Cum de a elimina grasimea de pe laturile omului exercită 1

Principala »Arunca greutate» Cum de a elimina grasimea de pe laturile exercițiilor de om

Implicit zveltețe - cum pentru a curăța laturile unui om?

Cum de a elimina grasimea de pe laturile omului exercită 1
Orice antrenor în clubul de fitness sau dieteticianul la întrebarea: cum de a curăța părțile laterale ale omului vor răspunde că, în acest caz, aveți nevoie de o soluție globală a problemei.În cazul în care cauza de grăsime se pliază pe părțile laterale au fost dieta nesănătoasă și lipsa de activitate fizică, este necesar să se ajusteze aportul de proteine, grăsimi și carbohidrați, plus paralel face puterea și exercițiile aerobice (mersul pe jos, înot, jogging, jocuri active, în aer liber). Aceasta este ceea ce în detaliu și să vorbim.

De aceea oamenii, nici măcar bautori de bere, există comune „bere“ stomacuri și falduri de grăsime de pe părțile laterale. Noi adăugăm la aceste procese, dorința de a se întindă la televizor, si alimente bogate in calorii - a obține rezultatul evident!

Problema excesului de greutate în rândul bărbaților moderni sau în cazul în care provin de la?

Progresul științific și tehnologic au făcut munca noastră mai mult intelectuală, eliminarea exercițiului.

Programatori, designeri, avocați și alte profesii de prestigiu moderne asociate cu dispozitivul portabil omniprezente - un calculator și un stil de viață sedentar. Seara de odihnă în timp ce, de asemenea, de neconceput fără un dispozitiv de favorit.

 • Deficienta activității motorii în timpul procesului de lucru care conduce la depunerea de grăsime pe abdomen și flancurile.
 • Arunca într-o dietă nesănătoasă constând din low-cost fast food, semi-fast food și alimente cu un nivel ridicat de aditivi (nitriți, nitrați și alți compuși chimici), lipsa de fructe si legume in dieta, mese neregulate - toți factorii care determina organismul masculin sa se acumuleze falduri de grăsime de pe părțile laterale și burta.
 • Prezența obiceiuri proaste. Stresul și fumatul contribuie la depunerea de grăsime de pe părțile laterale și în abdomen. Alcoolul (inclusiv bere) conține un nivel ridicat de calorii „goale“, la care se adaugă sare și valoarea nutritivă a snacks-uri. Ca urmare a „relaxare“ sau sărbătoare de vacanță se poate obține o aprovizionare mare de grăsime „abdominal“ se pliază pe părțile laterale.

Ce amenință adoarmă opinia că „ar trebui să fie o mulțime ...“

burtă sferice și grăsime de pe părțile laterale ale oricărui om - nu este doar o problemă estetică și lipsa de sexualitate. De asemenea, este o amenințare reală pentru sănătatea generală.

Talie unui om, a cărui dimensiune depășește 88-94 cm, ar putea fi un vestitor de diabet (tip II),, bolile oncologice cardiovasculare.

 • grăsime abdominală ( „zonă de protecție“ în jurul taliei și părțile laterale) - se concentrează hormonul de stres (cortizol), care este un factor de risc pentru deces.
 • In plus, obezitatea este adesea însoțită de abdominale viscerală, atunci când oricare dintre organele interne sunt acoperite de „pungi de grăsime“, ceea ce duce la eșecuri grave în activitatea sa și deteriorarea critică a sănătății.

Prin urmare, presa de relief și mușchii puternici - nu este doar o garanție de frumusețe și sănătate. Omul care veghează figura ei, încrezător, se bucură de atenția de sex feminin și respect în societate. O astfel de persoană este mai mult succes în avansarea în carieră.

Cum de a elimina grasimea de pe laturile omului exercită 1

Scoateți burtă și șoldurile bărbați ajuta o dieta sanatoasa?

Fanii acestui stil de viață sănătos pe experiența lor ar putea să se asigure că raționale dieta echilibrata alimente cu conținut scăzut de calorii nu satisface numai remarcabil de foame, dar, de asemenea, este prevenirea multor boli „ale timpului nostru“: probleme cardiovasculare, tulburări digestive, tulburările endocrine, și altele.

O cantitate suficienta de proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase (de măsline și alte uleiuri vegetale), nu numai că ajută pentru a scăpa de burtă și de părți, dar, de asemenea, pentru a restabili metabolismul propriu-zis, normalizează activitatea multor organe și sisteme interne.Factori cum ar fi:

 • mese frecvente fracționale pe tot parcursul zilei (5-6 ori);
 • Porții mici de 200-300 gr.;
 • O cantitate suficientă de apă pură (la rata de 30 ml per 1 kg greutate corporală), dar nu mai puțin de 1,5-2 litri pe zi,

ajuta compensa în totalitate cantitatea de umiditate vitală și nutrienți pentru metabolism adecvat in tesuturi.

Este cunoscut faptul că grăsime pe abdomen și flancurile cel mai rapid amânată din cauza grase, alimente prajite, produse de patiserie, delicatese dulci, sărate, afumate, bauturi carbogazoase si alcool, fast-food și sosuri care sporesc pofta de mancare.

Aceste produse trebuie să fie abandonate, și le-au înlocuit cu:

 • Carne slaba (vită, pasăre fără piele), pește, speciile marine și fluviale (cod, biban, crap, ton, somon, Cambala), lapte și produse lactate (iaurt, brânză de vaci, brânzeturi cu conținut scăzut de grăsimi);
 • Fructe de mare (calmar, creveți);
 • ouă;
 • Leguminoasele (mazăre, năut, fasole);
 • hidrati de carbon utile care sunt digerate foarte lent, dand saturarea corpului masculin și contribuind la păstrarea șrotul stamina (hrisca, fulgi de ovăz), orez brun și tărâțe de grâu, bogat în zinc, care este necesară pentru sinteza principalul hormon masculin - testosteron. De asemenea, în dieta este necesar să se includă pâine integrală de cereale;
 • Din dulciuri poate fi mâncat puțină miere, fructe uscate;
 • Legume și fructe;
 • Ulei vegetal pentru salate;
 • ceai verde, cafea slab, fără zahăr, sucuri proaspăt stoarse.


Cel mai bine este să mănânce feluri de mâncare de la aceste produse, preparate fierte, coapte sau fierte. Permis legume fierte.

formatori de fitness spun că reducerea aportului caloric total de 1000 de calorii pe săptămână ajută să-și piardă circa 1-1,5 kg de exces de greutate, inclusiv reducerea volumului abdomenului și flancurile.

Ce exercițiu poate elimina în mod eficient partea?

abdomen slăbire locală, părți, care nu afectează alte părți ale corpului, experții cred că mitul, deoarece corpul nostru, pierde calorii, arde de grăsime în același timp, în jurul valorii de „depot“.

1. sari coarda. Foarte eficient pentru acest scop, sarind coarda, ajutând la reducerea în mod semnificativ cantitatea totală de grăsime din organism. Ar trebui să înceapă cu 20 de minute de adăugarea de 10-20 de minute de formare pe acest proiectil simplu de zi cu zi. Barbatii cu un indice de masa corporala mare ar trebui să ia o astfel de sarcină cu precauție, deoarece există un risc de rănire din cauza greutății grele. Acestea ar trebui să înceapă cu o plimbare activă, continuând de muncă după un anumit timp de jogging lumină ca pe un plan plat, și pe scări.

2. fitball. Minge pentru fitness - echipamente sportive perfecte pentru a pompa șoldurile. Am repara pe ea, întins pe o parte, cu picioarele, întinse la o atenție și se sprijină mâna pe podea. În mod alternativ ridicați una dintre extremitățile inferioare. Acest exercițiu întărește obliques, care ajută să scape de acumularea gras în zona a corpului. Repetând ridica piciorul de cel puțin 10 de ori, se transformă în cealaltă parte a oglinzii și practica exercițiile.

3. hulă. Alegerea o folie de sport cu bile de masaj și o greutate decentă pentru a curăța în mod eficient părțile laterale. Când el cade în primul rând - nu contează, după întărirea mușchilor abdominali se angajeze cu ei va fi mai ușor. Antrenamentul cu hoop timp de 40-60 de minute, care a avut loc de trei ori pe săptămână deja pentru luna de expirare va da rezultate notabile!

4. Dumbbell. Vom duce mai departe curbează în direcții diferite, ridicând brațul opus cu gantere. În acest caz, greutatea proiectilului nu trebuie să depășească 2 kg!

Cum de a elimina grasimea de pe laturile omului exercită 1

De asemenea, îndepărtați părțile laterale ale omului pentru a ajuta la aceste exerciții ușor de realizat, care trebuie să fie pedalat intens:

 • Ridicarea corpului într-o poziție predispus în mod direct și răsucire într-una și cealaltă pentru 15 repetari;
 • Același lucru, dar ridicând piciorul la un unghi drept. Când răsucire Gat genunchii coatele opuse;
 • Grif tijă, sau un înveliș respectiv, aveți nevoie pentru a pune pe umeri și mențineți spate într-o poziție dreaptă, corpul alternativ rotirea spre stânga și dreapta. Mușchii abdominali, menținând în tensiune la 15 repetiții în fiecare direcție;
 • banc de presa Aprofundat și genoflexiuni. Intre seturi de 12 repetari face pauza obligatorie timp de 3-5 minute;
 • Pe „bare de perete“ sau bara pentru a închide picioarele în sus la un unghi drept. Viraj stânga și dreapta genunchi, 12-15 repetari, consolidarea obliques, precum și mușchiul larg al spatelui;
 • Stoarcerea - de 12 ori.

O altă întrebare interesantă, care interesează bărbații: cât timp va lua pentru a scapa de laturile? Depinde de individ: rata metabolică, gradul de imersiune în problema, exercita in mod regulat.

metodă eficientă de a accelera arderea tesutului adipos din organism, și lucrează la un număr mare de mușchi, este considerată o combinație de a rula pe scări (sau orice ridicare) și exerciții clasice cu gantere. În același timp, în mod semnificativ întărește sistemul cardiovascular.

Oricare ar fi stilul de viață ai fost cu o zi înainte, punând forțele regulate și să lucreze pe ele, puteți avea 3-5 luni pentru a obține un premiu bine-meritata - un corp frumos subțire! Va continua doar să adere la o dieta si musculare deliciu sănătos sarcini fezabile pentru a păstra forma pentru o lungă perioadă de timp!

Scoateți grăsimea din părțile la exercițiile de om

Cum de a reduce talie, elimina stomac, arde grăsimea de pe părțile laterale. vid Exercitarea și talie subțire.

Cum de a elimina grasimea de pe abdomen în 2 luni în 5 pași simpli

Pot să-și exercite pentru a elimina grasimea de pe abdomen? Responsabil # DK