Cum de a descărca sfaturi întregul site, lecții de autori, lumea computerelor, știri jocuri

Astăzi am decis să descărcați întregul site-ul, apoi să-l arunce într-o tabletă. Poate crezi că aceasta este o idee nebună, și este mai ușor să se conecteze la internet nelimitat. Cel mai probabil ai dreptate, dar în experiența mea, Internetul mobil nu este la fel de stabil în România, așa cum ne-am dori, și călătorind în alte țări, nu întotdeauna doriți să utilizați cartele SIM străine. Prin urmare, am crezut că a fost mai ușor să descărcați întregul site. Tuturor interesat de lucrurile mele am fost mereu la îndemână, indiferent dacă sunt online sau nu. Și astăzi vreau să împărtășesc cu voi experienta mea în această chestiune.Descărcați întregul site sau pagini individuale?

Inspirată idee de site-ul de download, și m-am gândit cum poate fi pus în aplicare. Și prima idee am decis să încerc a fost să banalitate este simplu. Am făcut clic în browser-ul „File“ - selectați „Salvare pagina ca“ și salvați în hard disk lui. Această metodă mi-a plăcut la început și am început să salveze pagini, ajungând până la 45 de pagini, am dat seama că îmi petrec timpul pe ce se poate face mult mai rapid și mai ușor.

Atenție! Această metodă este perfect pentru tine, dacă doriți să salvați doar câteva pagini.

Cum de a descărca site-ul prin intermediul internetului sau de a folosi serviciul online?

Găsiți un site care vă permite să descărcați un alt site, nu am reușit, chiar dacă faptul că am încercat. Dar am găsit ceva mai interesant. Două mare serviciu on-line, cu care puteți salva cu ușurință și convenabil pagini individuale ale site-ului. Și apoi deschideți-le în orice loc și orice dispozitiv. Acest lucru va ajuta la Evernote și de buzunar.

Evernote puteți instala pe orice dispozitiv, și anume Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Android, iPad, iPhone, Macbook, etc. Pentru a instala pe un Macbook sau iPhone, du-te la Appstore și căutare. Dacă doriți să instalați pe Android, du-te la piață (Google Play) și găsiți prin căutarea. Pentru a instala acest program pe Windows, trebuie să mergeți la site-ul oficial.

Pocket poate fi instalat pe iPhone, iPad, PC-ul Mac, Android, precum și pe Kobo și Windows (la Windu doar ca un plug-in pentru Google Chrome).

De ce să folosiți Evernote și de buzunar?

Mulți ar putea crede că este mult mai ușor să faceți clic pe (File -> Save Page As). descărcați un program suplimentar, să înțeleagă că, și așa mai departe Încă o dată vă sunt greșite, dragii mei prieteni, este mai ușor, dar nu mai bine. Și acum, să-ți spun de ce. Dacă doriți să salvați întregul site-ul la computer. aceste programe nu sunt cea mai bună opțiune, deoarece va trebui să salvați toate paginii.1. Eu folosesc Evernote, pentru că toate lucrurile pe care le puteți grupa și structura

4. Este posibil să se sincronizeze și chiar fotografii și scanări de grup, de exemplu, este foarte util pentru studenți, fotografiat prelegeri, și ele sunt întotdeauna la îndemână.

Caracteristici ale acestui program este mult mai mult decât ceea ce ți-am spus de ce am recomanda pentru utilizare.

Cum de a descărca întregul site pe Windows?

Nu am nici o îndoială că vă pot împărtăși sfaturi cu privire la programul HTTrack site-ul copiator. acesta poate fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial. Acest program nu vă poate încânta cu interfața sa, și site-ul lor arata groaznic, dar cu toate acestea, programul face activitatea sa. Cu el se poate descărca întregul site, în timp ce își exercită activitatea lor. În timp ce site-ul este descărcat, puteți bea ceai, să ia o plimbare sau să joace un joc.

După ce ați instalat programul, rula. Selectați limba română și reporniți programul.

1. Setați numele de proiect, puteți scrie orice vrei, dar te sfătuiesc să scrie numele site-ului, de exemplu, Tryhere

2. Selectați directorul unde pentru a salva site-ul. Și faceți clic pe Următorul.

3. Pe pagina următoare, punctul de tip, selectați „Descărcați site-ul (e)“

5. Faceți clic pe Set parametri, debifați Utilizare proxy

6. Faceți clic pe link-ul și bifați caseta de lângă „obține fișierele HTML primul“

7. Faceți clic pe Next, și faceți clic pe Finish în fereastra următoare. Iar site-ul este pompat pe hard disk.

Cum de a descărca întregul site pe Linux?

Descărcați site-ul complet de pe computer pentru sistemul de operare Linux, puteți utiliza terminalul. Nu vă fie teamă de a efectua acest truc pe computer, chiar dacă faci ceva greșit, atunci se va întâmpla nimic rău. Nu am de gând să expediați informații suplimentare, astfel încât ajunge imediat la afaceri.

Avertizare. În acest manual, voi vorbi, „tip“, aceasta înseamnă că trebuie să introduceți comanda și apăsați tasta Enter de pe tastatură pentru a executa comanda.

1. Deschideți terminalul. (Este de obicei găsite în programul de sistem sau de utilitate)

2. După deschiderea „Terminal“, introduceți comanda: mkdir tryhere / - în loc de cuvântul tryhere puteți introduce orice alt nume, orice doriți (dar fără spații și fără litere românești)

3. Apoi, introduceți tryhere comanda cd /

Pentru cei care sunt interesați, voi explica cele mai recente comanda, vezi „--wait = 20“ - trebuie să descărcați site-uri sunt intermitent timp de 20 de secunde, acest lucru este important, deoarece în caz contrar s-ar putea fi blocate timp de 10 minute sau mai mult, din cauza referința constantă la site.

Echipa „rată --limit = 400K“ nevoie pentru limita de încărcare de fișier de mai mult de 400 kb.

Comanda „-r“ este necesară pentru a scana și încărca toate subcapitolele site-ului.

Echipa „-p“ vede să-l pentru a descărca toate fișierele necesare pentru afișarea corectă a site-ului descărcat.

Echipa "-U" este specific browser-ul Mozilla.

Cum de a descărca întregul site pe un Mac?

Dacă aveți întrebări sau doriți să partajați ceva, vă rugăm să ne contactați.

Cum de a descărca sfaturi întregul site, lecții de autori, lumea computerelor, știri jocuri

teme de calculator, tehnologia informației, lecții și articole - asta e ceea ce-mi place. scriitor independent, amuzant, uneori grave, mă pregătesc materialul pentru prieteni, astfel încât să înveți ceva nou. Vă mulțumim pentru ceea ce citesc blog-ul meu.