Cum de a determina sexul unui copil pentru ritm cardiac

De asemenea, se întâmplă că metodele, care nu sunt recunoscute în medicină, sunt autentice. Unul dintre ei - definiția bate de frecvență copil de sex ale inimii sale. Despre el vom vorbi în continuare.Metoda de determinare a sexului copilului asupra bătăilor inimii aparține uneia dintre cele mai vechi. Medicamentul oficial nu recunoaște, dar aceasta nu înseamnă că este ineficient.

Este posibil pentru a afla sexul bătăile inimii copilului

Bătaia inimii fătului, potrivit reprezentanților medicament nu depinde de copil podea, iar durata sarcinii și statutul fetale pentru o anumită perioadă de timp (el doarme sau nu). În plus, frecvența de atacuri de cord poate afecta chiar și poziția corpului mamei în timpul auditie. De asemenea, cu privire la natura contracțiilor mușchiului inimii poate avea impact asupra bolii și în dezvoltarea copilului.

Dar, cu toate acestea, mulți ginecologi nu ratați o ipoteză despre care se va naște după ce a ascultat bataile ritmului cardiac fetale. Este răspunsul la întrebarea dacă este posibil să se cunoască sexul bătăile inimii copilului? Cu atât mai mult, deoarece chiar și medicii înșiși folosesc această metodă. Și cum știu sexul de bătăi de frecvență ale copilului inimii lui? Să încercăm să înțelegem.

Cum de a determina sexul copilului asupra ritmului cardiac

Există diverse interpretări ale acestei tehnici. În primul rând, se consideră că determină sexul copilului poate fi pe un astfel de parametru, numărul de bătăi de inimă.

Se spune că fetele inima bate mai des decât băieții. Pulsul embrionului de sex feminin bate la o frecvență de 140 de bătăi pe minut sau mai mult, iar masculul copil - intre 130-140 batai. În unele interpretări ale acestei metode precizează că voința de testare este valabilă numai pentru până la 20 de săptămâni.

A doua versiune a determinarea sexului copilului pe baza diferențelor ritmului cardiac. Ritm, în funcție de unii, este diferit la băieți și fete. La fete, sună excitat și dezordonat, iar băieții mai uniform și fără probleme.

O a treia versiune, inima bate ca fiu ca o viitoare mama, și fiica ritm cardiac este diferit de mamă.

De asemenea, afla sexul copilului pe o astfel de factor, ca inima, poate, în funcție de poziția fătului. Dacă inima lui este auzit bine - ar trebui să ne așteptăm la o fiică, iar în cazul în care stânga - fiul său.

Pentru a auzi bătăile inimii copilului acasă? Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul Doppler fetale. Acest aparat este compact și ușor de utilizat. Cu ajutorul lui pentru a urmări frecvența bătăilor inimii poate fi asupra sarcinii de 12 săptămâni. Dar trebuie amintit că, în timp modificări bătăile inimii copilului.dacă metoda descrisă mai sus nu este? Totul depinde de faptul dacă acesta va coincide cu rezultatele sexul copilului să se nască în viitoarea mamă. Dar, potrivit statisticilor, eficacitatea acestei metode este de aproximativ 50%. Adică, crezi sau nu, este doar până la tine. În orice caz, pentru a asculta inima copilului - acest lucru este foarte interesant, și în multe mame insarcinate efect calmant. Deci, nu refuzați plăcerea!

Cum de a determina sexul unui copil pentru ritm cardiac

Elena Afonin foarte știi, primul copil în cei opt luni de zi întreagă și noapte a fost fără scutece. al doilea este acum un an, și, de asemenea, în timpul zilei, la șapte luni, fără scutece. iar acum pe timp de noapte înțărcați de somn în scutece. El merge prea fără scutece. mai ales acum vara. să-și imagineze cum în căldură să poarte scutece pentru copii. în special godovichkam starshe.uzhe și trebuie să se obișnuiască să scrie în oală. Multe fete sunt retrase copii în scutece la locul de joacă și se plâng. ei nu se pot obișnui la oala. și apoi se spune că, chiar și în timpul zilei a pus la culcare în scutece pentru copii de doi ani a lui. Ei bine, ce pot sa spun.

Multe mame nu mă pot înțelege. Copilul meu 7 luni și suntem deja în mod activ folosi olita. Scutece sunt un lucru bun, dar cred că mai bine să le folosească cu moderație. In zilele noastre mama tocmai a devenit leneș. Primele mele doi copii pe an, aproape ca nu sunt scrise în pantaloni. Și acum copilul pentru o plimbare de a nu scrie (în cazul în care doar ocazional). Și dacă noi, mama, nu fi leneș, atunci puteți folosi scutece de multe ori.

Cum de a determina sexul unui copil pentru ritm cardiac

Acum, toate școlile au cursuri de pregătire, am fost sâmbătă. Dar ne-am dus la un alt centru, de 3 ori pe săptămână. Din moment ce nu a fost de lucru, ea ar putea conduce. Dar ar fi mai bine pentru școală pe care l-ați dus la ei. Și la noi acolo „ofensat“ și nu a luat în clasa de formare interdisciplinare, „cel mai inteligent“. Am luat o altă clasă în aceeași sala de sport Zankova.

Am noroc în bandă, o dată suficient de norocos pentru a câștiga ceva mic, sau coada pentru a vedea un medic acolo. Și când ceva absolut „nu se grabesc“

Cum de a determina sexul unui copil pentru ritm cardiac
Cum de a determina sexul unui copil pentru ritm cardiac
Cum de a determina sexul unui copil pentru ritm cardiac