Cum de a deveni o persoană interesantă pentru alții

Cum de a deveni o persoană interesantă pentru alții

Ca o interesantă


Oamenii de știință spun că toți oamenii sunt eclozat dintr-un singur strămoș. Dacă se întâmplă acest lucru, nu este clar de ce unii oameni sunt considerate a fi interesant, în timp ce altele irita altele, inducerea plictiseală și descurajare. Ceea ce trebuie făcut, ce calități în sine pentru a aduce să se alăture cohorta de reprezentanți ai „homo interesikus“?
Ce avem nevoie?

Întrebând-vă întrebarea: cum să fie o persoană interesantă, o idee bună pentru a rezolva: de ce este necesar? Din păcate, nu toți născut să fie viața partidului sau să fie un far de originalitate pentru alții.

Cineva lectură roman de aventuri, se aprinde dorința de a bate erou, lovind recursul său. Există o dorință de a face lucruri nebunești, pe care toți trebuie să acorde o atenție. Dar o astfel de interes va fi pe termen scurt la un om, și nu interesul este, ca de obicei curiozitate.

Cu toate acestea, schimbările în sine poate face. Dar pentru acest lucru, este necesar să se înțeleagă că interesul cuiva doar spontaneitatea, talentul și calitățile spirituale largi.


Emoție și burse

Aproape toti dintre noi avem o greșeală mică comună - ne place să vorbim despre ei înșiși. Dar pentru a transforma într-o persoană interesantă, acest lucru nu este suficient de clar. Principalul lucru în comunicare - abilitatea de a asculta și auzi alții. Și acest lucru necesită doar un singur lucru: un interes real în cealaltă parte.

ascultând cu atenție persoana și păstrarea conversației, îl va câștiga simpatia și respectul. Dar, pentru a menține o conversație, trebuie să fie în linia de subiect. Acest lucru se poate realiza extinderea orizonturilor lor și de interes viu în tot ceea ce noi și neobișnuite.

Numai o mică parte a informațiilor direct de interlocutori percep cuvinte. ton emoțional, intonație, gesturi si limbajul corpului - aceasta este ceea ce atrage atentia. Povestea spusă de un om interesant, poate capta mai bine decât cel mai tare thriller-ul. Pentru a face acest lucru, țineți în stash dvs. unele povești interesante dovedite.


Lărgirea cercul de comunicare

Interes în sine, a atras oamenii nu numai prin farmec, erudiția și emoție. Unele suficiente pentru a aduce ceva extraordinar în aspectul său, și ei se găsesc imediat la vârf de atenție.

Unii preferă hainele neobișnuite, experimentarea cu stiluri si culori. Alții se concentreze pe tunsori, colorarea părului în culori incredibile și ridicarea lor adevărate opere. Unul pur și simplu îndepărtează toată vegetația, fără o umbră de regret.

Toate tipurile de body piercing și tatuaje, de asemenea, nu pot să nu atragă atenția. Am fost atât de emoționată, și ce vrea să exprime acest om a pictat ca un preot indian, și având să-și imagineze de fier mai mult decât cântărit Platoșa Knight?Probabil, un astfel de interes nu va fi de lungă durată. Acest lucru este confirmat de înțelepciune populară, în care efectul depinde de odyozhki întâlnire, dar interesul principal este încă asociat cu mintea. Deși, există multe cazuri în care una și cealaltă sunt aceleași în condiții de siguranță.


activitățile preferate și de muncă

Interesul pentru om poate fi generat de munca sau de hobby-ul său. Poate exista o persoană neinteresantă astronaut? Sau actrita, ușor de a locui în modul cel mai neobișnuit? Cel mai elocvent exemplu - președintele nostru. Este interesant nu numai pentru cei care îl respectă, dar urăsc - prea.

Hobby-uri poate face o persoană destul de interesant. Și dacă este încă original, interesul este garantat. Dar acest lucru nu se poate ascunde entuziasmul lor, în caz contrar ele vor rămâne secrete pentru totdeauna.


Găsirea și dezvoltarea talentelor

Nu există oameni untalented, cel mai important, pentru a găsi că talentul în sine, și să dezvolte în mod constant. persoane talentate și persistente întotdeauna interesant. De exemplu, un mecanic al departamentului de locuințe, recondiționare macara magistral, nu este interesant? Și dacă el are încă un simț al umorului, sunteți sigur să-l amintesc.

Chiar și criminali bine-cunoscute sunt întotdeauna interesante, dar nu de crima, și modul în care acestea le-a făcut. Desigur, acest lucru nu se aplică celor care au mâinile pătate cu sânge. Dar acțiunile altor escroci sunt fascinante. Dar să urmeze exemplul lor încă nu merită, pentru că în cazul în care acestea rândul său, de obicei, a fi o persoană interesantă nu se răcească.


Un simț al umorului și luminozitatea de conduită

Ușor de comportament și de comunicare atrage de asemenea atenția altora. Întotdeauna plăcut de a face cu cineva care nu este fixat pe orice probleme și este ușor de aplicat la viață. Nu mai este nevoie comportamentul său și provoacă interes dorința de a comunica.

Dezvoltarea unui simț al umorului, puteți deveni o persoană interesantă cel mai natural. Câteva glume aruncate la o întâlnire cu un străin, în cele mai multe cazuri, va provoca interes pentru tine. Și la locul și anecdota pricepere narat va apela la cel puțin curios în orice societate.

Un simț al umorului este, în sine, un stimulent foarte puternic. Cu ei, nu cred că în special modul de a fi interesant pentru alții. Interesul în propria lor manifest, pentru că astfel de oameni nu sunt plictisitoare și sumbru.

Să problema sau probleme te ataca fără rușine, nu este necesar să-l arate celor ce sunt aproape. Oamenii, desigur, vă puteți simpatiza, dar nu ar fi interesul care atrage.


Fii singuri

real interes sunt cei care rămâne mereu el însuși. Omul încearcă în mod constant să imite pe nimeni, este puțin probabil să fie foarte interesant. De asemenea, o persoană care cade cu ușurință sub influența străine, pierzându-și individualitatea lor.

Trebuie să reziste tot ceea ce este inacceptabil pentru tine, care arată tărie de caracter. Este caracterul și principiile de a face o persoană mai interesantă. Nu contează dacă uneori ai nevoie pentru a iesi din fluxul total, pentru a nu rupe din făgaș sale.

Cedând zvon și temându-se bârfele despre tine, poti, cel mai e necesar, să-și piardă demnitatea lor. Și acești oameni au cu siguranță să nu fie interesant pentru oricine. Pentru a nu fi ca, este necesar să se respingă îndoieli cu privire la corectitudinea acțiunilor lor.

Este recomandabil și atitudine corectă. Nu este necesar să se preamări talentele și alte calități. Dar nu le poate trata cu respect. Dacă nu sunteți în dragoste cu ei înșiși, există puține șanse ca cineva te va iubi.

Foarte bine să te înțeleagă prin găsirea toate bune și rele. După analizarea acestuia, ar trebui să încercați să adăugați argumente pro și contra de reducere. Dar, pentru a găsi și de a defini punctele lor forte, acestea nu ar trebui să fie în mod constant bombat, încercând să sublinieze importanța lor.

Pentru a deveni o persoană foarte interesantă, destul de sincer pentru ei înșiși și pe alții respect. Și atunci ei nu va reuși să te răsplătesc în natură. Și are nevoie doar de un singur lucru: o dorință clară de a atinge acest obiectiv.