Cum de a elimina fluxul de radiator auto, ce să facă

Cum de a elimina fluxul de radiator auto, ce să facă
Ai cumpărat o mașină folosită, și dintr-o dată se dovedește că radiatorul se scurge. Ce se poate face într-un astfel de caz, pentru că noua achiziție scump. Prin urmare, încercați să-l reparați singuri, petrecerea unui minim de mijloace.Pot fi două soluții la această problemă. terapeutică „tratament“ și chirurgie.

Din cele mai vechi timpuri șoferii opresc muștar uscat scurgere doar glosat peste ea o fisură în radiator și rezultatul unei astfel de tub de „tratament“ complet de ordine, de notare, complet.

Din „hrănite“ persecutor muștar, de asemenea, nu se așteaptă la nimic bun. Puteți beneficia totuși de o varietate de materiale de etanșare. că există acum în vânzare. Pulbere a făcut în conformitate cu principiul de muștar uscat și a câștigat reputația înjositoare. Văzând o scădere a cererii, producătorii de piață PA quirky aruncat aceeași pudra, dar antigel diluat și ambalate într-o sticlă frumoasă. Efectul după aplicarea la fel.Există între unul și foarte bun pentru radiatoare de etanșare care polimerizează. Acesta este vândut în borcane de unică folosință de marcă, cum ar fi berea, dar aceasta este în valoare, cu toate acestea, nu este ieftin. Cu tipul de material de etanșare este similar cu culoarea albăstruie papetărie lipici. Principiul de funcționare se bazează pe polimerizarea în contact cu aerul cald. Pur și simplu pune, adăugați-l la radiator pentru a încălzi motorul, și „plânsul“ în fața radiatorului „calmează-te.“ În locul unei scurgeri format o lipire puternică. Tuburile radiatorului și soba nu este afectat deoarece materialul de etanșare nu conține particule solide.

Se înțelege că o astfel de „tratament“ poate elimina o mică scurgere. În cazurile severe, va trebui să recurgă la o intervenție „chirurgicală“ și a pus radiatorul pe „masa de operație“. Pre-necesitatea de a evacua apa, scoateți mai rece și uscat. Acum puteți începe să repara.

În cazul în care alamă radiatorului. fisuri pot lipi. În cazul în care din aluminiu. nu se poate face fără sudură la rece. Rolul sudării rece funcționează adezivi bicomponente pe baza de epoxi.

Înainte de a începe „sudura“, este necesar să se usuce și degresa locul de lipire. Atunci când este încălzit în majoritatea autovehiculelor în interiorul radiatorului este presurizat, astfel încât lipirea trebuie realizată cât mai bine posibil.

Când scurgeri furtunurile și nu le pot înlocui, trebuie să fie reparat la fața locului bucată de cauciuc care curge, apăsându-l pe partea de sus a clemei. Dacă ruptura este mare, se ocupe de cauciuc brut și o vulcanizare. Astfel, este posibil să se întoarcă la o viață de aproape orice radiator.

Ei bine, acum puteți în condiții de siguranță și stai în spatele volanului!