Cum de a crea propriul dvs. site! Acest lucru se poate face gratuit

Pentru auto-creare a site-ului nu au nevoie de cunoștințe speciale. abilitate esențială de bază - un nivel acceptabil de competențe PC. Pe buget - nu poate costa nimic, dar timpul tau. Următoarele arată sistemul prin care puteți pentru a face un site web.Calea cea mai scurtă la crearea site-ului - utilizarea de constructori. O metodă mai simplă și eficientă nu există. Ce ați alege serviciul de dreapta, suficient de suprafață pentru a testa cei mai buni reprezentanți ai segmentului și dau seama care unul este a ta. Indiferent care constructorul pe care o alegeți, etapele de creare a unui site web va fi standard pentru aproape toate platformele.

Etapele de modul de a construi un pas site pas planul de acțiune:

Este simplu ca ABC - fără aptitudini speciale de programare sau de codificare site-ul de la zero în Notepad. Site-uri Designerii au o serie de avantaje, simplifica foarte mult procesul. În primul rând, vă oferi gazduire la pachet cu motorul. Pentru a plăti pentru el separat și nu trebuie să-și reînnoiască. În al doilea rând, veți obține un domeniu de nivel al treilea gratuit. În al treilea rând, nu trebuie să se îngropa în tot felul de aspecte tehnice: pentru a stabili distribuția CMS, administra server-ul, lucra cu baze de date, să actualizeze script-uri.

Crearea unui site în uKit → prezentare detaliată

Cum de a crea propriul dvs. site! Acest lucru se poate face gratuit

„Magazin de bunuri“ pentru a crea în uKit propriul magazin online este suficient pentru a conecta widget-ul. Bazat pe ea, puteți face un singur magazin de la pozițiile 2, 3 sau 4 produse într-un rând. Shopping pe site după ce adăugați widget-ul va apărea în mod automat. În magazin setările pe care le puteți selecta moneda pentru a edita formularul de comandă, setați parametrii de livrare și plată (off-line, PayPal, Yandeks.Kassa, Wallet One). Poate că este mai ușor de folosit de toate magazin am văzut, rezultatul este interesant. Pentru mai multe zeci de articole - o opțiune potrivită. Dacă aveți nevoie de mai mult, atunci, desigur, este mai bine adaptat pentru a utiliza pentru acest motor scop.

În plus, serviciul este un concurent mare pentru crearea unui blog personal. site-ul educațional sau de orice instituție. proiect non-profit, în general. Faptul că Yukito are capacitatea de a activa modul de site-ul pentru persoanele cu deficiențe de vedere. Acest lucru se face în 1 clic. Acest lucru va face mai ușor pentru a se conforma cu cerințele legale pentru un astfel de plan de site-ul - au o versiune obligatorie pentru persoanele cu deficiențe de vedere. Cele mai multe alte sisteme necesită dans cu o tamburina pentru a realiza un astfel de potențial. Dacă este necesar, puteți crea un site multilingv.

Ar trebui să menționăm, de asemenea, calculatorul valoarea bunurilor sau serviciilor. Acesta este, de asemenea, un widget care după ajustarea în funcțiune uCalc va afișa calculatorul online selectate (calcularea necesarului de materiale, costul unui taxi, mobila si alte lucruri). lucru Mega-convenabil și util, sub formă de tabele locale: puteți răspândi frumos decorate orice program prin setarea același nume al widget-ului.

4 planuri tarifare sunt prezentate în sistem:

Ca de obicei Prima - cea mai bună opțiune pentru majoritatea utilizatorilor. Celelalte trei au fost adăugate funcții necesare pentru a construi magazin web și dezvoltatorii care doresc să aducă manual site-ul la starea dorită prin injectarea codului său.

Utilizați codul nostru promoțional «UGUIDE-25" și a obține o reducere de 25%. Codul promoțional va funcționa în cazul plății pentru o perioadă de 3 luni. Cu toate că, în principiu, la care trebuie să o plătiți pe lună? Pentru a testa acest lucru și poate fi liber. acțiuni suplimentare, pentru a marca vacanța, va cumpăra Yukito aproape plyusuya gratuit oferă un cod promoțional.

Cei care nu doresc să se îngropa în crearea site-ului se poate comanda un site „la cheie“, gata de la un profesionist pentru 3500 de ruble. Va face doar referire la dorințele și să ia locul de muncă.

Crearea unui site în Wix → prezentare detaliată

Cum de a crea propriul dvs. site! Acest lucru se poate face gratuit

Wix vă permite să facă cărți de vizită impresionante. Aterizare. blog-uri și magazine. Pentru a crea site-uri tridimensionale nu reușesc: singură bucată adăuga sute de pagini aduce în minte cineva vă place. Dar portofoliu confortabil sau al naibii de atractiv platforma de site-ul corporativ va da pentru câteva ore.

Dacă nu pentru costul tarifelor plătite, Wix ar fi o soluție ideală pentru utilizatorii începători întregul segment de public. Dar, din păcate, pentru bani, mulți preferă ceva un pic mai practic. Wix - un constructor efecte Wah. El este plăcut, luminos, prietenos, dar scump de standardele competiției. tarifele medii ale «Combo» pentru a trage pe 99 $ / an. Există încă 2 mai scumpe.

Crearea unui site în uCoz → prezentare detaliată

Cum de a crea propriul dvs. site! Acest lucru se poate face gratuit

uCoz - cel mai puternic constructor site-ul, versatil, care se concentrează pe crearea tuturor tipurilor de site-uri de orice complexitate. Este gratuit. Da, puteți obține de fapt, hosting, subdomeniu, iar motorul în sine disponibil pentru o perioadă nedeterminată gratuit. Trebuie remarcat faptul că absența consiliului nu va aduce jertfa de calitate. Fără a plăti un singur tarif va fi capabil să se conecteze domeniul dvs., de tip moysait.com (cumpara un nume de domeniu va avea, desigur) și de a folosi aproape toate funcționalitățile disponibile (cu excepția va fi modulul de magazin, avansat SEO-modul, capacitatea de a conecta PHP-script-uri și https).Serviciul Web nu poate fi numit simplu. dar logica de pe panoul de control nu poate refuza. Sistemul permite să funcționeze cu o gamă largă de instrumente. al cărui cap este suficient pentru a crea blog-uri de înaltă calitate, forumuri, magazin sau portal. Pe cărți de vizită sau de destinație și nu spun nimic.

UCoz putere ascunsă într-un set solid de module și editarea codului sursă (html, css, php) pagini. Setări mult, dar cei mai mulți începători utile / inteligibile va fi nu mai mult de o treime. Restul - pentru creștere, pentru viitor. Un set de module pot fi determinate în mod independent, evitând supraîncărcare cu elemente inutile admin. Acesta din urmă este destul de atractiv în aparență, ergonomic si ofera un design personalizare moderată.

Cei care au nevoie de un magazin mare. bucură tare. În acest uCoz mai simplu aproape omnipotentă, datorită magazin on-line modulul (aka uShop). Din necesitate există chiar și sincronizarea cu produse de contabilitate 1C. Import din CSV și YML va permite să exporte produse dintr-un fișier sau analiza cu AliExpress / de Yandex.Market. Acest lucru va permite o rapidă umple magazinele lor și să extindă parteneriatul cu aceste site-uri.

De notat special este profitabilitatea sistemului pentru cei care au nevoie pentru a crea un site de instituții publice. În plus, puteți utiliza gratuit, există o nuanță interesantă. Există o lege prin care sunt necesare astfel de resurse pentru a avea o versiune pentru persoanele cu deficiențe de vedere. UCoz În această versiune puteți face în doar un singur clic. Pentru-profit și site-uri secundare yukoz - perfectă în fiecare alegere mod.

uCoz este la fel de bine potrivite pentru începători. Pro și studiouri web. O mulțime de template-uri gratuite și profesionale, funcționalitatea versatil, un milion de caracteristici suplimentare, ușurința de administrare și costuri rezonabile (sau lipsa totală a acestora privind rata Free). După utilizarea acestuia, cele mai multe motoare va parea plictisitoare, limitate. Începe călătoria cu yukoz și alte instrumente în viitor, nu va fi nevoie. Veți fi capabil să rezolve orice probleme, fără a trece dincolo de ea. Motor pentru toate ocaziile.

Răspunsuri la întrebări frecvente

1. Crearea unui site în Notepad. Este posibil ca adevărul?

Teoretic este posibil. Mai mult decât atât, pe web, puteți găsi o mulțime de pagini web vechi create manual, folosind Notepad. Dar o astfel de „site-ul“ de acest gen va provoca nostalgie pentru năvalnic 90-lea an. Acum, aproape nimeni în minte nu ar fi încântat cu un astfel de site.

Deci, crearea unui site într-un notebook - și relicva a trecutului arhaic. Deci, nimeni nu. Crearea de pagini nepretențios în Notepad a fost folosit anterior pentru a învăța HTML în diverse cursuri. Nimic mai mult.

2. Cât timp este nevoie pentru a crea un site web? 5-10 minute într-adevăr?

În timpul specificat aveți la îndemână va fi gata aspectul site-ului. Conținutul de umplere poate dura de la 1 oră până la o săptămână - în funcție de cât de mult și ce aveți de gând să publice. Dar, din nou, punct de vedere tehnic, pentru a crea un site pentru 5-10 minute - este real. Și chiar fixați. Dar numai în constructor. În CMS, notebook-uri sau de a folosi cadrul este imposibil să se facă într-un timp atât de scurt. Chiar și în forma sa brută.

3. Este posibil să se creeze un site absolut gratuit?

Pentru CMS trebuie neapărat să cumpere hosting (din nou - gratuit ce nu ne ia în considerare, ele nu sunt potrivite pentru o muncă serioasă), domeniul și componentele asociate ale site-ului (opțional - template-uri, plugin-uri). În general, în crearea site-ului, în orice caz, trebuie să investească cel puțin valoarea domeniului, sau rata minimă a designerului selectat (aproximativ 4-8 $ / luna). În caz contrar, nici un fel.

Concluzii și recomandări

Pentru bani este cea mai avantajoasă pentru a crea un site cu propriile mâini. Acest lucru este punct de vedere tehnic un pic mai complex decât pentru ca acesta de la dezvoltator. Dar va costa mult mai ieftin, și veți înțelege ce funcționează, economisind mai mult și pentru a menține.

Acest trio - uKit, Wix, uCoz - set pentru toate ocaziile. 3 Cel mai bun designer de, fiecare cu abilități unice și chips-uri. După ce a decis să creeze un site, ar trebui să arate, în primul rând, este cu ei.

Nimic prea dificil cu privire la faptul că, dacă începeți să lucrați cu site-urile de designer plăcute din lista noastră. Principalul lucru - pentru a realiza în mod clar pe ce rezultat doriți să primiți:

Dacă nu aveți timp liber, puteți comanda pur și simplu un site de experți, și vei face totul la cheie. Pentru mulți oameni, această abordare nu funcționează, cu excepția cazului în dezvoltatorul va avea grijă despre comoditatea platformei ales pentru incepatori. Ori va trebui să plătească în mod regulat pentru administrarea, sau să irosească timp și nervi pentru dezvoltarea site-ului admin primit. De asemenea, puteți conversa cu poziția pasivă a camerei de zi pentru a începe încercarea de a face ceva și de a lua în viitor, nu numai dividende, ci și o perspectivă mare de dezvoltare în ansamblu. Principalul lucru - pentru a alege cel mai convenabil constructor site-ul on-line. Prin crearea unui site le va fi, cel puțin, va fi bine conștienți de faptul că în cazul în care a venit peste el.

Buna ziua!
Vreau sa fac un site cu o gamă largă de servicii. Clienții cu interpretul ar trebui să chat-ul on-line. Acest lucru este, probabil, foarte greu de corectat și comandat de la o persoană cunoștință?

uGuide: Bună ziua, Serghei!
Site-ul pentru furnizarea de servicii se poate face în constructor uCoz. Clientul cu interpretul poate comunica prin mesaje private ( „Utilizatori“ modul). Dacă vă conectați modulul de utilizatori „Magazin Online“ va fi capabil să plătească pentru servicii on-line. Consultați schimbul de freelancing. plasați comanda sau pentru a obține artist.

Am citit articolul. Acum ezitări între Yukito și yukoz. Faptul că am vrut să creeze un magazin de servicii funerare site-ul web. In galeria sunt fotografii de monumente, astfel încât oamenii să poată vedea cu ușurință toate probele acasă și vin la comanda. Și pentru a fi un design simplu, elegant.

Nu uitați să utilizați codul nostru promoțional pentru o reducere de -25% (UGUIDE-25).

Cum de a crea un site online, consiliere juridică, cum ar fi pravoved.ru?

Te rog spune-mi pentru salonul de frumusete un costum de designer?

uGuide: Bună ziua, Margo.
Wix și uKit - cele două opțiuni cele mai potrivite pentru tipul de site-ul. Vix Designer scumpe și un pic mai greu, Yukito mai ușor și mai ieftin. Ambele servicii au modele frumoase tematice.
Încercați atât proiectantul și alegeți modul în care va fi mai convenabil.

Cum de a crea propriul dvs. site! Acest lucru se poate face gratuit

Interesant recenzie, vă mulțumesc foarte mult! Întrebare. de ce nu a menționat OpenKart? Pototomu că unul?

uGuide: Buna ziua.
OpenCart - acest lucru nu este un constructor de site-ul si motor CMS pentru magazina online, care urmează să fie instalat în mod independent, pe un server web cu PHP si MySQL. Sistem pentru profesioniști, novice este dificil de a face cu instalarea, configurarea și administrarea în continuare și CMS server.

Bine ai venit! Am auzit de multe ori că este posibil de a face bani pe site-urile lor, dar nu știu cum și ce să umple site-ul dvs., care ar fi trafic! Am o întrebare! Dacă aș crea un site web ca un training, dar nu va fi nimic mai mult decât săturate-l interzis?

Buna ziua! Dă sfat te rog. Ce platformă este optimă pentru „Car Wash auto“? Vă mulțumim!

uGuide: Bună seara, Roman.

Cu această sarcină va reuși să înveselească astfel de servicii: