Cum de a elimina definitiv parul de pe corp la domiciliu

Femeile care nu visează de o piele netedă și frumoasă? În cazul în care organismul creste parul nedorit, aduce întotdeauna o mulțime de neplăceri. Dacă doriți pentru a rezolva problema, cum de a elimina parul facial permanent la domiciliu, practic nu se poate face fără un aparat de ras, zahar, ceara sau epilator. Dar, după ce a experimentat nu experienta mai placuta indepartarea permanenta a parului, femeile încearcă să găsească o cale magică, a scăpa de toată vegetația. Apropo, oamenii se întreabă cum să scape de păr între sprâncene, între fese, inghinală, umeri, spate, stomac și barba, și femeile încearcă să elimine pubian lor, piept, și în alte locuri.Elimina parul nedorit de pe corp

Astăzi, industria frumuseții este în creștere într-un ritm mai rapid, în curs de dezvoltare în mod constant noi metode de îndepărtare a părului de pe fata si barbie. Ei au multe avantaje și un mare dezavantaj - procedurile sunt foarte scumpe, și nu există nici o garanție că părul nu va mai crește.

Lucru este că părul este același organ al corpului, cum ar fi un braț sau picior, iar ei au o anumită funcție. Anterior, părul de pe corpul unei femei nu a observat, dar a efectuat astăzi o luptă aprigă pentru piele netedă și catifelată.

Există mai multe tratamente în saloane pentru a ajuta la rezolvarea problemei, cum de a elimina parul facial permanent la domiciliu. Ei au pentru o lungă perioadă de timp și de a elimina destul de painlessly parul de sub subsuoară, pe buza superioară și așa mai departe. Scoateți parul poate fi chiar și în nas și urechi. Dar elimina definitiv parul astfel de metode nu va funcționa, deoarece parul este pus în natura corpului uman, și mai devreme sau mai târziu, problema se va ridica în continuare din nou la femeie. Deci, care sunt căile de îndepărtare a părului în saloane.

Cea mai nouă tehnologie de îndepărtare a părului

Procedura de îndepărtare a părului făcut în salon Stavropol, răspunsurile dovedit, nu provoacă dureri severe, cum ar fi o casă, dar este mult mai scump. Pentru efectul procedurii a fost salonul maxim necesar vizita de câteva ori, dar nu fiecare femeie va fi costisitoare. Dar majoritatea are încredere încă cosmetologi fața lui și nu folosește remedii populare, că nu a existat nici un impact negativ asupra organismului. Pentru salon de metode includ:

Îndepărtarea cu laser. Acesta este cel mai rapid mod. un fascicul laser distruge radacina firului de par, astfel încât deja în prima sesiune, puteți scăpa de câteva mii de rădăcini. Pentru un rezultat bun este necesar să se treacă aproximativ trei proceduri. Îndepărtarea părului cu laser este foarte scump. În plus, laserul indeparteaza doar firele de păr de culoare închisă pe corp.

Epilare. Această metodă distruge foliculii de par cu o lampă specială cu o lumină de bandă largă. Este distrugerea melanina conținută în păr. În zonele cu probleme după prima procedură a pierdut aproximativ 30% din păr, iar cei care rămân vor deveni lumină și subțire, astfel încât acestea nu vor fi vizibile. Fotoepilarea nu cauzează disconfort, deoarece cosmeticieni aplicați gelul de răcire înainte de procedura.Electroliza. Această procedură este întotdeauna ajută să scape de păr facial. Sensul metodei este că specialistul introduce un ac mic in foliculul de par si actioneaza pe ea prin intermediul curentului, care distruge foliculul.

Eliminarea remedii populare

remedii populare utilizate la domiciliu: îndepărtarea părului cu ajutorul permanganat de potasiu, un fir, cu ajutorul unei nuci, zaț de cafea, și chiar ulei de furnici și Shugaring. Dar cele mai eficiente sunt următoarele:

1. peroxidul de hidrogen.
Părul în acest caz se încadrează în aplicare constantă de peroxid de hidrogen. Pentru a face acest lucru, să ia soluție shestriprotsentny și se amestecă cu amoniac sau săpun lichid vanza. În primul rând, părul va deveni alb, iar apoi complet șterse.

2. Soda.
Unele femei scapa de parul cu un bicarbonat de sodiu obișnuit. O lingura de bicarbonat de apă fiartă, și după răcire pentru a șterge zonele cu probleme cu un tampon de bumbac.

3. Iod.
Pentru a elimina necesitatea de a prepara o soluție cu 2 g de iod, 35g de alcool, amoniac și ulei de ricin 2g 5g. Acest amestec trebuie să stea timp de câteva ore, și apoi aplicate la zonele cu probleme de două ori pe zi.

4. gidroperit.
Tabletele gidroperita, în cazul în care nu ajuta să scape definitiv de parul de pe fata, dar cel puțin să le incoloră. a fost utilizată o soluție recomandată de 15%. Pentru aceasta, 10 ml de apă 3 comprimate se dizolvă și se adaugă amoniac - 10 picături. Utilizați soluția de care aveți nevoie într-o zi, pana cand parul in exces nu va înceta să vă deranjeze.

5. rivanola.
Este un agent dezinfectant si cicatrizant, care este utilizat pe scară largă în medicină. Pentru a elimina parul, utilizați o soluție de 1%, care Inmuiati un tampon de bumbac și freca o dată pe zi, zonele cu probleme.

Caracteristici de îndepărtare a părului în locuri intime

Dacă petrece o îndepărtare a părului în zona inghinală, dupa ce pielea are nevoie de îngrijire suplimentară, pentru că în aceste locuri, este foarte delicat, același lucru se aplică la subsuori. În primul rând, nu se înmoaie locația la care depilare se efectuează timp de 8 ore. În al doilea rând, în prima zi după depilare, mai ales ceara, este necesar pentru a trata pielea cu o atenție specială. Asigurați-vă că hainele nu freca. utilizarea lenjerie de corp din bumbac natural, astfel încât acesta nu este apăsat și frecat pe piele.

Atunci când decide cu privire la modul de a elimina parul in locuri intime in casa pentru totdeauna, nu se poate face fără peeling. Ar trebui să fie efectuată în termen de câteva zile după procedură. Cu alte cuvinte, folosiți pentru frecat. Datorită lui, parul nu va crește în piele, determinându-l să nu fie iritate și inflamate. pilling Held trebuie în mod regulat, dar nu și în primele trei zile după depilare. De ce nu putem face asta? Pentru că, în primele zile ale pielii este iritată și ea are nevoie de odihnă cât mai mult posibil.

Dacă doriți să eliminați părul nedorit de pe testicule unui om, atunci nu este nevoie să știe despre caracteristicile acestui caz complex.
Asigurați-vă că pentru a hidrata pielea si satura-l cu oxigen. Chiar și în timpul iernii, va hrănitoare crema. După ceara epilat hidrata crema de piele sau de ulei.

În concluzie, aș spune că, dacă doriți să eliminați vellus sau gri de păr de pe cap sau pe frunte, toate aceste metode nu te va ajuta. Este mai bine să contactați persoana care spune cel mai bun și cel mai eficient mod de a elimina parul din zona de interes.