Cum de a descărca presa de la domiciliu pentru a elimina stomac - exercitii fizice si tutoriale video

Fiecare dintre noi vrea să aibă presa perfectă, să fie în formă și frumos. Unii petrec o mulțime de timp și de bani pentru cluburi sportive, a pierdut acolo de dimineața până seara, obținerea în schimb un trunchi frumos. Cu toate acestea, nu toți cei care doresc să obțină un abdomen plat sunt astfel de șanse. În acest caz, este mai bine să se utilizeze o altă posibilitate: să le facă acasă. Dar aici este necesar să se știe cum să se balanseze o presă corectă. Pentru rezultate eficiente, în acest caz, de asemenea, are propriile sale reguli, unele aspecte și subtilități care necesită o examinare atentă, o excursie serioasă.Cum de a descărca presa de la domiciliu

Există mai multe sfaturi generice și tehnici cu privire la modul de a efectua corect exerciții abdominale. care sunt potrivite pentru cele mai multe femei și bărbați. Mulți dintre noi au experiență în pomparea unui stomac solid, dar nu întotdeauna, punerea în aplicare a acestor acțiuni la domiciliu este corect sau îndreptate la acel grup de muschi abdominali pentru a pompa căutați. Din acest motiv, mai jos sunt câteva sfaturi pentru a vă ajuta să nu numai dreptul de a balansa presei, dar, de asemenea, pentru a le controla la formare acasă, în cazul în care nu există nici o persoană acolo, care au profesional corect:

 • Prima și cea mai importantă regulă - este sănătatea ta. Amintiți-vă că nu este necesar să se angajeze cu dureri de spate, dacă nu vă simțiți bine, au suferit recent orice prejudiciu, au o boală a organelor interne.
 • Este important să fie în toane bune, și să lase camera de aer mai curat pe care respira usor, celulele satura intens cu oxigenul din atmosferă;
 • Fiți pregătiți să bea, pentru că în timpul orelor de la presa apare sete, dar, de asemenea, la celule separate rapid grăsimile care are nevoie de mai multa apa.

Cum de a descărca presa de la domiciliu pentru a elimina stomac - exercitii fizice si tutoriale video

 • Rețineți că trebuie să bea o mulțime de apă zi, litri cu cel puțin un an și jumătate pentru greutatea medie a unei persoane.
 • Pentru starea normală de sănătate exercitarea cu stomacul gol, acestea ar trebui să fie de cel puțin 2,5 ore a avut loc după o masă.
 • Timpul alege doar una care va fi cel mai convenabil pentru tine să-l transporta într-un cadru calm de spirit.
 • Selectați o locație pentru ocupația de suprafață - canapea excluse, mai bine de sex, pune doar un mic covor.
 • Este necesar să se balanseze presei, eliminând mișcările bruște și fără probleme, în caz contrar riscați deteriorarea spatelui, umerilor, precum și eficacitatea acestor mișcări vor fi zero.
 • Ar trebui să încercați să efectueze toate mișcările corect este uniformă importantă, sarcina buna, dar, în același timp, intensivă, care se desfășoară în ritm cu forța.
 • Swing presa, păstrând partea inferioara a spatelui pe podea, coborâți-vă încet, pune trunchiul vertebră de vertebră pe podea.
 • Înainte de orice exercițiu, chiar dacă este foarte scurtă, asigurați-vă că pentru a face warm-up a întregului corp, încălzi mușchii, pregătiți-le, fac stretching.

Cum de a descărca presa de la domiciliu pentru a elimina stomac - exercitii fizice si tutoriale video

 • Dacă în timpul antrenamentului vă simțiți în mod constant mușchii încordați contractate de cavitatea abdominală - aceasta înseamnă că apăsați leagăn dreapta.
 • Evitați intervale lungi de timp, un exercițiu dă imediat drumul la altul, tot ce trebuie sarcini în magazin pentru mușchi.
 • Prima dată când ai milă de tine, nu dau sarcină ascuțite de mare - este rău pentru corpul tau (până la 20 de ori mai răsucește prima dată va fi suficient).
 • Pentru rezultate de succes, este important să se continuitate și regularitate. Trebuie să descărcați presa dimineața, seara, întreaga săptămână, timp de mai multe luni, crescând treptat intensitatea și numărul de sarcini, numai atunci vei ajunge rapid obiectivul;
 • Știu că mușchii abdominali sunt anatomic împărțite în direct (de sus și de jos) și oblice (în mijloc), pentru fiecare dintre ei a inventat exercitarea lor scop.
 • Picioare păstrează exact 40 de grade, iar cotul corpului de la 15 la 75 de grade - acestea sunt cei mai buni indicatori pentru a ajuta la atingerea efectului în domeniul mass-media.


Cum de a descărca presa de la domiciliu pentru a elimina stomac - exercitii fizice si tutoriale video

Cum de a descărca presa de la domiciliu pentru a elimina stomac - exercitii fizice si tutoriale video

 • Folosiți exercițiile nu numai în poziția culcat pe spate: Apăsați pompa de corespunzătoare și în timpul altor sarcini, de exemplu, este cel mai bine - de funcționare ajută să arunce excesul de greutate rapid și eficient și să aducă la tonul tuturor mușchilor corpului.
 • Când se agită presa, dreptul de a se implica în stomac. Profitați din plin de greu (da, e greu, dar fără ea nu va face exercitiul corect, va trebui să se mulțumească cu rezultate mici).
 • Fotografiați realizările (fotografie făcută la începutul pierderea în greutate, precum și pentru a obține un anumit rezultat).
 • Oprește presa de rock de îndată ce vă simțiți durere în spate, apoi asigurați-vă că pentru a contacta medicul dumneavoastră.

Fata dupa ce a dat nastere

Cum rock de presă, trebuie să știți și fetele, o cifră care este mai evoluat după naștere: talie a devenit nu atât de subțire și flexiune burta dobândite. Aici, de asemenea, are propriile sale reguli, linii directoare și contraindicații:

Cum de a descărca presa de la domiciliu pentru a elimina stomac - exercitii fizice si tutoriale video

Check out unele exerciții eficiente pentru a arde de grăsime din cavitatea abdominală, care va fi util pentru femeile după naștere:

Cum de a descărca presa de la domiciliu pentru a elimina stomac - exercitii fizice si tutoriale video

 1. Răsucirea locuințe: minciuna pe spate, se odihnească picioarele pe podea, cu picioarele îndoite, mâinile vă sunt în spatele capului, dar nu le PIN. Corpul cu lamele de pe podea, înapoi la starea sa inițială, și nu pune capul pe podea. Deci efectua acest exercițiu pe 10 conturi cu cele trei abordări.
 2. Răsucirea picioare: Stai culca, a pus palmele sale mâini pe podea, ridica picioarele îndoite (90 de grade). Rezumând picioarele la piept si pelvis rupe de pe podea, ascultă picioarele deasupra podelei de colț. Numărul de ori 10.
 3. Răsucirea de locuințe la părți: minciuna pe spate cu ambele picioare îndoite lateral, brațe pentru susținerea capului și a trunchiului se detașeze de 20 de ori de pe podea, de asemenea, pe a doua parte.

Pentru a elimina oamenii de grăsime burtă

Bărbați pentru a elimina grasimea de pe abdomen și umfla o presă frumos, este necesar nu doar efectua selectiv câteva exerciții individuale ar trebui să fie o abordare cuprinzătoare a acestei probleme în mod regulat și persistent. Monitor dieta lor trebuie să fie mai atent: elimina toate produsele nocive, nu mâncați înainte de a merge la culcare, bea cât mai mult posibil pentru o cantitate mare de apă tipul de corp. În plus față de exercițiile de bază comune pentru a efectua exemplu mai complex:

Cum de a descărca presa de la domiciliu pentru a elimina stomac - exercitii fizice si tutoriale video

Dacă ați decis să abordeze această chestiune de către toate regulile, aveți mijloacele și timpul lor prețios, pregătirea în sala de gimnastică - ideal pentru mușchii abdominali, pentru că există sunt create toate condițiile pentru aceasta. În sala de sport există întotdeauna un antrenor care te va ajuta, dar pentru că trebuie să plătească bani în plus, sau vecin avansat, care vă spune cum să efectuați corect exerciții abdominale. Și puteți utiliza simulatoare și independent, cu scopul de a obține un abdomen plat. La început numai în citire cu modul în care să se balanseze în mod corespunzător o presă la sala de sport:

Cum de a descărca presa de la domiciliu pentru a elimina stomac - exercitii fizice si tutoriale video

Pe un banc de înclinație

Dacă scuturați mușchii abdominali în acest fel, apoi ia în considerare faptul că eforturile tale sunt de două ori justificate. Aici va lucra în același timp Soare \ e mușchii abdominali, veți începe mult mai rapid arde de grasime de la talie. Pe banca de rezerve faci aceleași tipuri de exerciții precum și fără ea, dar regulile sunt prezente acolo, cu ei, este imperios necesar să citească.

Pentru a apăsa butonul de sus de pe bara

Exerciții pentru mușchii presei inferioare de pe minge

Cu role sau simulator de roți