Cum de a da rehydron copilului tau - părerea fiecăruia este importantă

Numele International: Regidron (Rehydron)

Cum să se înmulțească „Regidron“ copii?

Ia preparare sac de un litru și apă călduță. Se diluează conținutul plicului în ea. Solutia este gata de utilizare!Cum de a bea „Regidron“ copii?

Soluție Rehydron osmolalitatea este 260 mOsm / l, pH - 8,2.

Datele privind farmacocinetica medicamentului disponibil Regidron.

Indicații preparare rehydron

  1. restabilirea apei și echilibrul electrolitic, corectarea acidozei în timpul diareei acute (inclusiv holera) in leziuni termice asociate cu apa și alterarea metabolismului electrolit; pentru a preveni - căldură și exercițiile fizice, ceea ce duce la o transpirație intensă;
  2. terapia orală de rehidratare diareei acute cu (pierdere în greutate de 3-5%) ușoară sau moderată (pierdere în greutate - 6-10%), gradul de deshidratare.

Un pachet este dizolvat în 1 litru de apă, soluția preparată se administrează pe cale orală. Dacă nu există nici o certitudine că apa este sigur să bea, trebuie fiartă și răcită, înainte de prepararea soluției. Soluția preparată trebuie depozitată într-un loc răcoros, la o temperatură cuprinsă între 2 ° și 8 ° C și utilizată în decurs de 24 de ore. Soluția nu poate fi adăugat orice alte componente pentru a nu perturba acțiunea medicamentului.

Înainte de tratament, pacientul trebuie să fie cântărite pentru a evalua gradul de pierdere în greutate și deshidratare.

Mesele pacientului sau alăptarea nu trebuie întreruptă în timpul terapiei de rehidratare orală trebuie continuată sau imediat după rehidratare. Se recomandă să se evite alimente bogate în grăsimi și carbohidrați simpli.

În plus, deshidratarea la copiii mici se produce mult mai rapid decât adulții, deci este greu de rehydron într-o astfel de situație poate fi rănit în mod semnificativ. Dar pediatrii nu sunt de acord cu acest lucru, pentru că o overabundance de sodiu este destul de periculos în corpul copilului. Prin urmare, este cel mai bine, desigur, să se consulte cu privire la această problemă cu medicul dumneavoastră.Regulile principale în infecțiile intestinale la copii cu diaree severă sau vărsături - post și o mulțime de băut lichide, dar nu într-o singură înghițitură, și înghițituri. Nu lasa copilul Regidron diabet zaharat, disfuncție renală, obstrucție intestinală, creșterea conținutului de potasiu în organism și în hipertensiunea arterială.

Regidron combina cu alte medicamente și împerecheați orice lichide altele decât apa nu este recomandată. Dacă apar vărsături după ingestia soluției a crescut, puteți adăuga câteva picături de suc de lămâie.

supradoze de droguri

In cazurile de supradoze de potasiu apare riscul de creștere și sodiu în organism, prin urmare, există o slăbiciune puternică apare aritmie, somnolență și denaturarea conștiinței. Foarte rar se poate constata stop respirator. În disfuncție renală poate fi observată apariția convulsiilor, respirație rapidă și scăderea activității musculare. Găsirea aceste simptome, ar trebui să opriți imediat administrarea rehydron, cereti sfatul medicului si tratarea simptomelor care au apărut după ce a petrecut condiția necesară teste de laborator a corpului.

Cel mai adesea Regidron luate timp de trei până la patru zile sau până când diareea încetează și vărsături.

Rehydron, indicații și contraindicații

În cazul în care se prepară o soluție pentru prevenirea deshidratării și normalizarea apei și echilibrul de sare nu este posibilă, există o altă soluție opțiune farmaceutică. Humana medicament numit un electrolit. De asemenea, este o pulbere pentru dizolvare în apă. Diferită de la rehydron, este mai adaptat la utilizarea copiilor. Pentru copiii de până la 3 ani în compoziție conține fenicul, după 3 ani - există praf Humana cu zmeură și aromă de banane. compoziția de sare Humana a soluției este, de asemenea, pe deplin satisface ion-minerale are nevoie organismul copilului, care este într-o stare de deshidratare. Dar, spre deosebire de rehydron nu are nici un gust sărat respingătoare.

Cum de a da rehydron copilului tau - părerea fiecăruia este importantă
De asemenea, analogi de farmacie sunt rehydron soluții GIDROVIT Reosolan

Amintiți-vă că în cazul în care copilul dumneavoastră nu se simte mai bine, diaree și vărsături apar mai mult de 5 ori pe zi - o ocazie consulte un medic. De asemenea, dacă vedeți orice simptome neobișnuite, scaune apoase amestecate cu sânge, sau o creștere a temperaturii peste 39 de grade, fara a pierde timp, du-te la spital pentru diagnostic în continuare.

Cum de a da naștere la copii cu rehydron - la fiecare 10 minute, o lingurita, mai mari - 2 lingurite la fiecare 10 minute.