Cum de a elimina laturile pe talie si abdomen om la domiciliu pe termen scurt

Problema modului de a curăța părțile laterale ale taliei la omul este incredibil de important pentru majoritatea reprezentanților sexului puternic. Această zonă este considerată pe bună dreptate ca fiind cele mai problematice, deoarece chiar și cu pierderea în greutate activă, ea va „pleca“, în ultimul viraj. Mai mult decât atât, chiar și de lungă sesiune de cardio pe bicicleta eliptica nu va da o garanție că grăsimea de pe laturile pierdut. Deși stilul de viață și de a exercita o influență puternică asupra formei fizice, în general, pentru a elimina grăsimea de pe talie nu este nimic mai important decât controlul puterii.Orice pași în direcția de modul de a curăța laturile unui om, trebuie să înceapă cu o respingere a oricăror alimente prelucrate, produse alimentare ambalate și non-naturale, produse semi-finite, etc. In schimb, dieta ar trebui să prevaleze legume, fructe, carne, ouă, ierburi și rădăcini, și grăsimi sănătoase.

Cum de a elimina laturile pe talie si abdomen om la domiciliu pe termen scurt

Ne vom uita la întregul set de acțiuni care vor ajuta pentru a scapa de kilogramele urau la talie. Acesta include nu numai produsele alimentare, dar, de asemenea, exercitarea drept și chiar stilul de viață.

Bazele puterii pentru a curăța părțile laterale

Cum de a elimina laturile pe talie si abdomen om la domiciliu pe termen scurt

Să începem cu cele mai importante reguli care trebuie urmate pentru a atinge obiectivele lor.

Nu excludeți carbohidrati.

Este imposibil de a exclude complet hidrati de carbon, deoarece acestea dau energie organismului. Cu toate acestea, aveți nevoie de a utiliza doar carbohidrații lent, cum ar fi orezul brun, cartofi dulci, fulgi de ovăz și așa mai departe. Ele nu oferă doar aportul de energie pentru o lungă perioadă de timp, dar se va accelera metabolismul, și supuneți senzația de foame.

Stevia în loc de zahăr.

Dacă pur și simplu nu se poate elimina zaharul din dieta, du-te pe stevia. Acesta poate fi folosit în condiții de siguranță, în timp ce orice îndulcitori artificiali este mai bine pentru a exclude. Chiar dacă acestea conțin 0 calorii, studiile arată că acestea pot crește în continuare apetitul și de a accelera procesul de depozite de grăsime.

Mănâncă grăsimi sănătoase.

Pentru unii oameni ar putea părea ciudat, dar pentru a pierde in greutate, trebuie sa mananci grasimi. Este vorba despre grăsimi benefice, ale căror surse sunt uleiurile vegetale, pește, nuci și semințe, avocado, și așa mai departe.

Mananca numai alimente naturale.

Deși, uneori, este mai ușor să cumpere ceva de-a gata, mai ales atunci când aceste produse sunt mai ieftine decât altele, încă mai trebuie să mănânce doar alimente naturale. Acesta conține toate substanțele necesare corpului necesare. De asemenea, în produsele naturale sunt întotdeauna mai mici în calorii.

Nu ignora condimentele.

Bea multă apă.

Acesta este un aspect cheie pentru pierderea în greutate de succes. Când deshidratarea va face orice încercare de a compensa lipsa de lichid, inclusiv provocând senzația de foame. Pentru că atunci când doriți să mâncați, acesta este de foarte multe ori motivul este deshidratarea.

Pentru a aloca în mod corespunzător hrana lor.

Nu ar trebui să mănânci doar mâncare atunci când doriți. Incearca sa mananci anumite alimente, în momentul cel mai potrivit. De exemplu, glucide lente este mai bine să mănânce înainte și după exercitarea organismului de a le folosi pentru energie, nu sunt stocate sub forma de grasime.

Înșela creierul și stomacul.Mananca mese în porțiuni mici ale plăcilor mici. Numărul de mese pe zi ar trebui să fie de cel puțin 5-6 ori, adică, la fiecare 2-3 ore. În acest fel, este posibil să se facă față mai bine cu foamea si metabolismul.

Elimină alcool și băuturi dulci.

Așa-numitele „calorii lichide“ sunt una dintre principalele cauze ale cresterii in greutate la barbati. Vrei să știi cum să eliminați burta om gras acasă pe termen scurt? Evitati consumul de alcool. Acest lucru nu va reduce numai conținutul caloric, pe care organismul devine din bere și alte băuturi, dar, de asemenea, calorii din gustări.

Același lucru este valabil și pentru bauturile care contin zahar, sucuri, care conțin cantități mari de zahăr. De asemenea, evita consumul de cafea cu cremă și o mulțime de zahăr. Cu toate acestea, 1-2 cești de cafea neagră cu stevie în condiții de siguranță pentru a bea.

Mananca legume și verdeață în fiecare zi.

Încercați să urmeze regula că fiecare masă includ unele legume sau ierburi. Spanac, verde și alte legume permit să potolească foamea, furnizează organismului de fibre și o mulțime de nutrienți.

În cele din urmă, considerăm că cele mai bune produse, care ar trebui să fie o sursă de nutrienți:

 • pui de carne de vită macră și curcan;
 • ouă;
 • Pește (ton, somon, creveți);
 • shake de proteine.
 • Brown și orez sălbatic;
 • Legume (varza varza, salata verde, spanac, sfecla, verde, etc.);
 • quinoa;
 • Cartofi dulci;
 • Paste din grâu dur;
 • Fulgi de ovăz și tărâțe.
 • Nuci (migdale, caju, nuci pecan);
 • Nucă de cocos sau ulei de ulei de măsline;
 • pastă cu nuci naturale.

stil de viață

Cum de a elimina laturile pe talie si abdomen om la domiciliu pe termen scurt

Pentru a elimina toate excesul de talie are nevoie de măsuri cuprinzătoare, de aceea este foarte important pentru a revizui stilul tău de viață.

Normaliza somn.

Somn joaca un rol vital în procesul de pierdere în greutate, mai ales atunci când vine vorba de „centura“ in jurul taliei. În absența unei cantități suficiente de somn, sistemul hormonal este supus unui impact puternic, motiv pentru care procesul de a pierde excesul de greutate se va încetini semnificativ în jos sau chiar să oprească. De asemenea, metabolismul incetineste si, din cauza care creste pofta de mancare (la nivel de cortizol mai mare). Astfel, organismul incearca sa compenseze lipsa de energie, pentru că există dorința de alimente grase si glucide rapide.

Norma este somnul cel putin 7-8 ore pe zi, tot ceea ce este mai mică decât această sumă este considerată lipsa de somn.

Focus pe reconstrucție și echilibru.

„Trezește“ corpul în dimineața.

Când te trezești dimineața, încercați să bea un pahar de apă cu suc de lămâie (de la o jumatate de lamaie). Acest „trezi“ nu numai tractul gastro-intestinal, dar întregul corp, determinându-l să funcționeze conform destinației.

Formarea pentru a curăța părțile laterale ale omului

Cum de a elimina laturile pe talie si abdomen om la domiciliu pe termen scurt

Este timpul să ia în considerare un alt aspect de pierdere în greutate, care este la fel de importantă ca și nutriția - activitatea fizică. Doriți să aflați cum să eliminați burta si solduri in casa pentru o perioadă scurtă de timp la bărbați? Pentru a porni, opri să se sprijine pe răsucire, curbe laterale, și alte exerciții. Prin ele însele nu sunt eficiente atunci când vine vorba de arderea grasimilor. Desigur, toată lumea vrea să elimine grăsime într-un anumit loc, dar, de fapt, este pur și simplu imposibil.

Se combină de mare intensitate de formare interval (HIIT) cu puterea de formare a întregului corp, precum și sesiuni de cardio lungi mari consumatoare de mici pentru a scăpa de grăsime în zonele cele mai problematice, cum ar fi abdomenul, solduri si spate.

Pentru creșterea masei musculare

Pentru a construi masei musculare, poliarticulară efectua mișcări complexe, cum ar fi genuflexiuni, indreptari, împingătoare și așa mai departe. Acestea vor fi necesare pentru a stimula producerea de hormoni și creșterea masei musculare, care, în viitor, va arde de grăsime chiar și în repaus. De asemenea, nu uitați să efectuați bara cu greutăți și genuflexiuni față pentru a antrena mușchii miezului.

pentru pierderea de grăsime

HIIT antrenament - cel mai bun fel de cardio pentru a arde de grăsime. Mai mult, efectul pe care este stocat până la 1-2 zile. Utilizați aceste tipuri de sarcini, cum ar fi ciclism / biciclete, sprinteaza, și tot ceea ce pentru HIIT. Acest lucru va asigura pierderea cea mai rapidă de grăsime.

De asemenea, nu uita despre cardio prelungit cu intensitate redusă. Set deoparte timp de 1-2 zile pe săptămână, pentru un minim de sesiuni de cardio 45 de minute pentru a stimula în continuare pierderea de grasime in exces. În plus, acest tip de formare se va îmbunătăți, de asemenea, sistemul cardiovascular.

Un exemplu al unui program de formare pentru săptămâna:

 1. Forța de formare a întregului corp;
 2. cardio HIIT;
 3. Forța de formare a întregului corp;
 4. Pe termen lung cardio de intensitate scăzută;
 5. Forța de formare a întregului corp;
 6. cardio HIIT;
 7. Rest.

Sub rezerva toate aceste sfaturi, veți observa rezultate pozitive în mai puțin de o lună. Acasă este sarcina dumneavoastră - să aplice toate acestea, în practică, în mod sistematic.