Cum de a dezvăța musca unghiile sale pe mâinile unui adult

Fiecare persoană va găsi o mulțime de obiceiuri proaste, pentru care el însuși fără milă batjocorește, și din când în când, cu diferite grade de succes, încercând să se ocupe de ei. Unele dintre ele sunt inofensive, dar sunt cele care pot fi dăunătoare pentru sănătate. Pentru a descărca astfel de dependențe doar se aplică musca. Și dacă în ceea ce privește un copil, aceasta pasiune fatală este doar cenzura și notațiile de adulți, adultul de obicei „găsit“ o lipsă de înțelegere și convingere a lui slab-îngenunchiat de la alții, care, la rândul său, adaugă un alt, și un sentiment de complexe de rușine și forme.Cum de a dezvăța musca unghiile sale pe mâinile unui adult

Fotografie din: zdravo-bravo.ru

Astăzi, „manichiura perfecta“ va examina cauzele care stau la baza de dependenta, si de a propune soluții, ca wean unghiilor pentru adulți musca.

De ce este un om matur mușcă unghiile lui?

Cu copii, se pare, totul este clar, toți suntem obișnuiți să, ca ei musca unghiile lor, din cauza exemplului rău și din cauza nevrozei cauzate de stres. Părinții, deoarece acestea pot lupta cu acest obicei. De-a lungul secolelor, ea a dezvoltat o varietate de moduri de modul de a dezvăța musca unghiile - cuie copii unse cu muștar, ardei iute, purtați mănuși pe timp de noapte, încercând să distragă atenția de la experiența, etc.

Și de ce musca unghiile crescute om, în cazul în care el face acest lucru aparent infantil un obicei prost? Toate din același loc - din copilărie. Odată ce părinții pedepsiți strict copiii lor, iar copilul a învățat doar să mă controleze. Devenind adult, el doar găsește un moment când nimeni nu vede și complet „dat“ la puterea de procedură „odihnitoare“. Da, ai citit acest drept - unghiile de ronțăit nu este nimic mai mult decât o apărare psihologică împotriva stresului și a anxietății, ajută să distragă atenția sau, dimpotrivă, pentru a reflecta pe ea. „Burtă“ unghiile lor, persoana care calmeaza si provoaca durere, ajută la reducerea sentimentele.

Cum de a dezvăța musca unghiile sale pe mâinile unui adult

Fotografie din: oraclerussia.ru

Se presupune, de asemenea, că unghiilor-muscand este printre cele mai comune perfectionisti. Oamenii care sunt folosite pentru a obține doar cele mai bune rezultate, roadere cuie, reflecta asupra problemei sau problema.

Unghii musca nerăbdător ca inerente și indivizi irascibil. Neatent ca unghiile, ele sunt un pic mai departe de lungă durată enervant situația sau starea afacerilor sale.

Există, de asemenea, o teorie care unghiilor-muscand este genetică. Deci, dacă cineva mușcă unghiile lui mamă, copiii lor nu sunt, de asemenea, imun la această. Dar, cel mai probabil, aici totul se află în exemplul de rău.

În plus față de stres „dorinta“ roaderea unghiilor cauze tulburare nevrotică severe - tulburarea obsesiv-compulsiva. Omul Mesteca fără să vrea unghiile, și nici măcar nu încearcă să se ascundă de la alții. În acest caz, este necesar să se reflecteze asupra tratamentului grave. Cu toate acestea, la fel ca în toate cazurile anterioare, unghii-masticatorie este o ocazie să se gândească la „munca“, cu psihologul.

Consecințele dependenței ca un motiv pentru a se intarca musca unghiile

Desigur, puțini oameni îndrăznesc să viziteze un specialist, și pe o astfel de problemă „neînsemnată“. În același timp, aceasta poate provoca o mulțime de efecte adverse:

Cum de a dezvăța musca unghiile sale pe mâinile unui adult

Fotografie din: nails.sfino.ru

 • tulburări intestinale. „Consumul de un cui“ este plină de consecințe, cum ar fi diaree și greață. Pentru acest lucru poate duce, bacterii și alți agenți patogeni, care, în cantități mari, se bizuiesc pe placa de unghii.
 • unghiile murdare (si nu putem garanta pentru puritatea lor) poate provoca leziuni - formațiuni dureroase asupra gingiilor si a mucoasei orale.
 • Unghii-musca poate duce la infestarea vierme.
 • Ciugulitură unghiilor rău dinților (frecvent „gustării“ rezultat solid unghii email abraziune), și chiar fălcilor, determinând spasmul muscular maxilare.
 • La rândul său, bacteriile găsite în gura poate intra rana pe degete, ceea ce poate provoca infecții - herpes si negi.
 • De asemenea, un acces de deschidere-roaderea unghiilor la boli fungice.
 • unghiei Razgryzennaya și suprafața plăgii poate declanșa degetul supurație țesuturilor moi.
 • cuie mușcate - una dintre cauzele de unghii incarnate pe degete.
 • încălcarea frecventă a integrității unghiilor duce la deformarea și deformarea plăcii și deformarea patului unghiilor, care este deosebit de neplăcut pentru femei, din cauza frumos manichiura trebuie să uite pentru o lungă perioadă de timp.

Toate aceste probleme, se adaugă un sentiment de rușine, din faptul că dintr-o dată prins în procedura neatractiv; dezgust și condamnarea opiniilor altora, și aspectul inestetice. Se pare că lista este deja mai mult decât suficient pentru a înțelege cât de complex este problema. Apropo, efectele prezentate aici poate fi un argument puternic pentru un om ca el nu musca unghiile, și cum să-l vindece de acest obicei.Cum de a dezvăța musca unghiile

Argumentele argumente, dar obiceiul nu poate fi ajutat. Avem nevoie de stimulente suplimentare, sau mai degrabă anti-stimulente care vor ajuta pentru a eradica acest obicei. Firește, căile de „copii“ - diferite „povești de groază“, amenințări, persuasiune și liniștire - nu ajuta la un adult. Precum și banale, degetele de ungere piper și alt agent amar. Aceasta poate afecta chiar și mai mult, deoarece există un prejudiciu suplimentar pentru unghii. Și adult doar pentru a scăpa de această „probleme“ enervant pe unghiile lor.

Cum de a dezvăța musca unghiile sale pe mâinile unui adult

Fotografie din: timereversing.ru

Deci, cum de a vindeca rosul unghiilor pentru adulți? Există o serie de metode care pot fi împărțite în psihologice și cosmetice. Luați în considerare fiecare grup în detaliu.

Cum se dezvăța musca unghiile sale: solutii cosmetice

Metode cosmetice, medicamente sau altfel pot fi menționate, se bazează pe acțiunea diverselor medicamente, care provoacă respingere uman rezistente la unghiile de proces ronțăit, rezultând în cele din urmă obiceiul stins. Printre altele, o parte din aceste fonduri includ substanțe de îngrijire care ajuta la repararea deteriorate unghiei. Ce metode sunt eficiente aici:

 • Nail acoperire lac special ( «Belweder», «smart email», «EL Corazon» și colab., Brand) Toate unghiilor tetradă lacurilor care de obicei au usturător compoziția de ardere. Când musca involuntar de cuie, astfel lac acoperit, o persoană își pierde „interes“ pentru a ciuguli. Astfel de acoperiri sunt, în cele mai multe cazuri consistență incoloră, ci pentru că femeile pe nota - este un mijloc eficient de cum să intarca soțul ei musca unghiile.

Cum de a dezvăța musca unghiile sale pe mâinile unui adult

Fotografie din: vrutmilife.com

 • Uleiuri cosmetice, de la unghiile de ronțăit. De obicei, acestea sunt produse în flacoane speciale și conține în amărăciune compoziția sa și un miros plăcut. Deoarece aceste fonduri sunt cel mai bine aplicate pe timp de noapte.

Cum de a dezvăța musca unghiile sale pe mâinile unui adult

Fotografie din: gribokgplus.ru

 • Ceara cosmetice de unghii de ronțăit. Acesta funcționează pe același principiu ca și instrumentele anterioare, dar, în plus față de faptul că are o textura neplacuta la dinti, cauzand scârțâie enervant și senzație de nisip sau ulei pe dinți.

Cum de a dezvăța musca unghiile sale pe mâinile unui adult

Fotografie din: vaneevasdorove1.ru

Uleiuri si ceara de la unghiile de ronțăit sunt cel mai bine aplicate pe timp de noapte, deoarece structura lor este ușor de spălat și efectul dispare după prima spălare bună mână cu apă și săpun.

Cum se dezvăța musca unghiile: tehnici psihologice

Un mod foarte eficient de modul de a vindeca roaderea unghiilor metode psihologice pentru adulți sunt avocați. Mai mult decât atât, în acest caz, persoana este conștientă de auto-controlate și, astfel, obiceiul de a pierde „puterea“ asupra omului. Luați în considerare unele dintre metodele de influență psihologică:

 • Dragă manichiură. Desigur, o astfel de metodă este eficace numai împotriva femeilor, dar este una dintre cele mai puternice instrumente. Sunt de acord, nu orice femeie este gata să riște o manichiură frumoasă și scumpă pentru imediată „plăcere“ dubioase derivate din cuie de ronțăit. Desigur, femeile care suferă de o astfel de angajament, unghiile sunt atât de dat peste cap că o acoperire convențională nu va funcționa. Dar pentru ei există o altă cale - cui, care, întâmplător, este chiar mai eficientă în înțărcare prostul obicei. Unghiile artificiale nu sunt atât de „atractive“ pentru dinți, dar nu toți dinții pentru a le face față.

Cum de a dezvăța musca unghiile sale pe mâinile unui adult

Fotografie din: astoriacosmo.ru

 • Hobby sau hobby-uri în care mâinile sunt implicate în mod constant în munca - tricotat, broderie, țesut, sculptură în lemn, etc. Ori de câte ori există o dorință de a ciuguli unghiile, ar trebui să aibă grijă de noul hobby. Astfel, ai, în primul rând, va fi ocupat cu mâinile, și în al doilea rând, sunt pur și simplu distras de nevoile pernicioase.

Cum de a dezvăța musca unghiile sale pe mâinile unui adult

Fotografie din: femaleworld.in

 • Concluzie „pariu“. Este necesar să se certe cu cineva din familia pe care o în curând sa despărțit de dependenta lui. Deoarece câștiga ar trebui să pună un pariu pe care doriți într-adevăr să-l, sau invers, pentru nimic nu ar vrea să se despartă de ea.

Cum de a dezvăța musca unghiile sale pe mâinile unui adult

Fotografie din: lex-fori.ru

 • „Sistemul de sancțiuni.“ Din nou, au nevoie de ajutor pe cei dragi care ar dori să vă ajute să facă față cu obiceiul. Este necesar să se precizeze în avans cuantumul amenzilor impuse de fiecare dată când sunt prinse unghiile de ronțăit. Și că nu a existat nici o dorință de a scăpa și răsfățați-vă în „pasiune“ secret, ar trebui să cadă de acord asupra inspecției de zi cu zi a unghiilor privind prezența urmelor de „crimă.“ Desigur, este mai bine să stați la o sumă respectabilă, ca simbol „amenzi“ nu va acționa ca un stimulent pentru a combate prostul obicei.

Cum de a dezvăța musca unghiile sale pe mâinile unui adult

Fotografie din: paranormalnost.ru

Desigur, tehnicile psihologice vor fi eficiente numai în cazul în care persoana este într-adevăr a decis să renunțe la prostul obicei. sancțiuni și sistemul de monitorizare din partea rudelor, în cazul în care o persoană singură nu este conștient de această problemă, nu numai inutil, dar, de asemenea, poate provoca un conflict și de respingere.

În orice caz, indiferent de ce modalitate de a face cu un obicei prost pe care o alegeți, să țină cont de necesitatea de ao eradica. Inofensiv la prima vedere, obiceiul poate duce la grave de sănătate și perturba relațiile cu cei dragi, pentru că nu toată lumea este dispus să suporte un număr de fel de enervant de persoane, roadere unghiile. La rândul său, aproape ar trebui să fie pacient și să dea fiecare ajutor în a scăpa de obiceiurile enervante.