Cum de a elimina o pată de ulei vegetal haine

Chiar dacă pur și simplu nu ați observat pe pata de îmbrăcăminte de ulei, care este nici un motiv să se supere și să arunce lucrul tau preferat. În orice situație, puteți găsi întotdeauna o cale de ieșire. Acum, o gamă destul de largă de detergenți, care pot face față cu ușurință pete dificile. Este necesar doar să știe care dintre ele va ajuta în situația dumneavoastră. În plus, există, de asemenea, consiliile oamenilor.
Pe pata tesatura lumina de ulei poate spăla rapid când pentru a trata pata cu creta pudra. Cu condiția, cu toate acestea, că la fața locului în stare proaspătă. Se presara zona cu cretă și se lasă timp de două - trei ore. Apoi se spală hainele în apă caldă cu detergent praf.Se absoarbe uleiul și benzină. Lingură de făină de cartofi se amesteca cu ceai de benzină lingură. Această suspensie a fost pus pe un material murdar, precum și amestecul se usucă pentru a se îndepărta cu o perie rigida. Se spală imediat haina în apă caldă cu săpun sau o pudră.

Efectiv actioneaza asupra alcoolului grăsime petelor. Trei linguri de alcool pur, se amestecă o jumătate de linguriță de benzină și o linguriță de amoniac. Saturează locul țesutului murdar amestec, se lasă timp de o jumătate de oră. Apoi se clătește cu apă rece. În cazul în care pata nu a dispărut complet, repetați procedura.

Un alt asistent eficient - kerosen. Saturează o minge de bumbac cu kerosen și ștergeți locul contaminat de haine. Apoi, lucru clătire în apă curată și cu adaos de spălare sau pudră de săpun.