Cum de a elimina arsuri la stomac acasă

Cum de a elimina arsuri la stomac acasă

Bună ziua dragi cititori! Cea mai mare parte din populația adultă cel puțin o dată în viața lor experimentat astfel o senzație neplăcută ca arsuri la stomac. Conform statisticilor, aceasta afecteaza aproximativ 20-40% din populație. Unul dintre meu co-lucrător în timp ce lucrează de la arsuri la stomac a scăpat de sodiu. Pentru el, era pur și simplu ca „prim ajutor“. Toată lumea, chiar și sănătos, în anumite momente se pot confrunta cu acest fenomen. Dar, în scopul de a lua toate măsurile necesare pentru detaliu pentru a înțelege această problemă. Așa că astăzi vom vorbi despre cum și ce să eliminați arsuri la stomac acasă.Deoarece există arsuri la stomac?

Cum de a elimina arsuri la stomac acasă

Pirozis - este eliberarea de acid gastric în esofag, persoana experimenteaza un gust amar în gură, senzație de o puternică senzație de arsură în spatele sternului. Cum se produce?

Stomacul este conținut acid, există întotdeauna evidențiat acid clorhidric, care efectuează o singură funcție: ucide bacteriile daunatoare care intra in stomac cu alimente. Stomacul este protejat de acțiunea acidului clorhidric de mucus speciale care nu permit distrugerea mucoasei stomacului. Un esofag, care furnizează hrană în stomac, nu este adaptat la ea, adică membranei mucoase nu este protejat de mediul acid. Este protejat doar inelul muscular (sfinkerom), care reglementează conținutul tranziției de la stomac in esofag.

Cum de a elimina arsuri la stomac acasă

Dacă totul este normal, atunci persoana se simte bine. Cei mai mulți oameni care au experienta arsuri la stomac - acestea sunt oameni care sunt supraponderali. Acest lucru se întâmplă deoarece grăsimea, care se află în interiorul cavității abdominale, presează diafragma (sept muscular) între cavitatea abdominală și toracică. Ea, la rândul său, pune presiune chiar mai mare, și se pare că stomacul este, de asemenea, începe să se simtă presiunea, și astfel crește presiunea în interiorul stomacului, care sfinker în imposibilitatea de a rezista. Se deschide inelul muscular, conținutul stomacului cu acid aruncat în esofag, există această iritație a membranei mucoase a corpului, iar persoana începe să experimenteze arsuri la stomac. În cazul în care acest proces are loc în mod regulat, poate exista un risc de boli, cum ar fi ulcere esofagiene, eroziune, tumori maligne.

Preparate antiacide

În manifestarea sistemică a simptomelor arsuri la stomac ar trebui să solicite asistență medicală, deoarece poate fi din cauza prezenței mai multor boli :. ulcere gastrice, pancreatită, gastrită, polipi, etc. În unele cazuri, durere și senzație de arsură în spatele sternului poate fi cauzată de un atac de cord. Prin urmare, noi trebuie să stabilească mai întâi cauza apariției sale.

Dacă arsurile la stomac nu este un frecvent „invitat“ puteți utiliza medicamente antiacide.

Cum de a elimina arsuri la stomac acasă


Rapid a reduce aciditatea crescută a stomacului ajută antiacide care conțin aluminiu, magneziu și calciu. După contactul cu reacția chimică obișnuită antiacide gastrice se produce prin neutralizarea acidului clorhidric. Acționând antiacide timp relativ scurt (aproximativ două ore) și numai de ajutor pentru a atenua starea actuală, dar nu elimină cauza, și nu protejează împotriva atacurilor repetate. Prin antiacide includ medicamente, cum ar fi "Rennie", "Vikair", "Almagel", "Maalox", "Fosfalyugel", "Gastal" et al.

Cum de a elimina arsuri la stomac acasă

Mai mult, pentru a reduce formarea de acid clorhidric în stomac, folosind mijloace eficiente moderne - inhibitori ai pompei de protoni ( „Omeprazolul“ „omez“ „Pariet“, „Nexium“), care promovează vindecarea în focarele inflamatoare ale esofagului.

Dieta și stilul de viață pirozis

La domiciliu, tratamentul de arsuri la stomac ar trebui să înceapă cu dieta. Principala sa misiune este de a normaliza puterea.

În combinație cu un regim alimentar recomandat pentru a pune în aplicare următoarele recomandări:

Cum de a elimina rapid arsuri la stomac la domiciliu?

Există situații în care un atac de arsuri la stomac a început brusc acasă. În acest caz, „primul ajutor“ va antiacide. Dar dacă în acel moment nu au avut la îndemână și nu există nici o modalitate de a cumpăra rapid, ce să fac? Iată câteva sfaturi, poate ei te pot ajuta. Puteți:

  • mânca mere acru sau dulce și acru brut proaspăt, acesta va ajuta la reducerea acidului gastric;

Cum de a elimina arsuri la stomac acasă

  • (. „Barzhomi“, „Essentuki-4“, „Kislovodsky Seltzer“, etc.), un pahar de apă minerală slab alcalin sau alcalin fără gaz, care ajută la reducerea mediul acid al sucului gastric, cu apă utilizare, cumpărat într-un recipient din sticlă;

Cum de a elimina arsuri la stomac acasă

  • bea suc de cartofi proaspat stors, care are un efect alcalin și rapid ușurează senzația de arsură;

Cum de a elimina arsuri la stomac acasă

  • ia cărbune activat, se spală cu apa, se va absorbi excesul de acid care se formează în stomac;
  • neutralizeaza rapid laptele de acid (bea lent 0,5 cesti);
  • bun „extinctor“ pentru arsuri la stomac este un suc de varză proaspătă;

Cum de a elimina arsuri la stomac acasă

  • contribuie la corectarea dezechilibrului în stomac de iaurt natural și nu conține materiale de umplutură;
  • Aceasta ajută mulți mănâncă grapefruit.

Există o modalitate de a elimina rapid pirozis - este utilizarea în interiorul unei soluții de sodă (o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar de apă caldă). Trebuie sa bei in inghitituri mici. Dezavantajul este că soda contribuie nu numai la neutralizarea acidului clorhidric, dar, de asemenea, eliberează simultan dioxid de carbon, care acționează asupra mucoasei gastrice, stimulează secreția de suc gastric, ceea ce poate da naștere la retransmisia pirozis. De multe ori a recurs la această metodă nu este recomandată.

Acum, că știi cum și ce să eliminați arsuri la stomac acasă. Sper că arată o cale de a fi util pentru tine.

Stare de sănătate bună pentru tine!

Doriți să primiți articole de pe acest blog?

Bună ziua dragi cititori! Cea mai mare parte din populația adultă cel puțin o dată în viața lor experimentat astfel o senzație neplăcută ca arsuri la stomac. Conform statisticilor, aceasta afecteaza aproximativ 20-40% din populație. Unul dintre meu co-lucrător în timp ce lucrează de la arsuri la stomac a scăpat de sodiu. Pentru el, era pur și simplu ca „prim ajutor“. Toată lumea, chiar și sănătos, în anumite momente se pot confrunta cu acest fenomen. Dar [...]

de multe ori am suferit de arsuri la stomac, nu a început încă să folosească „Omeprozolom“ - beat în fiecare zi și uitat de arsuri la stomac. Un soț nu-i place pastile, preferă remedii tradiționale. Anterior, bea suc sau lapte, iar acum spune-i, de asemenea, despre alții.