Cum de a deschide un salon de înfrumusețare pentru câini și pisici, animale

Cum de a deschide un salon de înfrumusețare pentru câini și pisici, animale

Dog Grooming - adevărat?

Celeritatea frizerii specializate par ciudat numai pentru persoanele care nu au acasă zhivotnyh.Oni sigur de multe ori ca un câine sau o pisică tunsoare poate fi tu insuti acasa, dar calitatea acestor reduceri în grabă foarfece boante săraci. Acesta este motivul pentru proprietarii de animale de companie sunt de cotitură pentru profesioniștii Groomer și să participe la instituții specializate de frumusete pentru animale de diferite specii.Este de remarcat faptul că având în vedere pregătirile pentru expoziția cu un animal pedigree poate dura până la opt ore - fiecare fir de lână în părul ei trebuie să respecte cu exteriorul. Prin alegerea unui iubitori de câini Groomer vin foarte serios. De la calificare zooparikmahera, uneori, depinde de soarta animalelor, care participă la expoziții, și chiar ceea ce ei au loc.

Cu cat mai mare oras, cele mai populare servicii sunt un salon de înfrumusețare pentru animale. Oamenii bogati primi câini și pisici pentru câteva zeci de mii și sunt dispuși să plătească pentru îngrijire de specialitate pentru ei. In timp ce amanta luxuriating în spa, groomers sugerează frumusețea lor casă, îngrijirea animalului pentru a obține cât mai puțin stres.

Cum de a deschide un salon de înfrumusețare pentru câini și pisici, animale

Cât de mult este de a deschide un salon de înfrumusețare pentru câini și pisici

Capitalul salon de afaceri pentru pornire depinde de ambițiile și capacitățile de care dispune antreprenorului. Puteți începe cu furnizarea de servicii de tăiere și de tundere ghearele și dinții de curățare la domiciliu și apoi deschide propria companie independentă.

Investiția inițială în renovare, mobilier, echipamente și cosmetice vă va costa un minim de 60 000 de ruble. Costurile lunare pentru salarii, chirii și utilități depind de locația salonului îngrijire pentru animalele de companie. Aproximativ 20-30% din costul merge la plata spațiilor de închiriere. Destul de costisitoare și echipamente profesionale, dar în acest caz, economiile nu este relevant, convins groomers profesioniști. masa speciala pentru taierea animalelor va costa de la $ 1 500-4500, un fir de păr puternic de construcții - de la $ 1 500 va avea un alt mașini de tuns cu diverse accesorii, cadă de baie, produse cosmetice hipoalergenice pentru animale.Cum de a deschide un salon de înfrumusețare pentru câini și pisici, animale

Ceea ce încă mai avem nevoie pentru a deschide salon pentru animale și de a face o astfel de frumusețe?

Această afacere a rămas în cerere, putem oferi, de asemenea, de îngrijire și tratament veterinar.

Un alt salon de serviciu popular pentru animale este cusut și vânzarea de haine sau mobilier pentru animale.

Una dintre regulile de groomers: foarte cool ca iti place, dar e mai bine animal stă liniștit. Este demn de remarcat faptul că un bun animale gazdă sunt învățați să se spele taie părul și primele luni de viață, astfel încât acestea să reacționeze la astfel de proceduri este mult mai liniștită și expertul nu reușește să lucreze mult mai repede și mai bine.

rivali posibile și concurenți

saloane clinica veterinara nu sunt rivali în această afacere. Este diferite domenii de activitate. Clinicile fac tunsoare simplu si fara a pretinde frumusete - probabil, din motive de igienă. Cataloagele de saloane de frumusete pentru animale, puteți alege mai multe opțiuni pentru coafuri pentru rasa animalului tau de companie.

tendință de modă în mediul de elită pentru a cumpăra câini decorative, mici au un efect pozitiv asupra afacerii profit salon. Există rase care să fie suficiente în ordinea o dată la două luni. Dar câinii din rasele mici trebuie să pieptene în fiecare zi, în fiecare săptămână, se spală și se taie cel puțin o dată în două săptămâni.

Destul de ciudat, chiar și în orașele mici, există o cerere pentru specialiști în îngrijirea animalelor. Puteți deschide un adăpost pentru animale și să înceapă specialiști pentru animale fără adăpost de învățare. În general, chiar și animalul să fie frumos nu interzice - asta e un fapt. Și acest lucru se poate face bani buni.

Apreciate acest ghid cum de a deschide propria afacere de la zero? Salvare, să nu piardă.

Dropshipping Store Deschideți Internet

 • Înregistrare SP, instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul de a deschide IE

 • Cum de a deschide o casa de cafea de la zero

 • Cum de a deschide magazin de îmbrăcăminte pentru copii?

 • Cum de a deschide un magazin de pariuri în România

 • Cum de a deschide un magazin alimentar, și cât de mult costă? fezabilitatea economică și tehnică

 • Cum de a deschide un pneu

 • Cum de a deschide un club de fitness?

 • Cum de a deschide un salon de înfrumusețare

 • Cum se deschide o casă de amanet

 • Cum de a deschide o spalatorie auto profitabilă, stație de benzină

 • Cum de a deschide o creșă privată acasă?

 • Cum de a deschide o firmă de avocatură

 • Costul de deschidere și de întreținere a magazinului online

  Dacă găsiți o eroare, evidențiați-l și apăsați Shift + Enter sau da clic aici pentru a ne anunța.

  Vă mulțumim pentru mesaj. În viitorul apropiat vom corecta eroarea.