Cum de a elimina grasimea de pe burta la om

Cum de a elimina grasimea de pe burta la om

Cauzele de grăsime în abdomen la bărbați

opiniile oamenilor cu privire la acest subiect sunt diferite - cineva crede că vina pentru consumul excesiv de bere și produse alimentare, alții spun că problema este un stil de viață sedentar. Ambele părți vor fi în sine.Experții identifică trei motive majore din cauza cărora există o creștere abdominale:

 • slăbirea critică musculaturii abdominale;
 • un loc permanent la volan, computer sau un scaun de birou;
 • prezența excesului de greutate, în general.

În primul caz, mușchii drepte pierde elasticitatea lor natural și nu mai servesc ca un corset pentru organele interne, ceea ce duce la o creștere a volumului de burta. În al doilea rând relaxa pe deplin țesut oblică, care promovează formarea de părți suspendate. Ultimul motiv se manifestă treptat - primul strat de grăsime este subțire, dar în timp, începe să crească.

Ultimul lucru pe care-l prezintă în brațe și picioare, cel mai - în piept și abdomen.

Consecințele negative și efectele dăunătoare bărbaților

Lupta împotriva obezității nu este doar a fi asa. Fiecare kilogram de creștere în greutate are un impact negativ asupra sănătății. Datorită sarcinii constante poartă repede ficatul și schimbă compoziția sângelui. Acest lucru duce la probleme cu sistemul cardiovascular, cum ar fi tahicardie, dispnee, prolaps si altele. Modificări în formula de sânge afectează nivelul libidoului și a puterii de sex masculin. deficit de testosteron este compensată de hormoni de sex feminin estrogen, care afectează tipul de depozite de grăsime (coapse, stomac). Lipidele sunt în creștere asupra mușchilor și a organelor interne, a interfera cu activitatea lor normală.

Scapa de grăsime prea mare - dorința de a 50% din toți oamenii. Ceea ce urmează este un pas cu pas ghid practic pentru a accelera arderea excesului de grasime. Țineți cont de fiecare element, deoarece acestea sunt importante pentru același grad.

În cazul în care pentru a începe a scăpa de grăsime

Cum de a elimina grasimea de pe burta la om

Normalizarea a corpului

Organismul are propriul ceas intern, în mare măsură armonia depinde de cât de bine vă urmați fluxul de ceasuri biologice. Funcționarea normală a tuturor sistemelor ar trebui să fie determinate de bunăstare și îmbunătățirea constantă a persoanei. În primul rând, este important să se definească modul de somn și de odihnă, a doua pentru a face o mai buna nutritie si de a dezvolta un plan de formare.

dieta de zi cu zi

Lipsa de substante nutritive daunatoare ca supraabundenta lor. Potrivit medicilor, om sănătos medie nutriționiști ar trebui să consume aproximativ 2300-2500 de calorii pe zi. Această cifră include consumul de energie pentru a funcționa cu o activitate fizică medie, exerciții și exercițiile fizice de 2-3 ori pe saptamana. Indicatorul poate varia în funcție de greutatea de pornire și tipul de angajare. Deci, incarcatoare, lucrătorii rutier, mineri și reprezentanți ai altor profesii necesare grele la 3.500 de calorii pentru a acoperi toate costurile de securitate.

In fiecare zi, un om trebuie sa consume 120 de grame de proteine, 90-95 grame de grăsime și 400-450 grame de carbohidrati. Nivelul trecutului poate fi oarecum redusă, deoarece acestea sunt elementele de grăsime.

dieta stabilizatnutriție adecvată - este o artă, și că ei vor trebui să învețe să lucreze din greu.

Există multe nuanțe care trebuie să le cunoască și să aplice în practică.
Multe alimente preferate vor trebui să renunțe, fără îndoială, că o listă a acestora:

Trecerea la alimente ușor de digerat ar trebui să fie însoțită de o creștere a frecvenței practicilor de alimentație. Dacă mai devreme mananci mai multe mese de 3-4 ori pe zi, este necesar să se reconstruiască programul, astfel încât timp suficient pentru 5-6 mese complete.

Dietele nu înseamnă renunțarea la alimente, colorarea foame și alte tehnici extreme, tot ceea ce este necesar - să mănânce în același timp, produse „sănătoase“.

Prin „sănătos“ includ ingrediente derivate din plante, din carne permisă numai piept de pui, curcan sau carne de vită macră. Mezeluri, gât, coadă de porc - inamicul presei și aspectul irezistibil. Burn grăsime va ajuta orice om cereale, produse lactate, pește și apă obișnuită. Dacă bei suficient, apoi crește cantitatea de aportul de lichide trebuie să treptat, în caz contrar va exista o inflamație temporară și deteriorarea sănătății.

Dieta aproximativă pentru o zi

Orice element poate fi optimizat pentru a se potrivi nevoilor individuale, dar nu cresc conținutul caloric. Meniul trebuie să se înmulțească legumele în formă prelucrată, pâine tărâțe și un lichid.

Exerciții la domiciliu și în sala

Nu toată lumea are posibilitatea de a conduce grăsime în sala de sport, cineva este pur si simplu nu suficient timp, cineva are bani și altele doar timid de fizicul său. Într-o cameră special echipată rezultatul dorit este atins destul de repede, în timp ce la ocupație acasă poate dura mai mult. Nu este exclus de factor de lene - multe foarte greu să te forța să exercite fără nici o motivație suplimentară. Dacă doriți într-adevăr să schimbe forma lor, pentru a îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții, locul de muncă pentru tine nu va mai conta.

Ab antrenament

În scopul de a conduce în mod eficient și rapid departe grăsimea de pe părțile laterale și partea centrală a abdomenului, omul va trebui să se concentreze pe formarea muschilor presei. Multe dintre exercițiile de bază în culturism și Powerlifting dau cumva sarcina pe mușchii oblici și drepte, dar există un set special de îndreptat tocmai pentru arderea de burta de bere.

 1. flexia trunchiului pe raftul de sus. Cel mai bun lucru pentru a face 3-4 seturi de 8-10 repetari, dar puteți alege frecvența pe baza formării lor fizice. Frumusetea de exercitare este prezența unor complicații suplimentare, care determina organismul pentru a rearanja rapid celulele grase din mușchi;
 2. Creșterea picioarelor directe la paralele, cu un accent coate. Există doar greutatea, dar recepția este eficientă pentru întreaga linie a mușchilor longitudinale. Alternativ, puteți utiliza bara orizontală și fă-o creștere a picioarelor pe o parte, aceasta va ajuta la pompa oblică;
 3. partea hiperextensie. Contribuie la dezvoltarea mușchilor interne și externe oblice la bărbați, consolidarea spate și a coloanei vertebrale, o greutate mica pe picioare.

La domiciliu,

 1. Răsucirea situată pe podea, tocuri ar trebui să fie la o distanță de 20 de centimetri de la fese. Este necesar să se ridice numai partea superioară a corpului, în timp ce talie este întotdeauna presat la podea sau sala de gimnastica mat;
 2. Planck static (înainte, înapoi și lateral). În ciuda simplității aparente a execuției întărește întregul corp ca întreg, inclusiv la nivelul stomacului. Exercitarea nu necesită nici un echipament suplimentar, care simplifică utilizarea acestuia.
 3. Creșterea picioare directe. Se face culcat pe podea, genunchii nu ar trebui să se aplece punerea în aplicare a întregii abordări. La punctul final, corpul tau are forma literei «L», dacă este posibil, depozitați degetele de la picioare chiar mai departe - aceasta va spori efectul.

Strategie Sport

Cel mai important lucru - să nu părăsească clasa. Chiar dacă ți-e dor de un antrenament - nu renunta și începe peste tot din nou. Vizionarea și au nevoie de 1-2 zile, deoarece muschii abdominali recupera mai repede decât altele. Dacă este posibil, utilizați greutăți - 10 repetari „in vigoare“, va fi mult mai bine decât 30, dar fără prea mare dificultate.

Rezumând

Excesul de greutate - nu este teribil, teribil - nu-l lupta. Uita de scuze despre os larg și ten natural, vă construiți corpul. Utilizați o abordare holistică a problemei, aceasta va ajuta să alunge excesul de grăsime în același timp și a obține cuburi frumoase de pe stomacul lui, pe care visele fiecărui om.

mai multe lucruri interesante

 • Cum de a elimina grasimea de pe burta la om
  Cum sa scapi de burta de bere om
 • Cum de a elimina grasimea de pe burta la om
  Cel mai eficient mod - cum de a elimina burta si solduri
 • Cum de a elimina grasimea de pe burta la om
  Exercitii pentru obliques și pierderea în greutate - bărbați
 • Exerciții pe obliques