Cum de a da „rehydron“ proprietăți copii și doza de droguri

Medicamentul este utilizat în Regidron deshidratare - echilibrul hidro-electrolitic este restabilită. Acesta este cazul dacă vomă și diaree abundentă (de obicei, în timpul infecțiilor intestinale la pierderea rapida a fluidelor și a sărurilor) precum și degradarea termică. Cum de a da copiilor Regidron?Proprietăți și dozare a medicamentului pentru copii Regidron

Rehydron - pulbere, care constă din
  • clorură de sodiu
  • citrat de sodiu
  • clorură de potasiu
  • și glucoză.

Aceste componente sunt necesare pentru o recuperare rapidă a echilibrului electrolitic deranjat al copilului dumneavoastră.

Rehydron fost întotdeauna prima diaree asistent și vărsături la copii. Fiecare mamă, desigur, în cabinetul de medicină are una sau două pachete de pulbere. Acest lucru se datorează faptului că un ieftin și ajută să scape de boala rapid pentru întreaga familie. Acum, la vânzare este „alte“ droguri la aceleași probleme la copii - cu o doză mai mică de electroliți și aromă de banane și căpșuni. Copil bea aceste medicamente mai ușor și ele satisfac nevoile organismului copilului. Dar multe mame din încrederea vechi rehydron exclusiv.Când se tratează părinții rehydron ar trebui să fie precaut. Deshidratarea apare la copiii mici mai rapid decât adulții, deci nu este întotdeauna de droguri într-o astfel de situație poate fi un asistent serios. Pe de altă parte, excesul de sodiu în corpul copilului este de asemenea periculos. Prin urmare, este cel mai bine, desigur, să se consulte cu medicul pediatru curant cu privire la această chestiune.

Cât de mult pentru a da Regidron „copii?

Se diluează până la un copil la un medicament concentrație scăzută, nu toate conținutul pachetului într-un litru de apă (fiartă răcită). Din păcate, nu există nici doze precise - se bazează pe intuiție și bunul simț, sau mai bine încă, discutați cu medicul dumneavoastră, ca pediatrii de multe ori nu sunt de acord cu auto-tratament.

Lăsați copilul să bea după fiecare Regidron golirii - doar câteva înghițituri. În cazul în care pacientul este vărsături, apoi, după aproximativ 10 minute după fiecare meci de vărsături.

  • In primul copil 4-10 ore poate bea 30-60 ml per kilogram de greutate corporală.
  • Apoi doza este redusă treptat - până la 10 ml per kilogram de greutate corporală.
  • cu nașterea copiilor ar trebui să fie dat de droguri la fiecare 10 minute, o linguriță,
  • copiii mai mari - 2 lingurite la fiecare 10 minute.

Mai multe articole pe acest subiect: