Cum de a crea un aspect total (total ceapă)

Noțiunea de «look total» se poate referi la un set de 2 cazuri:

1), atunci când acesta este compus în întregime din lucrurile unul de brand;

2) în cazul în care toate sau aproape toate componentele imaginii proiectate în aceeași paletă de culori.Cu prima opțiune, mai mult sau mai puțin clare: case de moda reprezinta cu bucurie femei soluții și display-uri gata făcute, în formă de lookbook pe paginile de magazine online. Dar, cu un set de o claritate de culoare este mult mai puțin. Ne uităm la modul de a face un total de peste prova!

utilaje look total pentru gama acromatic

culori acromatice (negru, culorile alb și gri, în toate) sunt potrivite pentru crearea total ceapa. Setul rezultat va arata elegant și laconică. Foarte important, nu uita că lucrurile pentru imaginea ar trebui să fie selectate fără amprente și ton pe ton. și nu doar în nuanțe de aceeași culoare. Numai în acest fel imaginea arată cel mai holistică și expresiv, uita-te la fotografii. Apropo, această regulă este relevantă nu numai pentru culorile acromatice, dar pentru orice look total tehnica set.

total look alb

Cum de a crea un aspect total (total ceapă)

arcul total în negru

Cum de a crea un aspect total (total ceapă)

Fiecare fashionista, care începe să experimenteze cu imagini într-o singură schemă de culori este foarte important să se știe că aceste arcuri sunt destul de puternic mesaj direct legate de psihologia percepției vizuale a fiecărei culori. Prin urmare, trebuie să înțelegeți ce fel de impresie va face, dressing astfel încât și să ia în considerare acest lucru.

Deci, totalul este ceapa în alb este asociat cu puritate și prospețime, în gri - cu rece și emotionless, în negru - cu dramatică și detașare.

look total în culori cromatice

În general puteți face un total de peste prova în oricare dintre nuanțele de culori cromatice. opțiuni de culori luminoase va arata cel mai mult, mai ales percepția lor este util să se ia în considerare mai detaliat. Ca trasnet sau întunecare Tona intensitatea culorilor, și, prin urmare, puterea produsă va reduce numărul de afișări.

look total în roșu - o alegere indrazneata si sexy. Dacă sunteți gata pentru a aduce opiniile sau provocare ceilalți, atunci această soluție este pentru tine. Este potrivit ca o opțiune pentru seara, de exemplu, poate fi pus pe o rochie sau un smoching în roșu. Ei bine, vin sau costum de afaceri de cireșe cu pantofi pentru a se potrivi își pot permite destul de un cap de femeie, care este necesar să se exprime și să sublinieze poziția de lider în mod clar.arcul total luminos în roșu

Cum de a crea un aspect total (total ceapă)

ceapa total în portocaliu sau galben - o versiune tipic de vară, arata foarte luminos, pozitiv și încurajează acțiunile nesăbuite. Nu orice femeie este capabil de a transporta confortabil un număr de culori de citrice, dar dacă îndrăznești, taxa de vivacitate, energie și comunicații de mare este practic garantată. Mai puțin îndrăzneață poate recomanda pentru a începe încercarea de pe un set de plajă, în total look inginerie, așa cum este ilustrat mai jos.

total look plaja

Cum de a crea un aspect total (total ceapă)

Set look total în nuanțe de albastru va fi cu greu posibil pentru a surprinde pe cineva. O astfel de soluție este destul de comună și în condiții de siguranță. Dacă încercați să creați o versiune în albastru safir. acesta va arata chiar mai interesant decât folosind un albastru spectrala.

costum și sac de safir albastru

Cum de a crea un aspect total (total ceapă)

Este destul de un alt lucru și să rămână în verde. turcoaz. nuanțe acvamarin și alte exemple de realizare ale gamei albastru-verde. Acest total este ceapa arata frumos, proaspăt și atractiv, dar nu prea bătător la ochi. Potrivit pentru o seară, și pentru fiecare zi. Dar, în seturi formale acest interval, în forma sa pură, este mai bine să nu folosească, nu să se uite serios.

Total în arcul acvamarin

Cum de a crea un aspect total (total ceapă)

În ceea ce privește purpuriu, evitați tonurile medii și întunecate, pentru că look total în nuanțe de vârstă puternică și adaugă un întreg pare ciudat. Ca mystics culoare violet necesită o utilizare suficient de dozat. Soluția ideală ar fi Intervalul afișat, de exemplu, ceapa totală într-o culoare lavanda. Această alegere arată blând și fermecător, perfect pentru o data, o sedinta foto. o plimbare casual.

opțiune în seara de lavandă

Cum de a crea un aspect total (total ceapă)

Crearea unui total de peste prova, este cel mai bine să nu ia o foarte întunecat și, dimpotrivă, opțiuni de culoare foarte luminoase. Primele sunt în măsură să facă o imagine a unei excesului de greutate, acesta din urmă de multe ori transforma fata cu o culoare strălucitoare arată cârtiță pal. Deci, brunetele general, mai bine să experimenteze cu tonuri luminoase și ușor umbrite.

Total Look - soluția nu este pentru fiecare zi. Dar această tehnică atunci când este utilizat cu pricepere vă ajuta să gestionați impresia produsă, uneori, înlănțuirea toate punctele de vedere, iar alteori arată detașare. Utilizați toată interesantă lumea modei fishechki pentru a atinge obiectivele lor!

Text: Valentine Chaiko