Cum de a elimina grasimea de pe abdomen și părțile laterale ale omului

Cum de a elimina grasimea de pe abdomen și părțile laterale ale omului

burtă saggy și șolduri proeminente - o problemă cu care se confruntă mai devreme sau mai târziu, toți oamenii, desigur, în cazul în care nu sunt sportivi profesioniști. țesut adipos în exces în abdomen și flancurile reduce atractivitatea bărbaților în ochii sexului opus și provoacă o mulțime de deteriorare a sănătății și stima de sine.Lupta excesului de greutate grele, dar destul de real. Și în mod eficient se poate face chiar și la domiciliu, ar dori.

program de pierdere în greutate conceput pentru a se asigura că omul de a elimina grasimea de pe abdomen și părțile laterale trebuie să fie integrate și complete, inclusiv dieta, greutate si cardio. Aici este o listă de recomandări care trebuie urmate.

Dacă se confruntă cu scopul de a scăpa de grăsime în zona cu probleme, trebuie să spun la revedere de la alimente grase si grele, exclude din dieta făină, dulce și chiar prăjit.

2) alcool Evitarea

In special berea, în care un număr foarte mare fitosestrogenov (analogi de hormoni sexuali feminini), care duc la o creștere a masei de grăsime. Bere burta - o consecinta a muncii lor.

În plus față de berea ar trebui să fie și de la alte alcool, ca el reține apa în organism și face să nu toate eforturile de pierdere în greutate. Apropo, același efect are și sare, astfel încât aceasta ar trebui să limiteze aportul de prea.3) Exerciții

Baza de pierdere în greutate, fără a le nicăieri. Dacă sunteți cu scopul de a reduce cantitatea de grăsime corporală, va trebui să alterneze puterea și exercițiile aerobice, ambele integrate și izolate. O atenție deosebită trebuie acordată următoarelor domenii:

Aici este nevoie de o serie de exerciții care vizează elaborarea tuturor muschilor abdominali. Exercițiile abdominale mai eficiente, care sunt sigur de a fi incluse în programul său sunt răsucire (standard și duble), foarfece și de ridicare picioare drepte mincinoase. Ar fi frumos să adăugați o altă poftă de mâncare pe fitball.

b) Boca și șolduri

Cu cât este mai intensă exercitarea, fără de care o persoană care dorește să-și piardă în greutate, nu se poate face.

În programul trebuie să includă: genuflexiuni paralele (sau genuflexiuni cu un salt), sari pentru a înclina într-o parte, precum și exerciții, „patinator“.

c) Forța de formare

În ciuda faptului că vorbim despre formare la domiciliu, un program de formare este posibil să se dilueze sarcina de alimentare cu un echipament simplu, cum ar fi gantere și haltere.

Deci, în cazul în care obiectivul dvs. este de pierdere în greutate, se recomandă să se aplice greutățile de presă umăr (cu una sau două mâini în același timp) sau banc de presa gantera de la piept. Ea poate fi înlocuită sau diversifice obișnuite de flotări.

Nu disprețuiesc aceste exerciții, deoarece se pare pur și simplu că acestea sunt izolate. De fapt, sarcina de greutate pe întregul corp, precum push-up-uri, în care stomacul este în tensiune constantă.

g) cardio

Bazați dieta, exercitarea mai aerobă, cu atât mai bine. În acest domeniu există o gamă largă de exerciții, începând cu funcționare clasic și înot la programe de antrenament în sala de gimnastică, dacă nu vrei să ieși.

Deci, sunt cel mai eficient antrenament pe bicicleta eliptica care simuleaza de rulare, o bicicletă staționară specială și o bandă de alergare.

Angajarea în exerciții de aerobic aveți nevoie de o mulțime, dar nu până la punctul de epuizare. Este recomandat să le dea cel puțin o oră pe zi, tipuri alternativ. De exemplu, luni, care rulează pe o pistă, marți - elipsoid, etc. În ceea ce privește formarea izolată și puterea de cele de mai sus, acestea ar trebui să fie utilizate într-o zi.