Cum de a deschide un site blocat - un blog

Cum de a deschide un site blocat - un blog

După câteva minute, vă va învăța cum să deschidă un site blocat de Roskomnadzor, furnizor, proxy server extern / intern. Vă vom spune 10 moduri de a ocoli blocarea cu ajutorul soluțiilor tehnice de complexitate diferite.De ce nu au acces la site-ul


Dacă sunteți 100% sigur că site-ul este de lucru, dar nu se poate accesa, este posibil ca se aplică următoarele:

1. Decizia Roskomnadzor. O parte din motivul pentru care site-urile sunt blocate pentru utilizatorii Runet. Blocați pentru a fi cea mai mare parte a trackere torrent, bookmaker „vareznikov“, proiecte pentru adulți, resurse de opoziție și alte site-uri „nocive“ (în conformitate cu structurile de stat).

2. Blocarea locală. Conducerea companiei înțelege că angajații își petrec timpul pe rețelele sociale, și se închide accesul în scopul de a îmbunătăți productivitatea timpului de lucru.

3. extern / blocare internă. În cazul în care administratorul site-ului consideră că informația nu este de dorit pentru locuitorii unei anumite regiuni, accesul aproape de IP regională. Acțiuni similare pot fi luate, și ISP.

4. Blocarea site-ul computerului. Accesul la site-ul este blocarea de protecție / configurare browser-ul, firewall, anti-virus, configurare hosts fișier, erori în software sau hardware eșecuri. Acest tip de blocare nu este considerat în articol.

10 moduri de a merge la un site blocat

Notă: funcționează opțiunea Turbo și Yandex Browser, dar nu există nici o garanție de 100% vă acces deschis la toate site-urile web blocate.

2. Extensiile și add-on-uri pentru browsere

Principiul de funcționare al extensii pentru browsere este înlocuirea automată a IP-utilizator. Rezultatul - distorsionarea informațiilor despre locația dvs. reală, și accesul la deschiderea site-uri blocate.

3. Tor Browser ( "browser-ul de ceapă")

Tor Browser vă permite să navigați pe web în modul anonim (ascuns), fără a trimite informații despre acțiunile tale, nu permite site-urile pentru a colecta de analiză. Tor browser-ul dezvoltat de voluntari din întreaga lume și este conceput pentru a proteja intimitatea utilizatorilor pe internet.

Descarcă Tor Browser și instala ca un program normal. Pentru a accesa site-uri blocate, executați programul și conectați la rețeaua de server proxy (automatizat).La browser-ul Tor are, de asemenea, o versiune mobilă a același nume.

Exemple de site-uri proxy: hideme.ru, proxysite.com, Hide My Ass (hidemyass.com), Hotspot Shield VPN, Securevpn, dar există zeci de alte proiecte alternative. toate acestea funcționează pe un principiu, pagină similară podkachivaya solicitat în fereastra sa.

5. proxy navigare pe mobil

Dacă utilizați pentru a accesa internetul orice obiect gadget mobil, instalați opțiunea proxy de aplicații și deschide orice site-uri blocate.

Deoarece utilizarea soluțiilor dovedite: Stealthy, Zenmate, Hola. Puteți găsi, de asemenea alte aplicații în biblioteci și magazine on-demand „Proxy“. În unele cazuri, vi se va oferi pentru a alege locația dorită, sau se întâmplă în mod automat.

Totuși este posibil să se instaleze o versiune mobilă a browser-ului Opera (Mini) sau „browser-ul de ceapă“ Tor. O altă opțiune - de activare a versiunii mobile Turbo-mode Yandex Browser.

De la software-ul bine-cunoscut pentru PC și selectați JAP Ultrasurf (China). Există, de asemenea, UserGate Proxy, CCProxy, Proxy Switcher, Proxyfier, SmartHyde și multe altele.

Descărcați unul dintre programele, instalați, citiți instrucțiunile și de a obține acces facil la site-uri blocate.

7. O rețea virtuală privată (VPN-serviciu)

Instalați rețea virtuală privată (VPN-serviciu), precum și printr-o rețea privată VPN-acces la rețeaua la nivel mondial și site-uri blocate. Software-ul necesar este descărcat de pe Internet.

Cele mai multe astfel de software costă bani, dar există soluții gratuite - VPNBook. În plus, funcționalitatea liberă limitată găsit în VPN-servicii cu plată Tunelul privat, CyberGhost.

rețea virtuală privată va ocoli restricțiile furnizorului, auto-cifrare, trimiterea / primirea de date. setări specifice și opțiuni individual (a se vedea instrucțiunile de la dezvoltatorii folosit VPN-service).

Una dintre cele mai populare VPN-service este un „Hola“.

8. Conectați-vă cu Google Translate

Google Translate standard poate servi ca un server proxy, care va deschide site-urile blocate.

9. Cozi de distribuție

Cozi - o distribuție comună spion pentru sistemul de operare Linux, care este descărcat pe o unitate flash USB sau SD-purtător. Tails rulează sub Windows ajuta UNetbootin software suplimentar sau instalare USB universal.

În pachetul Cozi include o serie de instrumente criptografice, client I2P, Tor. Cu acesta, puteți deschide orice site-uri blocate, lăsând nici o urmă de prezența sa. Datele dvs. personale vor fi șterse imediat după scoaterea unității USB / SD-card sau de a închide fereastra.

Există și alte modalități de a eluda interdicția. Printre acestea:

- Acces over IP (în cazul în care site-ul nu este blocat de IP ISP), prin editarea fișierului gazde;
- SSH-tunelare;
- Căutați și servere proxy publice deschise, configurați manual browser-ul pentru conexiunea proxy;
- accesul prin intermediul Google Public DNS.

Dar chiar dacă nu există acces direct la o resursă de web, puteți încerca:

Cum de a deschide un site blocat - un blog
Etapele de promovare a site-

Cum de a deschide un site blocat - un blog
Optimizare site-ul intern