Cum de a desena un hipopotam pentru copii

Este greu de crezut că un astfel de animal mare și greu ca un hipopotam, trase în doar câteva accidente vasculare cerebrale. Suficient pentru a poziționa perechea de ovalelor srisovat detalii mici, cum ar fi înainte de a ne-ar fi această grăsime exotică. Și cum o descrie - realist, desen animat sau la fel ca - va depinde de imaginația noastră. Să încercăm câteva opțiuni - una dintre ele exact succes.Egal cu copii Gloria


Desen animat „Madagascar“ enthralls milioane de copii, și chiar Veselaya Gloriya și chiar și cu atât mai mult este unele emoții pozitive. Secretul constă în fermecătorul câteva ovalurile Begemotiha. Primul va fi un nas oval Gloria. Partea de sus și de jos a acestuia ne-am trage semicercuri - frunte și bărbie. Obținem ceva de genul două ovale care se intersectează.

Adăugarea de piese - urechi, ochi, nas, dinti. Nu uita despre cilia pufoase, care sunt o trăsătură distinctivă a personajului de desene animate. Sub cap avem în vedere o parte oval mare și două picioare. Acestea pot fi fie ridicat sau coborât, sau să facă acest lucru, așa cum se arată aici. Este important ca acestea să fie de lungime egală.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

Înainte picioarele din spate pririsovyvat departate în direcții diferite, între ele - spicele coada. În interiorul burta dețin o altă formă ovală. Pe picioare denota gheare. Acum este posibil să se picteze și atârnă pe peretele pozele noastre amuzante.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

O altă variantă de realizare a desenelor animate hipopotam


pictura principiul este aproape la fel ca în figura anterioară - Hippo obținem o foarte carismatic, cu toate că proporțiile sale sunt departe de omologii reale. Desenați un oval mare, cerc denota cap, nas și bărbie - încă două ovalurile. Conturăm cele trei picioare ale liniilor (al patrulea va arunca o privire afară destul de un pic, deci nu poate încă indica).

În partea de sus ovalului mici trage două cercuri - nările Hippo noastre. Puțin mai mare trage o pereche de ture mai multe - va fi ochii și deasupra lor capace mari de piele groasă. Pe lângă ochii lăsând-o buclă mică - ureche.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

Acum atrage larg „zambitoare“ gura cu dinti mari si limba. „Zâmbet“ este o continuare a nasului nostru oval, iar buza inferioară - partea de jos a ovalului. Burțile și înapoi Hippo rezervă în forma sa originală, atrage picioare dolofan. Linia noastră anterioară au fost centrul de picioare, un poet sublinia conturul simetric față de ei. Expand un pic de picioare pentru gheara - asa se pare frumos. Adăugați ghearele, elevii, interiorul ochiului, șterge liniile inutile și vopsea imaginea noastră.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

Realist, dar este foarte ușor să atragă un Hippo


În acest caz, vom păstra o parte din adevaratul animal, dar simplifică imaginea prin eliminarea detalii inutile. Acum este important să se corect linia srisovat și marcați Behemoth care sa dovedit frumos.


Cum de a desena un hipopotam pentru copii

Începem, ca întotdeauna, cu capul - l-am reprezenta sub forma unui cârlig curbat, indicând botul, sprâncene, nas. Adăugarea unei linii semi-circulară, care va fi partea din spate a animalului. Prorisuem maxilarului și bărbia puternică.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

Ca urmare a unei linii lungi - piciorul din față și tum. Finalizarea conturul piciorului posterior de animale, o linie de legătură cu spatele. Desenați încă două picioare și trece la detaliile: afișează file, file, ochi, sprancene, nas si coada.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

Nu spre deosebire de originalul


Acum, încercați să copiați imagine mai complexă, dar nu vă faceți griji - experiența profesională crește, deci sigur vei reuși. Desenați un cap mare a excesului de greutate - separa partea de sus pentru a face mai ușor pentru a descrie botul. Capul ar trebui să obțineți mai mult, chiar și animal imens relativă. Adăugați corp și două picioare. Un pic mai în detaliu atrage feței, astfel încât să puteți vedea acest lucru să devină o fiară sălbatică. Nu uita bărbia grea, arcul sprâncenelor și un nas lat.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

Întregesc imaginea ochiului, urechile, narile si puntea nasului. Puțin mai multe linii pentru a da realism. Detaliu atrage picioarele și degetele de la picioare, arată toate cutele animalului. Picioarele ar trebui să primească o scurtă - în timp ce mersul pe jos hipopotami reale burta atinge solul.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

Adăugarea unui picioarele din spate grele, afișare stomac. Există foarte puține - riduri, gheare și coadă.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

Scoatem toată linia planificat.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

Ca și în fotografii


Reviste ne arată de multe ori hipopotamii cu fălcile larg deschise. Să încercăm să arate animalului, de asemenea. Este necesar să se facă imediat un număr de diferite duritate creion. Avem un model complicat pe pași simpli:

1. Incepem cu o fasole gigant, care, cu drept „tratament“ devine un corp de animal. Se separă capul și gâtul pe partea stângă a cercului mare. Desen toate acestea creion duritate medie.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

2. Traversăm cercul nostru un alt cerc - aceasta este capul unui hipopotam. Două ovale de jos și de sus - o falcă. Animalul acestea sunt foarte puternice și mari.

3. Punerea maxilarului între o linie prin cerc. Prima linie doar atinge, iar al doilea are loc în apropierea centrului. Notăm larg deschis gura - o linie ondulată pe partea de sus de jos ovală și simplu semi-oval. picioare Dorisovyvat, coada simbolică și ochii.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

4. creion ascuțit trage dinți mari (4) și urechile. Notăm cutele pe corp - pe picioare, pe spate, sub bărbie.

5. Ștergeți inutile și să desprindă conturul animalului cu un creion moale.

6. corp umbră și directă umbra printr-o bucată de hârtie pentru accidente vasculare cerebrale devin omogene. Stomac face un pic mai inchisa, si gura si ghearele lui, din contra - brichetă.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii

Aici astfel hipopotamii simple pot învăța cum să atragă doar câteva ore. Surprindeți-vă prietenii cu talentul lor, pentru că este atât de simplu - să fie capabil să-i înfățișeze.

Cum de a desena un hipopotam pentru copii