Cum de a deveni o persoană interesantă site-ul meu

Ce înseamnă a fi o persoană interesantă?

„Fiecare om care se respectă se străduiește să fie interesant - să fie observat în societate, ei sunt interesați și suntem diferiți, sunt interesați de felul lor este important să ne amintim și se repetă pentru mine ..“ I - o persoană. În acest fel nu am nicăieri altundeva. „Această frază simplă ne ajută să înțelegem că fiecare individ, iar interesant lucru este special și unic. Fiecare dintre noi este doar o comoară. Așa că să învețe să motiveze!Ce să fac?

Ce înseamnă a fi o persoană interesantă?

  1. Fii interesant să vorbesc. Un pic de spirit, desigur, nimeni rănit, dar să nu fie „plictisitor“ - cu siguranță este necesar :)!
  2. Fii deschis și sincer. oameni relaxat - a atras atenția.
  3. Fii gata pentru a întâlni oameni noi, de a comunica. Practica în comunicare, nu ezitați să-și exprime punctul lor de vedere (pentru că este interesant)!
  4. Fii prietenos, zâmbet :). Dacă doriți să vă rugăm să oameni și îi motivează, nu se concentreze pe tine. Ar trebui să fie mai interesat de tovarășul său. El se va simți și să fie interesați de răspunsul dumneavoastră.
  5. Nu-ți fie teamă să plătească complimente!
  6. Au cunoștințele necesare pentru a reface în mod constant vocabularul lor.
  7. Foarte important! Fii cultivate.
  8. Nu este dificil să răspundă corect la întrebări, să fie tolerant, inteligent. Oamenii care știu cum să se comporte cu demnitate, trebuie să te.
  9. Pentru femei (fete, fete) sunt foarte importante pentru sexul opus nu fading interes. Așa cum se spune, este un mister, că există întotdeauna ceva necunoscut, care a atras și au alimentat interesul. Fetele 4 "B". Luați acest sfat în serviciu!
  10. Trebuie să fii tu însuți!

Cineva ca oamenii sunt modeste, taciturn; cineva nebun despre luminos și deschis. Toată lumea alege pentru ei înșiși și să decidă pentru ei înșiși ce tip de persoană, el mai impresionat. Dar oricine poate fi interesat în cazul în care acest lucru vrea cu adevărat rău.

Deci, primul sfat: În ceea ce a fost în căutarea de a întâlni oameni interesanți.

În cazul în care să caute întâlniri cu oameni interesanți?

Depinde de ceea ce te intrebi. Pentru tine, un om interesant - este cel care va susține o conversație cu care poți vorbi despre orice subiect cu care aveți interese comune și puncte de vedere cu privire la lucruri. Cine vă spune ceva nou și necunoscut pentru tine, explica disponibile. Veți învăța din experiența cunoștințele sale. Și să-l nu va fi plictisit - surpriză.Acest lucru sugerează că, pentru a obține noi cunoștințe cu persoane interesante pot fi în locuri care combină interesele.

Celebritati au devenit populare, deoarece acestea sunt interesați. Se pare că toți oamenii celebri cu ceva interesant.

Aspect. Rețineți că oamenii celebri arata intotdeauna bine. Dar întâlni pe haine - escortat la minte. Nu este posibil să se determine dacă această persoană va fi interesant în aparență sau nu. Desigur, este posibil să vi interes pentru prezența gustului, care se manifestă în haine. Dar, din păcate, pe tot acest interes și peste. La urma urmei, într-o persoană foarte interesantă este important pentru tine este lumea interioară a gândurilor.

Deci, lucrul cel mai important în viață? Sănătate, bogăție materială, și dragoste. Și totul pare să fie așa, dar lipsea ceva. împlinire personală, un sentiment de manifestări „sine interior.“ Prinderea pe lucruri pe care le iubesc, persoana care se întâlnește mai întâi cele mai importante, din punct de vedere al confortului spiritual, nevoia de auto-realizare, desigur, oferă o creștere spirituală și pentru a da viata lui culori mult mai luminoase și emoții pozitive.


Hobby-uri - este cheia succesului. Cele mai multe dintre oameni celebri care au avut un succes semnificativ in cariera sau de afaceri începe cu faptul că dedicat timpul liber pe care le-a adus plăcere, și care mai târziu a devenit activitatea tuturor vieții lor.

Desigur, viața are dificultățile sale, astfel încât nu toată lumea este în măsură să combine activitatea ta preferata cu munca de zi cu zi, dar acesta nu este un motiv de dezamăgire. Omul a găsit „nișă“ lui în viață, deja un câștigător în sine, pentru că în fiecare zi se trezește cu noi idei vesele, cerând punerea în aplicare a activității sale și, prin urmare, de asemenea, poate atinge un succes considerabil.

Hobby-uri pot fi complet diferite. Ștampila de colectare, hobby-uri, anumite sporturi, dragostea de artă și poezie, un interes în muzică, de călătorie, știință, limbi străine etc. Nu contează ce o persoană face, principalul lucru care ia făcut plăcere, iar acest lucru este un criteriu important pentru determinarea hobby.

Trebuie remarcat faptul că hobby-ul poate aduce beneficii semnificative de multe ori, nu numai pentru cei care o practică, iar acest lucru dă chiar mai distractiv. De exemplu, o persoană care este înșelat activitățile de scriere poate scrie o carte interesantă, care va ajuta mulți în realizarea celor sau de alte lucruri. De asemenea, apare în poezie, arta, muzica si multe alte lucruri.

Cum de a găsi un hobby? Nu găsesc toate la o dată activitatea dumneavoastră preferat, cu câțiva ani încearcă să găsească adevărata lor de afaceri, deznădăjduit, și apoi continuă să caute informații. Cel mai important lucru în această situație, încercați să vă amintiți că aveți abilitățile și preferințele și, mai devreme sau mai târziu, sunteți sigur de a găsi punctul lor de intersecție, care va schimba pentru totdeauna viata ta. Desigur, nu modul în care aceasta este susținută de reflecții pot ajuta cu greu să găsească în mod eficient hobby-ul lor, asa ca cel mai bine este cât mai mult posibil pentru a încerca anumite exerciții care cauzează ai crezut că te-ar putea inspira.

Hobby-uri umple viața noastră cu bucurie și plăcere de nedescris!

Fiecare dintre noi va fi interesant dacă manifestă inteligență, spirit și originalitate.

Fii tu însuți - te individualitate!

Și cel mai important -Fi oameni buni!

Partea practică a cadrelor didactice încearcă să se pună în aplicare în timpul clasei 1-4.