Cum de a da copilului dumneavoastră 2 ani rehydron

Cum de a da „Regidron“ copii: proprietăți și doza de droguri

Medicamentul este utilizat în Regidron deshidratare - echilibrul hidro-electrolitic este restabilită. Acesta este cazul dacă vomă și diaree abundentă (de obicei, în timpul infecțiilor intestinale la pierderea rapida a fluidelor și a sărurilor) precum și degradarea termică. Cum de a da copiilor Regidron?Proprietăți și dozare a medicamentului pentru copii Regidron

Rehydron - pulbere, care constă din
 • clorură de sodiu
 • citrat de sodiu
 • clorură de potasiu
 • și glucoză.

Aceste componente sunt necesare pentru o recuperare rapidă a echilibrului electrolitic deranjat al copilului dumneavoastră.

Rehydron fost întotdeauna prima diaree asistent și vărsături la copii. Fiecare mamă, desigur, în cabinetul de medicină are una sau două pachete de pulbere. Acest lucru se datorează faptului că un ieftin și ajută să scape de boala rapid pentru întreaga familie. Acum, la vânzare este „alte“ droguri la aceleași probleme la copii - cu o doză mai mică de electroliți și aromă de banane și căpșuni. Copil bea aceste medicamente mai ușor și ele satisfac nevoile organismului copilului. Dar multe mame din încrederea vechi rehydron exclusiv.

Când se tratează părinții rehydron ar trebui să fie precaut. Deshidratarea apare la copiii mici mai rapid decât adulții, deci nu este întotdeauna de droguri într-o astfel de situație poate fi un asistent serios. Pe de altă parte, excesul de sodiu în corpul copilului este de asemenea periculos. Prin urmare, este cel mai bine, desigur, să se consulte cu medicul pediatru curant cu privire la această chestiune.

Cât de mult pentru a da Regidron „copii?

Se diluează până la un copil la un medicament concentrație scăzută, nu toate conținutul pachetului într-un litru de apă (fiartă răcită). Din păcate, nu există nici doze precise - se bazează pe intuiție și bunul simț, sau mai bine încă, discutați cu medicul dumneavoastră, ca pediatrii de multe ori nu sunt de acord cu auto-tratament.

Lăsați copilul să bea după fiecare Regidron golirii - doar câteva înghițituri. În cazul în care pacientul este vărsături, apoi, după aproximativ 10 minute după fiecare meci de vărsături.

 • In primul copil 4-10 ore poate bea 30-60 ml per kilogram de greutate corporală.
 • Apoi doza este redusă treptat - până la 10 ml per kilogram de greutate corporală.
 • cu nașterea copiilor ar trebui să fie dat de droguri la fiecare 10 minute, o linguriță,
 • copiii mai mari - 2 lingurite la fiecare 10 minute.

Mai multe articole pe acest subiect:

Rehydron pentru copii

Cum de a da copilului dumneavoastră 2 ani rehydron

La copiii mici întâlnesc adesea diverse afectiuni digestive. De exemplu, este necesar să se mănânce ceva gras sau prăjit și să bea apă rece, ca imediat începe să doară stomacul, și apoi începe greață și vărsături pot. Sau corpul copilului poate reacționa prost la salata nu destul de proaspete sau cheburek. diaree severă poate fi cauzata de o infectie intestinala.

Atunci când un copil plânge de dureri abdominale lung, și spune că bolnav atenția plată la ea, poate că este prima manifestare a unei tulburări intestinale. Dar ce să facă în cazul în care un copil are vărsături, și a continuat să fug la baie? Sarcina ta este în primul rând pentru a preveni deshidratarea! Această condiție este extrem de periculoasă pentru viața și sănătatea copilului. Asigurați-vă că nu este suficient de dificil pentru a da copilului să bea multă.

Cea mai bună realizare a acestei băuturi este o băutură care conține săruri și glucoză (diaree excretată spălate microelementele utile). Acest lucru poate fi destul de slab negru sau verde nu este ceai dulce, stafide fierte sau, în cele din urmă, doar apa cu sare și zahăr. Există, de asemenea, un instrumente medicale speciale pentru a normaliza echilibrul de apă cu sare. De exemplu, rehydron. Acesta conține în compoziția sa de clorură de sodiu (sare de masă), clorură de potasiu, citrat de sodiu și glucoză. Aceste substanțe sunt în măsură să restabilească rapid echilibrul electrolitic în organism.Este posibil pentru a da un rehydron copil?

Cum să luați copiii rehydron?

Dacă decideți să dea rehydron obișnuite, se recomandă reducerea dozei pentru copii. De obicei, este necesar să se dizolve punga într-un litru de apă fiartă și răcită. Și tu, pentru a reduce concentrația, crește cantitatea de apă. soluție gata poate fi păstrat în frigider pentru nu mai mult de o zi. Dar este de remarcat faptul că fiecare băutură va fi mai bine absorbit în cazul în care temperatura este aproape de temperatura corpului, adică, circa 37 ° C Rehydron nu face excepție, deci înainte de utilizarea acestuia ar trebui să fie încălzit, și apoi a da o uluire.

Cum rehydron da copilului tau?

Greață și vărsături, suficient pentru copii să bea câteva înghițituri rehydron la 10 minute după fiecare meci de vărsături. Cu diaree, în primele câteva ore ar trebui să bea cât mai mult posibil la medicament. În mod ideal, un copil este mai bine să cântărească, și a pierdut la fiecare 100 de grame de băutură de două ori mai mult, adică, 200 de grame de lichid.

Copiii sub un an poate oferi, de asemenea, rehydron. Astfel, este suficient pentru a uda copilul o linguriță la fiecare 10 minute. Și astfel timp de 4-6 ore.

Câteva mai multe sfaturi pentru utilizare rehydron. În cazul în care copilul dumneavoastră este încă mic, și știi că o zi betivul el un litru de droguri va fi dificil, și totuși, deoarece păstrează ar trebui, în frigider, să vă întotdeauna va fi cald, există o modalitate foarte ușor de ieșire din această situație: se diluează pulberea cu apă la piese. Pentru a păstra proporțiile se toarnă conținutul pungii pe o placă cu un cuțit și se împarte în două părți, iată o bucată de jumătate de litru, încă două - o porțiune de 250 mililitri.

Amintiți-vă că în cazul în care copilul dumneavoastră nu se simte mai bine, diaree și vărsături apar mai mult de 5 ori pe zi - o ocazie consulte un medic. De asemenea, dacă vedeți orice simptome neobișnuite, scaune apoase amestecate cu sânge, sau o creștere a temperaturii peste 39 de grade, fara a pierde timp, du-te la spital pentru diagnostic în continuare.

Rehydron pentru copii

Ce se poate face în cazul în care un copil are o doare burta sau suferă de greață? mijloace destul de comune de diaree și vărsături este considerat Regidron. Compoziția de medicament include substanțe cum ar fi clorura de sodiu și citrat, clorură de potasiu și dekstraza. Produs în Finlanda și medicament este o pulbere care trebuie diluate înainte de consum în apă. Desigur, adulții pot bea acest medicament, fără nici o teamă, pentru că este disponibil fără prescripție medicală, dar ce despre copii? Este posibil să se dea rehydron copilului?

Instrucțiuni de utilizare Rehydron pentru copii cu vărsături


Acest medicament este prescris pentru copii Regidron în cazul unor încălcări ale echilibrului acido-bazic (acidoza pulmonară).
Simptomele acidozei ușoară:
 • oboseală;
 • greață;
 • vărsături

Un alt rehydron poate fi folosit ca un mijloc de a preveni deshidratarea în cazul în care copilul este implicat activ în sport sau vătămare termică a organismului (copilul pentru perioade lungi de timp în soare).
Reacția la Regidron în mod individual, astfel încât înainte de ao da copilului dumneavoastră, consultați medicul.
dozare:

Conținutul rehydron unui plic se dizolvă în 1 litru de apă caldă (pre-fierbere și se răcește la temperatura camerei). Soluție mare încălzită nu este necesară, este consumat rece (magazin în frigider).
Bea rastrului rezultat este necesară în inghitituri mici de 10-15 minute după vărsături (dacă există) sau după fiecare excursie la toaletă.

Cum de a da copiilor Regidron?

In primele 5 - 10 ore Regidron da copiilor următoarele proporții: 50 ml per 1 kg greutate corporală a copilului. În a doua zi, doza a fost redusă la 10 ml per 1 kg greutate corporală.

Copiii cu vârsta mai mare de 3 ani

Dacă bebelușul mai mult de 3 ani, prima doză poate fi de până la 100-200 ml în decurs de 6 ore, adică copilul poate bea în timpul zilei la 1 litru de medicament dizolvat. În a doua zi, doza se reduce la 50 ml la 1 kg greutate corporală, și apoi 10 ml.

Durata tratamentului trebuie să fie verificată cu un specialist, ci ca o regulă, în cazul în care există o ușoară acidoză, durează 3 - 5 zile. De data aceasta este suficient pentru a face față cu diaree.

copii Rehydron: efecte asupra organismului


 • Preparatul conține glucoză, care are un efect pozitiv asupra procesului sărurilor de aspirație și nitrați;
 • Stabilizeaza echilibrul acido-bazic al sângelui;
 • Normalizează nivelul de potasiu din sânge;
 • Normalizeaza echilibrul de apă-sare;
 • Elimină acidoza;

contraindicații Rehydron pentru copii

Ce să se hrănească un copil în timpul tratamentului cu rehydron?


Mâncarea pe care copilul va mânca în timpul diaree ar trebui să fie la fel de conținut scăzut de grăsime. Se recomandă să se pregătească mese care contin carbohidrati simpli. Evitati alimentele solide, produsele alimentare ar trebui să fie tăiate sau mărunțită într-un blender inainte de servire.

Cum se păstrează rehydron soluție?


Soluția amestecată a fost lăsată să stocheze nu mai mult de 48 de ore (preferabil zilnic prepara nou, deoarece pulberea nu este mare cost). Se bea trebuie să fie răcit, deci utilizați un frigider de stocare.

Copil măcinare dinți în timpul zilei - ce să facă de la părinții lor foarte des puteți auzi plângeri cu privire la faptul că copilul bruxism lui.

De tricotat pentru copii cu diagrame, costum de 6 luni pentru copii rochie din tricot „Blue Lagoon“ constă dintr-un sacou și salopete, care sunt potrivite pentru copii de la 6 la 9.