Cum de a crea site-ul dvs.

Cum de a crea site-ul dvs.

Cum de a construi un site web - această întrebare, pe cea un număr foarte mare de oameni, de aceea este introdus într-un singur Yandex aproximativ 1000 de ori pe zi. Nu puține site-uri încearcă să răspundă la această întrebare. Am văzut multe pagini dedicate subiectul crearea site-ului, înregistrarea și promovare. Dar eu pentru practica mea nu a îndeplinit un singur site, care ar reuni toate aceste fire împreună inseparabile. Și pentru a umple acest gol, iar site-ul a fost creat. Pe acest site veți găsi o mulțime de informații cu privire la modul de a crea un site web. Cum de a promova site-ul.Dar, înainte de a vă va fi familiarizat cu tema de creare și promovare a site-ului, vreau să vă avertizez despre următoarele:

1) Mulți oameni cred că, pentru a crea un site web - acesta este un foarte simplu și rapid. Și cel mai interesant este faptul că, în unele privințe ei au dreptate. Într-adevăr, există multe CMS (Content Management Systems), care vă permit să creați un site web în doar câteva minute. Dar trebuie să vă dezamăgesc: creați un site - este adesea cazul rapid, dar umple-l cu conținut util - este, uneori, câțiva ani.

2) Mulți oameni cred că, pentru a crea un site - este foarte dificil. Din nou - totul este relativ. Depinde ce fel de site-ul. Creați un site la orice CMS - foarte simplu, dar pentru a dezvolta un portal imens de la zero și chiar și cu o grămadă de script PHP - acest lucru este foarte dificil.

Iar cei care și alții în ceva corect și ce nu. Dar vreau să învețe că crearea site-ului - este lucrarea pe care este capabil să stăpânească aproape orice persoană, chiar și un elev, ci pentru a deveni un profesionist - va trebui să muncească din greu. Și acest portal vă va ajuta să stăpânească această știință, în plus, veți învăța cum să creați un site complex, folosind PHP si MySQL, și, probabil, cu utilizarea XML, și cum de a crea un site simplu, folosind un CMS. După crearea puteți plasa site-ul dvs. pe Internet, și apoi deja știu cum să promoveze un site și să fie capabil de a aduce site-ul dvs. în TOP Yandex.

Și acum pe acest portal. Dacă doriți să creați propriul site, atunci trebuie să ia în considerare următoarele subiecte:1) HTML. Această limbă, care este fundamentul oricărui site, deci este o necesitate de a ști.

2) CSS. Limba, fără de care este aproape de neconceput site-ul de design.

5) MySQL. Acest software vă permite să lucrați cu baze de date folosind limbajul de interogare SQL. MySQL - un lucru necesar pentru a construi site-uri serioase.

6) XML. Partea cea mai dificilă și să fiu sincer, nu este legată în mod direct la crearea de site-uri web. Acest limbaj este destinat să pună în aplicare rețele corporative destul de complexe. Dar limba este foarte util, pentru că domeniul său de aplicare este foarte mare. Și, dacă aveți de gând să devină un programator serios, XML, trebuie să știi, cel puțin la nivelul primar.

De fapt, totul. După ce a stăpânit toate partițiile, puteți crea site-ul dvs. .Dacă doriți să creați un site web rapid, aveți nevoie pentru a învăța, și destul de doar o singură secțiune: Joomla.

Joomla - este una dintre cele mai populare sisteme de management al conținutului. În această secțiune veți găsi toate informațiile necesare pentru a crea un site pe Joomla.

După crearea unui site, trebuie sa-l posta pe internet. Pentru a face acest lucru, există o secțiune: Trimiteti site-ul. Această secțiune are toate informațiile cu privire la modul de a găzdui site-ul dvs. pe Internet în cazul în care să-l plaseze, cum se face gratuit și este mai bine: găzdui site-ul gratuit sau pentru bani?

În cele din urmă, după plasarea este necesară pentru a reflecta asupra întrebării: cum de a promova un site. Pentru a face acest lucru, există o secțiune: promovare site-ul Web. în care puteți găsi o mulțime de informații utile cu privire la promovarea unui site de la zero, să învețe cum să înceapă promovarea site-ului. Precum și o mulțime de articole utile și în stare proaspătă, permițând în mod constant pentru a ridica site-ul dvs. mai mare și mai mare în motoarele de căutare. De asemenea, în această secțiune puteți afla despre cum să obțineți o cantitate foarte mare de vizitatori pe site-ul tau.

Acum puteți continua în condiții de siguranță la studiul materialelor de pe site-ul, care este suficient pentru a crea aproape orice site.

articole recente

Cum de a crea site-ul dvs.

Crearea unui site web sau modul de a crea un site web al visurilor tale?

Tema crearea de site-uri web ia avânt cu fiecare zi care trece. Toti cei interesati de blog-ul, pagina de destinație. magazin on-line, etc. Dar cum să creați site-uri? Mulți oameni cred că, pentru a crea site-uri foarte greu, dar, de fapt, ele sunt greșite.

Cum de a crea site-ul dvs.

Utilizarea cadru Slim PHP

În acest articol, vom discuta despre ce microframework cadru subțire și în cazul în care acesta poate fi util.

Cum de a crea site-ul dvs.

Bootstrap 4. Carduri Component.

Bună ziua tuturor! În acest articol, vom continua să studieze și să ia în considerare componenta 4 Bootstrap numit carduri.