Cum de a da - rehydron - copii

Să „sugari și copii Regidron de până la 12 luni, cu 1 linguriță de diaree ușoară în decurs de 6 ore, cu un interval de 10 minute. Cantitatea totală de medicament calculată în funcție de greutatea corporală a copilului. La noapte, folosiți 40-50 ml per kg de greutate copil. Când severitatea utilizare medie diaree „Regidron“ într-o cantitate zilnică de 80-100 ml per kg greutate corporală, creșterea dozei unice la 2 lingurite. Păstrați această doză zilnică până la încetarea completă a diareei, dar nu mai mult de patru zile.Dacă diareea este însoțită de greață și vărsături, introduceți „Regidron“, printr-un tub nasogastric. Această metodă de administrare se efectuează sub supraveghere medicală. După fiecare meci de vărsături tip suplimentar de medicament într-o cantitate de 10 ml per kg greutate corporală. Mesele pentru copii sau alăptați, nu întrerup. Hraneste copilul tau ca de obicei, imediat după rehidratare.

În cazul în care copilul a avut convulsii sau alte simptome de încălcări ale metabolismului apei-electrolitice asociate cu supraîncălzirea și deshidratare, cum ar fi sete, poliurie, da-i porțiuni medicație fracțională de 100-150 ml pentru o jumătate de oră. Totală se aduce la 500 ml minim. Apoi repetați regimul de la fiecare 40 de minute pentru a elimina simptomele de deficite supraîncălzire și la electrolit.

La activitate termică și fizică ridicată pentru prevenirea încălcării metabolismului apă-electrolit începe să dea copilului „Regidron“ inghitituri mici pentru a finaliza călire sete.

În tratamentul „rehydron“ ține cont de faptul că restaurarea apei și electroliților ballansa cu acest medicament se efectuează numai în cazul în care deficitul de masa corporala a copilului, asociată cu pierderea de lichid, nu depășește 9%. In alte cazuri, rehidratarea începe cu administrarea intravenoasă a medicamentelor, „Regidron“ este utilizat după înlăturarea pierderii în greutate acute ca terapie de intretinere.Biologii au calculat mult timp că organismul uman este de 70% apă. Apa umple vitalitatea fiecărei celule. Este deosebit de sensibilă la o scădere a cantității de lichid din creier, de aceea este important pentru a preveni deshidratarea. De obicei, suficient pentru a bea zilnic cel puțin doi litri de apă curată, dar, în cazuri extreme, este necesar să se utilizeze un medicament special „Regidron“. Aceasta va ajuta la restabilirea echilibrului apei și acido-bazic echilibru al organismului. „Regidron“ este prescris pentru boli însoțite de vărsături și diaree: infecții intestinale acute și rotavirus, intoxicații, precum și transpirație abundentă în timpul stresului termic.

Cum de a da - rehydron - copii

În cazul în care medicul a desemnat tine sau Regidron cei dragi“, începe să-l cât mai curând posibil. Medicamentul este vândut în fiecare farmacie la un preț accesibil. Opțional cumpăra un pachet complet, cumpăra un sac pentru a începe 1-2. Această sumă va fi suficientă pentru a prepara o soluție în orele următoare. Decizia privind durata de aplicare a „Regidron și“ să ia medicului dumneavoastră.

Se fierbe 1 litru de apă. Dacă utilizați apă de la robinet, încercați să-l filtrați. Lichid Se răcește la temperatura 35-40oS vsypte conținutul de apă al unui plic „Regidron o“. Se amestecă până la dizolvarea completă a medicamentului, apoi se răcește pe raftul de jos a frigiderului timp de 10-15 minute.

Expertii recomanda cântărește pacientul pentru a evalua gradul de deshidratare. In primele 6-10 ore cantitatea de medicament, de două ori pierderea in greutate anticipata prescrise. De exemplu, pierderea de greutate corporală pacient 400 g, 800 ml de soluție necesară „Regidron o“.

Cu toate acestea, dacă este posibil, se cântărește persoana nu este, iar medicul nu a desemnat un regim special de tratament, puteți naviga la următoarea metodă de a primi. Timp de 6-10 ore pacientului pentru a bea o soluție de „Regidron o“ rată de 30-60 ml per 1 kg greutate corporală. În prima oră din cantitatea totală de lichid trebuie să fie luate în porțiuni mici, la intervale egale de 5-10 minute. băutură fracționară pentru a evita greață. Apoi, ca deshidratarea reducerea, soluția a fost bea după fiecare scaun și / sau atacuri de vărsături în vrac.

In timpul tratamentului, pacientul poate fi alimentat imediat după primirea „Regidron“. Medicii recomanda sa nu consume alimente bogate în grăsimi și carbohidrați. În cazul în care produsele alimentare a provocat vărsături, așteptați 10 minute și să dea pacientului să bea 2-3 inghitituri „Regidron bine.“

De obicei, metoda „Regidron și“ completă după opriri diaree. De obicei, medicamentul este nu mai mult de 3-4 zile utilizate.