentru a crește popularitatea resursei.Cum de a crea o descriere a site-ului

În primul rând, descrierea site-ului trebuie să fie scurtă și concisă. Este necesar să fie interesat, pentru a face în continuare să caute informații cu privire la această resursă. texte lungi și plictisitoare sunt puțin probabil să îndeplinească această funcție.

De asemenea, descrierea site-ului nu ar trebui să includă caractere speciale, ghilimele, și altele asemenea. Cel mai probabil, puteți face fără ele. Ele nu poartă încărcătura semantică și pentru a preveni motoarele de căutare.

Cum de a crea o descriere a site-ului

Pentru a inspira încredere și să câștige utilizator, descrierea site-ului ar trebui să sune ca un mesaj sincer și respectuos pregătit creatorii resursei, mai degrabă decât analiza de text program de calculator căutătorului uscat. De aceea, pentru a evita repetarea aceeași descriere pe mai multe pagini. Propunerile trebuie să fie unic și destinat în primul rând pentru client.Site-ul Descrierea trebuie să conțină cuvinte cheie referitoare la tema principală a resursei. Acest lucru va fi fraza sau o parte a unei propoziții, care este cel mai probabil utilizat de către client în interogarea de căutare. Astfel de cuvinte pot fi inserate în text, în diferite cazuri și numere. Cel mai bine este să-l aibă cu începe mesajul.

Cum de a crea o descriere a site-ului

Textul introductiv poate conține absolut nici o informație. De exemplu, serviciile oferite, beneficiile resursei, o descriere a structurii site-ului și cum ar fi - toate acestea pot fi luate ca bază pentru elaborarea narațiunea de a invita și supliment la un articol scurt, care va captiva atenția utilizatorului, manipularea emoțiile și dorințele sale. Principalul lucru nu este de a uita că textul trebuie să sune foarte ciudat. Prin urmare, descrierea site-ului nu trebuie să conțină expresii comune, clișee și propoziții plictisitoare. Dar, în același timp, utilizarea anumitor cuvinte eficiente și răsunătoare nu va fi de prisos. De multe ori a raportat că unele acțiuni pot fi efectuate cu ușurință, rapid, gratis sau garantate - poate câștiga locația clientului.

Pentru a testa cât de eficient un anumit text introductiv, puteți fi în mod constant, noi sau modifica pe cele vechi, și apoi să analizeze impactul asupra traficului și popularitatea resursei descrierea proaspătă a site-ului. Un exemplu de astfel de text pentru inspirație și idei noi, desigur, este mai bine să se uite la resursele cele mai de succes discipline similare, cu o participare mare.

Cum de a crea o descriere a site-ului

Cum de a crea o descriere a site-ului