Cum de a decora un complot personal propriile lor mâini improvizate

Cum de a decora un complot personal propriile lor mâini improvizate

Dacă vă conectați imaginația, putem face un basm real teren agricol simplu!

Dezvoltarea oricărui teren începe cu un plan. Terenul nu este o excepție, fie că este gospodărie, grădină, țară, sau ceva mai mult teren. Pământul - este în Africa, și pământul. Dar ... peste tot pământul este diferit, trebuie avut în vedere atunci când vă decideți cum să decora teren agricol dumneavoastră. Cea mai optimă, dar nu și cea mai ieftină opțiune - pentru a angaja un designer de peisaj. Cu toate acestea, în mod interesant, mai ieftin și mai distractiv de a face toate lucrările cu propriile sale mâini - de flori cu diferite culori pentru a dezvolta elemente decorative exclusive realizate din resturi de materiale.În general, pentru a crea și pentru a obține pe site-ul dvs. poate fi orice doriți și oricând doriți. Dar în ce direcție face, vă vom arăta. Dacă sunteți nou pentru amenajare a teritoriului, vă vor fi utile pentru sfatul nostru, iar dacă grădinar mamei, atunci pentru tine în acest articol este pus în sus câteva idei interesante și sfaturi despre care ați auzit ceva anterior cu greu.

Prin plasarea elementelor proprietății, și alegerea culturilor, este necesar să se ia în considerare amplasarea scaunului în raport cu cardinal, vânturile predominante, starea solului și a solului, și chiar de relief. de relief naturale întâlnește rareori toate cerințele de planificare, astfel încât se realizează nivelarea.

În cazul în care modificările elevație nu depășesc mai mult de 5%, lucrările de excavare nu se realizează. Relieful este natural. Casa este construita cu un parter și subsol ca opțiune zonă doar nivelat pentru construirea casei.

Dacă stația are o pantă abruptă în 8-12%, situația este corectată porțiune terasarea pe o pantă. Terase scări combinate și suprafețele lor - ziduri de sprijin.

Funcția principală a gardului - protecția teritoriului site-ului și-l păzească de teritorii învecinate. Aceasta este o caracteristică importantă, dar nu singurul. De asemenea, gardul poate juca un rol decorativ, prin urmare, pornind de aranjament al site-ului este mai adecvat cu ea. În afara gardului se face ca un om, și chiar un pic mai mare. Bariere interne, dacă există, nu trebuie să depășească un metru în înălțime. Gardul poate fi realizat din materiale diferite, chiar și din cei vii, astfel încât acesta este numit - gardul viu.

Vorbind de acoperire. Un astfel de gard este format din două rânduri de arbori sau arbuști, între care o plasă metalică este trasă. În cazul în care grila de plantare este vizibil, nu pentru mult timp - în curând tufisuri sau copaci vor crește și vor fi închise, chiar escalada.

Pentru garduri verzi sunt mari tipuri diferite de păducel, gutui japonez, arbuști arborvitae și multe altele, permite dezvoltarea gardului laterale și părul apicale, care are loc de două ori pe an.
Design-ul teren agricol este necesar să se acorde atenție acestui element ca pista. aspect corectă și frumos add are o funcție decorativă importantă. În general, piesa are un model geometric, cel puțin, acestea ar trebui să fie urmată, dacă doriți pentru a obține un rezultat pozitiv. Desenul poate fi liber și de strictă. Dar ar trebui să fie. Track depind în mare măsură de topografia și forma lotului.

Primul lucru de făcut atunci când planificarea piese - un marcaj. Secțiunile drepte de piese sunt marcate de un cablu, capetele de care sunt legate de mize. secțiuni curbate ajuta să rupă cuie sunt aceleași, doar acum ele sunt centrul cercului și picioarele o busolă. Astfel, puteți trage cu ușurință o linie pe curbele netede la sol, schimbarea centrului și lungimea cablului.

Piesele sunt la sol, ierburi, pietriș de gresie din beton, pavaj de capete de lemn și din beton armat. Toate acestea au propriile lor caracteristici și avantaje.

Un site decor simplu, poate fi un gazon. Principalul lucru tot timpul să-l păstrați curat și ordonat. Sow spațiu de gazon de iarbă, tăiați în mod regulat și bucurați-vă de restul pe iarba verde. Lawn - acesta este un loc minunat pentru un picnic și sport.

iarbă de gazon poate semăna, de asemenea, partea din față grădina casei, care va sublinia frumusetea arbuști și arbori plantați în grupuri. Nu uita că plantele înalte plantate în mijloc și de jos - pe margini.

grădini de flori și paturi de flori

Cum de a decora un complot personal propriile lor mâini improvizate

Paturile sunt întotdeauna ne-mulțumit cu punctul de vedere, dar puteți face diferit de ceilalti!

Flori - frumusețea și parfumul lor, a fost mult timp un efect pozitiv asupra unei persoane, acesta este un fapt incontestabil, dovedit de oamenii de știință și cercetări. Compozițiile de culoare pot decora chiar și site-ul cel mai neatrăgătoare.

Principalul lucru - pentru a construi o compoziție în conformitate cu normele de proiectare, aici sunt cele mai importante:

pat de flori pot fi aranjate în grădină, într-o zonă de odihnă, un deal stâncos, panta, terasa, de iaz. Culorile de fundal este necesar. Fundalul perfect pentru orice nuanțe de culori va fi iarbă verde, pietre, trunchiuri de copaci, pereții casei. Plantarea de paturi de flori, ia în considerare o combinație de diferite tipuri de flori de o culoare - o astfel de compoziție va arata chiar mai spectaculos si impresionant.

O mare varietate de culori pe un pat de flori nu fac ei frumos. Este important să nu numărul de specii, precum și combinația acestora. O altă regulă este contul de formare de flori paturi marimea flori. Cu cat mai mare punct de culoare, cu atât mai departe de drumul pe care trebuie să fie. flori mari ar trebui să fie plantate în centru. Din centrul de dimensiuni flori este redusă. Cele mai mici și cele mai mici flori plantate la pista.

Alpine deal

Terenul agricol este adesea completat de diapozitiv alpin sau o grădină de pietre. Alpine diapozitiv se numește compoziția creștere de mici arbuști, flori și pietre, în cazul în care acestea din urmă sunt prevăzute în formă de slide-uri. Pietrele să alunece mai bine pentru a lua o rasa, cea mai mare nu depășesc greutatea de 30 kg. Pietrele sunt plasate în moduri naturale, printre care lasă loc pentru plante. Plantele trebuie să ia subdimensionate și, eventual, întins pe pământ, cu flori viu colorate, frunze, fructe. In orice deal alpin includ specii de plante conifere (arborvitae pitic, ienupăr târâtor, canadian conic molid). Aceste plante sunt capabile de a îmbogăți aroma zonei colorate în primăvara și toamna. Pentru a alege plantele potrivite, vă poate oferi o grădină decorativ efect alpin, în orice moment al anului, chiar și în timpul iernii. În cazul alpin deal pe care doriți să adăugați plante frunze, opriți alegerea dvs. cu privire la aceste tufișuri ca dracilă purpurnolistny, caprifoi, iedera, iarbă neagră, hortensii, brebenoc, Rhododendron, cimișir. Complement deal poate următoarele culori: garoafa pene, iris, clopotel, târâtoare sunătoare, splinuta, șofran, ciuboțica-cucului.