Cum de a determina dimensiunea de blugi bărbați, blugi barbati marimea

Cum de a determina dimensiunea de blugi bărbați, blugi barbati marimea

Mulți se tem să cumpere blugi fără primul exemplu. Și de aceea respingem cele mai bune preturi si comoditatea de a alege de la magazine online. La sfârșit de săptămână vom merge la mall-ul în căutare de elementele necesare, cheltuielile pentru toată ziua, deși era posibil să-și petreacă o oră și jumătate. De ce se întâmplă acest lucru? Și pentru că nu am încredere în producătorii turci și chinezi care produc blugi sub un alt branduri populare.producția americană gravă sensibile la rețea dimensionale. Și dacă la tag-ul blugi Levi va fi scris W32 / L34, blugi va fi doar o astfel de dimensiune și un inch mai puțin.

Ciudat, dar brandurile europene adesea se confunda cu dimensiunea sa. Deci, blugi din Europa au, de asemenea, să încerce cât și contrafăcute. De ce este așa - este necunoscut.

Cum se cunoaște dimensiunea de blugi pentru bărbați?

Să ne sortați mai întâi notație. Jeans măsurat în mod tradițional în circumferința taliei (W literă) și o lungime de inseam piciorului (litera L), de asemenea, numit inseam. Dimensiuni blugi poartă în inci.

Pe lângă toate cele de mai sus au importanta dimensiune GENERAT - blugi înălțime centura.

Cum de a determina dimensiunea de blugi bărbați, blugi barbati marimea

In total, există două metode de măsurare: de laborator (mai precis) și deductiv. În acest articol ne vom uita la ambele opțiuni.

NB: Nu este nevoie pentru a măsura dimensiunea de blugi pentru bărbați, de cotitură cu furie măsura banda din cap pana-n picioare. Ignorarea acestei reguli, va risca să facă o greșeală la 3-5 unități și de a dobândi nici un blugi, un sac de denim.Cum de a alege dimensiunea de blugi pentru bărbați: metoda deductivă

Dacă știți dimensiunea exactă română, pur și simplu scăzând numărul 16, astfel încât să obțineți talie «W». Să presupunem că se potrivesc blugi dimensiunea de 48 intern, respectiv: 48-16 = 32. Aceasta înseamnă că dimensiunea este W32.

Nu este necesar, cu această metodă pentru a măsura lungimea piciorului, așa cum poate fi serios greșită.

Cum de a determina dimensiunea de blugi bărbați, blugi barbati marimea

Cum de a determina dimensiunea de blugi pentru bărbați: Metoda de laborator

Alege blugi preferate și confortabile, care sunt perfecte pentru tine stai. Ideal - ceea ce înseamnă că ele nu aluneca si nu este prea strâmt.

Deci, vom proceda la măsurătorile.

Nasturii și șlițul de blugi și puneți-le pe o masă sau pe podea în fața lui. În partea de jos a zonei măsoară distanța dintre punctele extreme, iar apoi înmulțiți acest număr la jumătate. Acum, că știți exact blugi talie, care va sta perfect pe tine.

Cum de a determina dimensiunea de blugi bărbați, blugi barbati marimea

Dacă nu aveți un conducător sau măsură de bandă cu scara inch, un centimetru este egal cu 0.393700787 inch sau un inch este egal cu 2,54 centimetri.

Astfel, distanța măsurată veți obține 17 inci, se multiplică cu 2 - obține 34. W34 - dimensiunea în talie.

dimensiune subtilități alegere blugi

Vă rugăm să rețineți că, dacă achiziționați un blugi pre-tratate sau vă place să poarte lucrurile în bine, atunci numerele finale, scade unul. Acestea sunt blugi uzură, expirand și cufunda burtă.

„Inch Minus“ - o metodă bine cunoscută pentru a cumpăra blugi pretratate. Nu scade un inch - în cele din urmă va trebui să poarte blugi cu o curea.

Acum, se măsoară lungimea picioarelor. Pentru a face acest lucru, să ia o măsură de bandă și se măsoară distanța de la podea la vintre. Distanța rezultat, tradus în inci, iar al doilea va fi de mărimea unei scrisori L. Există deja un caz de gust - cum ar fi, face scurt, pentru ca toți să vadă pantofii rece, vrei - faci autentificare.

blugi american dimensiune tabel

Dimensiunea parametrului lungime

Lungimea inseam (inseam), cm